HamidFULL, حميد جان ممنون :P
خواهش عزيز در خدمت هستيم
عبدالرضا جان سلام
با اجازه اساتید میخواستم اگه بتونم و سوادم هم اجازه بده کمکتون کنم.
در رابطه با مشکل صدا باید بهتون بگم که اگر با نصب ویندوز مشکلت حل نشد(که به احتمال زیاد حل نخواهد شد) با آپگرید کردن بایوس سیستمت مشکلت حل خواهد شد.
در رابطه با سی پی یو 64 بیتی اینتل هم اگه ناراحت نمیشی و تو ذوقت نمیخوره بهت توصیه میکنم که این اشتباه رو نکن . البته در این که این سی پی یو ها قابلیتهای فراوانی دارند و سرعت محاسباتی آنها فوق العاده است شکی نیست . اما ایرادی که این سی پی یو های اینتل دارند این است که با نرم افزار های 32 بیتی ( که بصورت معمول شما از آنها استفاده میکنی) سازگاری خوبی ندارند و شما در زمان بوت سیستمتون حتما باید مشخص کنید که با چه نرم افزار هایی میخواهید کار کنید بطور مثال اگه شما در حین کار باویندوز 64 بیتی بخواهید با یک برنامه 32 بیتی کار کنید باید حتما سیستم را ریستارت کرده و در زمان اجرا و در جواب سئوالی که از شما می پرسه که از قابلیت 32 بیت و یا 64 بیتی شما 32 بیتی رو انتخاب کنید که اینتل هنوز نتونسته این مشکل رو حل کنه . اما سی پی یوهای AMD علاوه بر سرعت محاسبات فوق العاده و انجام عملیات گرافیکی عالی این مشکل رو هم ندارند چرا که بصورت سوئیچینگ عمل کرده و بلافاصله در زمان اجرای برنامه های 64 بیتی و 32 بیتی خود به خود برنامه را با ظرفیت ممکنه اجرا میکند و نیز بعلت داشتن فرکانس پایینتر از اینتل و تبادل حرارتی بهتر بصورت بهینه از برق استفاده میکند که این خاصیت اجازه میدهد تا علاوه بر داشتن اصطحلاک کمتر و کارائی بالا در زمانی که شما سیستمتون رو بدون فعالیت نگه میدارید حتی فن سی پی یو روهم خاموش میکنه تا مصرف فوق العاده کمی داشته باشید.
ضمنا اگر در زمان بالا اومدن سیستم تونستید اون رو انقدر سنگین کنید که کند بالا بیاد و بتونید پیغام خوش آمد گویی ویندوز رو ببینید یک جایزه دارید. چرا که در زمان بوت سیستم انقدر سریع بالا میاد که شما پیغامWELCOM رو نخواهید دید.
امیدوارم خوب توضیح داده باشم.
اگر باز هم به اطلاعات بیشتری احتیاج داشتید ما درخدمتیم.
موفق باشید.
سلام
من اطلاعات زیادی در مورد سخت افزار ندارم و می خوام cpu خودم رو ارتقا بدم.
cpu من intel 2.4 celeron هست و می خوام از بین intel3.2fullcash و amd 64bit یکی رو انتخاب کنم.
هر جایی رفتم یکیش رو تعریف کردن .
واقعا تو دوراهی موندم.
درضمن دلیل اینکه amd 64 بیتی ارزون تر از intel هست چیه؟
از دوستان تقاضا دارم کمکم کنن،چون واقعا تو دوراهی موندم.
اگه آخرین قیمت این cpu ها رو هم بگید خیلی ممنون می شم.
دمتون گرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)