راستش رو بخوای چند پست اخرتون رو اصلا درک نمی کنم . یه جورایی به رخ کشیدن کاراتونه .
اینجا کسی نیست Apex cloth کار کرده باشه؟
edit :اخرین جمله رو ندیده بگیرین خودم درستش کردم . عجب چیزه ..........
راستش رو بخوای چند پست اخرتون رو اصلا درک نمی کنم . یه جورایی به رخ کشیدن کاراتونه .
اینجا کسی نیست Apex cloth کار کرده باشه؟
edit :اخرین جمله رو ندیده بگیرین خودم درستش کردم . عجب چیزه ..........
Last edited by silsin; 29-09-2011 at 20:09.
حسن جون منظورت فیزیکه برای پارچه اس؟
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
احسان جون این چیزی گدشتی که تعداد face ها رو زیاد می کنه که؟شیدر که نمی تونه اینکار رو بکنه....
اره همون فیزیک پارچه با اپکس انویدیا که خیلی طبیعی میشه . بلاخره بعد از کلی سر و کله زدن تونستم درستش کنم
نخیر احسان گفت یونیتی پارالاکسش حالت Fake داره(برداشت من بود)منم اومدم گفتم نه نداره اینم نمونش.راستش رو بخوای چند پست اخرتون رو اصلا درک نمی کنم . یه جورایی به رخ کشیدن کاراتونه .
در ضمن اینجا بحث پارالاکسه من نمیدونم چکار با اپکس دارین(البته این نکته رو بگم که توی مافیا II هم از اپکس برای لباس ها استفاده شده و فوق العاده است
)
برین این مسائل رو توی قسمت تبادل اطلاعات کلی مطرح کنید اگرم اطلاعات خاص و کاربردی ازش دارین بگین تا بقیه هم استفاده کنن.
با كشيدگيه تك3چر اينو 3اختن اگه واقعي بود بايد اونايي كه تو زاويه ديد ني3تن از ديد رندر ميرفتن بيرن
من يه توضيح خوب تو اولين پ3تم دادم كه چتوري كار ميكنه حالا اگه درنظر بگيري كه چتوري كار ميكنه ميفهمي پارالاك3 به چي ميگن
البته پارالاك3 مربوت به گيم يا تري دي نميشه
نه پرويز جان تو في3 اول توضيح دادم چتوري كار ميكنه اگه به لبه لبه هاي تيز نگا كني ميفهمي چه مدليه ( فك كن كل كارو با چاقو زدي خاج خاج كردي بعد رو هم چيندياحسان جون این چیزی گدشتی که تعداد face ها رو زیاد می کنه که؟شیدر که نمی تونه اینکار رو بکنه....
ورتك3 شيدر ها رو في3ا كار ميكنن را3تي
Last edited by ehsan_wwe; 29-09-2011 at 23:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)