تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: سوال در مورد پیش نیاز

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

كامل و جامع !
    ميشه منبع اش رو هم بگين
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------

من دانشگاه دولتی بودم قوانین به این شکل بود که

شما تا پیش نیاز رو پاس نکنی نمیتونی درس اصلی رو بگیری

اما این امکان وجود داشت که درس ها رو در یک ترم بگیری اما اگر شما درس پیش نیاز رو قبول نمی شدی درس اصلی رو هم قبول نمی کردند و باید دوباره هر دو درس در ترم بد پاس کنی

البته بنده یکی دوتا دانشگاه ازاد هم میرفتم ( میرفتم سر کلاس استادم یا برای پایان نامه ) تا جایی که از بچه ها سوال کردم مسئولان دانشگاه بیشتر سلیقه ای عمل میکردند

البته ناگفته نماند که ترم اخر کلا قضیه اش فرق داره

بهترین کار برای شما اینکه برید اموزش یا زنگیزنید و سوال کنید تا به یقین برسید
    اون پيش نياز دروسي كه در چارت هست.
    كه وضعيتش مشخص هست. و بدون رعايت درس قبلي يا همينزاش نميشسه برداشت مگر طبق موارد آئين نامه
    اما اينجا منظور دروس پيش دانشگاهي هست. (هر كس 33 درصد كمتر بزنه رياضي و فيزيك اينها بايد 2 واحد اين دروس رو بگدورنه در دانشگاه)

2. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

نه دیگه داداش علم پیشرفت کرده
    اون برایه پارسال بود
    امسال ما اینترنتی انتخاب واحد کردیم
    هیچکس هم نگاه به انتخاب واحدمون نکرد و نیاز به تایید کسی نبود
    علم ابنجا هم پیشرفت کرده
    درسته انتخاب واحد به صورت اینترنتی هست ( همچنین حذف و اضافه ) اما سایت اجازه نمیده بدون گذراندن پیشنیاز درسو بگیری اگه هم اجازه بده بعداَ جز تخلفات آموزشی محسوب میشه و درس اتوماتیک حذف میشه
    برای اینکه این اتفاق نیوفته فرم استثنا به صورت دستی پر می کنن به امضای چند نفر باید دربیاد ( دلیل هاتونم باید موجه باشه ) بعد آموزش از توی کامپیوترش واستون درستش می کنه

---------- Post added at 07:20 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------

با درود و احترام
    دروس پیش نیاز به چه دروسی اطلاق میشود؟
    دوستمان شیمی را پیش نیاز خورده و شیمی پیش دانشگاهی را انتخاب واحد کرده
    منبع درسی همان کتاب پیش دانشگاهی است؟

با سپاس فراوان
    نه عزیز این پیشوند پیش کاری به پیش دانشگاهی نداره هرچند مباحث مثلا ریاضی پیش مربوط به دبیرستانه ( حتی ریاضی 1 هم مربوط به دبیرستانه ) ولی دلیل انتخاب اسمش این نیست

4. 2 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

علم ابنجا هم پیشرفت کرده
    درسته انتخاب واحد به صورت اینترنتی هست ( همچنین حذف و اضافه ) اما سایت اجازه نمیده بدون گذراندن پیشنیاز درسو بگیری اگه هم اجازه بده بعداَ جز تخلفات آموزشی محسوب میشه و درس اتوماتیک حذف میشه
    برای اینکه این اتفاق نیوفته فرم استثنا به صورت دستی پر می کنن به امضای چند نفر باید دربیاد ( دلیل هاتونم باید موجه باشه ) بعد آموزش از توی کامپیوترش واستون درستش می کنه
    سایت واسه ی دروسی که پیش نیازشون رو نگذرونده باشی پیغام می ده و اجازه ی انتخاب نمی ده
    ولی با پیش نیاز هایه دبیرستان کاری نداره مثلا اونی که پیش نیاز ریاضی خورده بدون انتخاب ریاضی پیش دانشگاهی می تونی ریاضی 1 دانشگاه رو برداره
    منم صبح هر چی با تلفن زنگ زدم به گروه جواب نداد، ظهرم که رفتم دانشگاه گروهمون نبود
    ولی همون طور که دوستان گفتن به احتمال زیاد تا پیش نیاز رو بر نداری نمی تونی درس هم نام دانشگاه رو برداری ولی می تونی هر دو رو با هم برداری

اینم من براتون آپلود کردم یه نگاهی بهش بندازید
    مجموعه مقررات دانشگاه آزاد اسلامي (ويژه دانشجويان ورودي 91-90) - حوزه ی معاونت آموزشی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که تویه چارت اومده
    توجه : اولويت در انتخاب دروس جبراني و پيشنياز مي باشد

6. این کاربر از Benyamin100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

با سلام
    دوست عزیز شما باید اول پیش نیلزتو پاس کنی تا بتونی زبان خارجه رو بخونی ویا می تونی هر دو رو با هم بخونی

8. این کاربر از khodaparastma13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من زبان رو پیش نیاز خوردم، الان سوالم اینه که من می تونم ترم اول رو زبان خارجه(دانشگاه) بردارم بعد ترم دوم رو پیش نیاز زبان بردارم یا نه تا پیش نیاز رو پاس نکنم نمی تونم زبان خارجه(دانشگاه) رو بردارم؟
    یکی هم این که می شه هر رو رو واسه ترم یک با هم برداشت؟
    امروز از مدیر گروهمون پرسیدم
    گفت می تونی زبان خارجه رو ترم اول برداری و زبان پیش نیاز رو ترم دوم
    گفت هیچ اشکال آموزشی نداره و تنها اشکالش اینه که ترم هایه بعدی زمانش می خوره تو دروس تخصصی و مجبور می شی دایم اون رو به ترم هایه بعدی موکول کنی
    و این که فرقی نمی کنه تو چه ترمی اون رو پاس کنی
    یه خواهشی دارم از دوستان تو انجمن، خواهشن اگه در مورد چیزی اطلاع ندارید انقدر با قاطعیت جواب ندید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

امروز از مدیر گروهمون پرسیدم
    گفت می تونی زبان خارجه رو ترم اول برداری و زبان پیش نیاز رو ترم دوم
    گفت هیچ اشکال آموزشی نداره و تنها اشکالش اینه که ترم هایه بعدی زمانش می خوره تو دروس تخصصی و مجبور می شی دایم اون رو به ترم هایه بعدی موکول کنی
    و این که فرقی نمی کنه تو چه ترمی اون رو پاس کنی
    یه خواهشی دارم از دوستان تو انجمن، خواهشن اگه در مورد چیزی اطلاع ندارید انقدر با قاطعیت جواب ندید
    خوب من كه گفتم
    اين دروس درس هاي پيش نياز هست و بايد گذرونده بشه اما كي مهم نيست. اما الزام هست گذراندنشون.
    اگر دانشكگاه بزرگ باشه و حتي متوسط كلاس هاي زياد ارائه ميشه و تداخل نميكنه ترم بعد

11. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان تو لیست زده اصول مدیریت ساخت و پیشنیازشم مهندسی سیستم هست.آیا میشه این دوتارو باهم بردارم؟ یا نه باید اول مهندسی سیستم پاس بشه بعدا؟(دانشگاه آزاد - عمران)

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان تو لیست زده اصول مدیریت ساخت و پیشنیازشم مهندسی سیستم هست.آیا میشه این دوتارو باهم بردارم؟ یا نه باید اول مهندسی سیستم پاس بشه بعدا؟(دانشگاه آزاد - عمران)
    سلام
    اگر پیشنیاز هست بله باید اول پیشنیازش رو پاس کنید
    مگر در صورتی که یکبار اون رو گرفته باشید و پاس نشده باشه الان همنیاز میشن و مییتنوید هر دو رو بردارید ..

14. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •