لینک چندا تست رو برام اینجا بزار من که هر چی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
چرا؟
لینک چندا تست رو برام اینجا بزار من که هر چی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
چرا؟
به این تاپیک مراجعه کنید:لینک چندا تست رو برام اینجا بزار من که هر چی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
بحث های خوبی هم صورت گرفته، استاد عزیز ramincybran هم شرکت کرده...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون مگه 540 چه قدر توان پردازشی داره که بخواید ازش استفاده کنید... اصلا این کار ممکن نیست(استفاده از یک گرافیک Nvidia کنار AMD ) مگر استفاده از MB های دارای چیپ Lucid Hydra ...چرا؟
منظور من اینه که کارت amd به عنوان پردازشگر گرافیکی و کارت انویدیا تنها به عنوان پردازشگر cuda و فیزیکس استفاده بشه
من یه سری تست رو دیدم که نشون میداد کارائی پردازشگرها بهتر میشه و فرم بهتر میده
اگه پیدا کردم لینکشو میزارم
این تست تامز هاردوار
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب دیگه یه کارت Nvidia رو برای PhysX گذاشتن... ولی من دلیلی برای این کار نمیبینم... چون اگه خودتون یک کارت قدرتمند مثل 570 تهیه کنید تقریبا فریم ریت مناسب در Mafia II کسب میکنید... ولی در کل هزینه برای PhysX رو منطقی نمیبینم.
پس با این اوصاف وجود یه کارت انویدیا کنار یه کارت amd میتونه در فریم بازی کرایسیس 2 تاثیر داشته باشه
چون بخشی از پردازش تسلیشن بازی یا کلش به عهده کارت انویدیا و هسته cuda هست
درسته؟
Last edited by soheil_eshghi; 30-09-2011 at 14:08.
خیر... چون اصلا همچنین چیزی امکان نداره به جز مادربرد هایی که از فناوری Lucid Hydra استفاده میکنن... و در همون مادربرد ها هم فریم ریت جالبی به دست نمیآد.پس با این اوصاف وجود یه کارت انویدیا کنار یه کارت amd میتونه در فریم بازی کرایسیس 2 تاثیر داشته باشه
چون بخشی از پردازش تسلیشن بازی یا کلش به عهده کارت انویدیا و هسته cuda هست
درسته؟
اصلا بر فرض که این اتفاق بیافته، مگه GT520 چه قدر توان پردازشی داره...!
پیروز باشید.
Last edited by Erfan.; 30-09-2011 at 14:54.
این کار به هیچ عنوان نیاز به چیپ سخت افزاری نداره و اون لیکوید هیدرا به خاطر عدم کارائیش مهجور مونده
من به کارت 540 اشاره کردم
که به نظر کارائی مناسبی نسبت به قیمتش داره و از تعدا هسته cuda مناسبی برخورداره
من متوجه نیستم مشکل شما رو...
ببینید 540 اصلا در حدی نیست که بخواد کمک 6970 باشه، و اگر هم این کار انجام بشه که نمیشه، نتیجه نمیده!
پیروز باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)