از معایب HTC GOOGLE NEXUS ONE و SONY ERICSSON XPERIA MINI PRO چی هست ؟؟؟![]()
از معایب HTC GOOGLE NEXUS ONE و SONY ERICSSON XPERIA MINI PRO چی هست ؟؟؟![]()
Xperia mini pro به نظر من سه تا ایراد داره که البته نه نسبت به بقیه گوشی ها بلکه از نظر من:
1. ram کم: که البته بیشتر گوشی های توی این قیمت و حتی گرونتر این مشکل رو دارند. من مدلی هایی دیدم با رم 1 گیگ عرضه میشن.
2. حافظه داخلی کم: تصور کنید که شما می خواهید یک فایل یک گیگ از گوشی یکی بگیرید. با بلوتوس که نمیشه. کامپیوتر هم در دسترس نیست. حالا اگه گوشی شما 4 گیگ رام داشته باشه، میتونید مموری طرف رو بزنید گوشی خودتون و بعدش یک کپی!
3. اندازه صفحه نمایش : که البته این گوشی یک گوشی mini هست وخاصیت گوشی های mini کوچکی آنها هست.
من دیگه عیبی توی این گوشی ندیدم!
ممنون میشم اگه کسی نظری داره بگه.
سلام..
دوست عزیز نکسوس وان در حال حاظر به اخرین ورژن اندروید به صورت رسمی اپدیت شده.. فکر کنم چند روز پیش 2.3.5 هم براش عرضه شد....!!!
اره ولی یکمی قدیمی هست ولی ورژن سیستم عاملش و.. به روز هست.
داخل اینترنت یکمی قیمت ها بالا پایین داره.. در حال حاظر این گوشی قیمتش 350 تومان هست...
در مورد xperia mini poro درسته حق با شماست گوشی جدیدی هست که سخت افزار قوی داره..
ولی سایز 3 اینچ برای یک گوشی لمسی اونم اندروید خیلی کمه!!!
در ضمن سخت افزار قوی و ال سی دی قوی اما رزولیشن HVGA یاعث میشه که از این سخت افزار قدرتندش نتونه به صورت عالی ازش استفاده کنه.. الان سخت افزار این گوشی برای اجرا بازی هایHD و سنگین کاملا مناسب هست.. ولی بعضی از بازی های ازHVGA پشتیبانی نمیکنه واقعا خیلی حیفه ..
البته تعداد بازی هایHD برای رزولیشن HVGA زیاد هستند.
چیپ گرافیکی این گوشی مثل XPERIA PLAY هست..
فیلم برداری HD و دوربین قوی.
وجود صفحه کلید
و...
از ویژگی های عالی این گوشی هست..
از لحاظ سخت افزاری داخل این رنج بهترین هست..![]()
سلام . پیشنهاد من هم اچ تی سی Google Nexus One هست .
با نظراتی که دوستان گفته اند گوشی Xperia mini pro به خاطر اینکه صفحه کوچکی نسبت به دیگر گوشی های لمسی دیگر دارد گوشی مناسبی نیست .
سلام
من هم قصد خرید گوشی تا 300 تومان رو دارم
نظرم روی htc trophy هست ولی می بینم هیچ کس اینجا معرفیش نکرده
ممنون میشم بگید آیا گزینه خوبی هست یا خیر
سلام .
htc trophy ویندوز فون هست و برنامه هاش کمه و یکی از معایبش اینه که درگاه کارت حافظه نداره و فقط 8 گیگ حافظه داخلی داره .
بین HTC Wildfire S و HTC Wildfire کدوم یکی تصویر بهتری داره
چونHTC Wildfire رو زده 16 میلیون رنگ وs زو زده 262000
سلام.
wildfire که با s قابل مقایسه نیست...
wildfire s :
سی پی یو قویتر
ال سی دی قویتر و رزولیشن بالاتر
دوربین قویتر.
و....
کلا از هر لحاظ نگاه کنی از ویلدفایر معمولی بالاتره..
قیمتشم مناسبه..
گوشی خوشگلی هم هست..
دوست عزیز میشه راهنمایی کنید چه گارانتی باید برای htc trophyداشته باشه؟
یعنی گارانتی معتبر چی باید باشه
حدود قیمت چقدر هست.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)