دادا ببخشید ما نمی تونم بریم youtube میشه لینک یه جا رو بگید که شیلتر نباشه یا تو یه جا upload بکنید!
اگر امکان نیست خودتون چند تا عکس از این فیلم ها بگیرید و آپلود کنید
ممنون!
دادا ببخشید ما نمی تونم بریم youtube میشه لینک یه جا رو بگید که شیلتر نباشه یا تو یه جا upload بکنید!
اگر امکان نیست خودتون چند تا عکس از این فیلم ها بگیرید و آپلود کنید
ممنون!
Last edited by Iloveu-ALL; 09-10-2011 at 14:47.
پس من یکی از گیم پلی ها رو دانلود می کنم و بعدش میرم یجای دیگه آپلود می کنم که حداقل یکی رو دیده باشید![]()
این رو بزاری ممنون میشم "ساخت یک کاراکتر" یا "قدم زدن در سطح شهر"
فعلا دارم همون قدم زدن رو می زارم ، بعدش اون هم به روی چشم![]()
گیم پلی های جدید 5 ساعت پیش در سایت Youtube آپلود شده و من لینک ها رو فعلا در پست سوم قرار می دم... یه 2،3 تا رو هم در سایتی که فیلتر نیست آپلود می کنم که همه بتونن ببینن !
در پست سوم لینک کمکی یکی از گیم پلی ها رو قرار دادم![]()
چرا لینک اینجوریه؟؟؟(
برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید
ببخشید خراب شده بود ، الان درستش کردم
در مورد مبارزه بازیش باید بگم که حالت Targeting هستش یعنی مثل wow که این منو هم یکم ناراحت کرد ، ولی این بازی کلا روی مبارزه PvE زیاد تمرکز نکرده ولی مبارزه های PvP قشنگتر هستند و باید گفت که بیشتر رو زندگی و چیز های جالب دیگه کار شده که در هیچ بازی ای نظیرش وجود نداره و ...![]()
Last edited by Dante May Cry M; 10-10-2011 at 11:47.
با اینکه امسال کنکور دارم ولی مثل خر دارم میخونم که بتونم این بازی رو هم بکنم !!! ولی نمیتونم دانلودش کنم چون اصلا وقت ندارم ! هر کس تونست یه نت ردیف بگیره سریع دانلود کنه برای ما هم پست کنه هزینش رو هم میدم XD
پایه بشید یه اتحاد خفن توی بازی بزنیم
حالا چرا یاهو نمیای؟ کلا کامپوتر رو گذاشتی کنار؟ lol
آقایون فیلتر سایت ها به دلیل نا مشخص برداشته شده ، هر کی خواست بره گیم پلی ها رو ببینه فرصت خوبیه![]()
Last edited by Dante May Cry M; 10-10-2011 at 16:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)