من دارم دانلود میکنم با سرعت 500kbps
16 % رفته تا 46 دقیقه دیگه تموم میشه
من دارم دانلود میکنم با سرعت 500kbps
16 % رفته تا 46 دقیقه دیگه تموم میشه
بله کسانی که از روش های غیر قانونی یا همون Non jtag اگر اشتباه نکنم به صورت مجانی DLC و بازی های آرکید دان کردن بن میشن .
بعدشم اگر قرار به بن شدن باشه و یه نفر رفته باشه تو لیست سیاه که بن میشه دیگه حالا چه وصل بشه به لایو چه نشه !
حالا ما اعلام برائت کردیم که احیانا کسی رفت و بن شد نگه که چرا نگفتی.
احتیاط بد نیست مثلا اگه یه راهی پیدا شد واسه فلگ شده ها که برگردن حداقل دیگه بن نشه طرف.
Last edited by Big-Boss; 13-09-2011 at 14:01.
گه نسخه ریپک اومد لینکاشو بزارین اینجا
آخه میخوام تو ساعات رایگان دانلود کنم و شبی بیشتر از 1200 مگا بایت نمیتونم بگیرم
حوصله هم ندارم 2 شب صبر کنم می خوام 1 شبه تموم شه
برا پی ای اس چند ساعت بعدش اومد ریپک
من قبل از که شما بگی live وصل شدم . update کردم( فک کنم update ناقص انجام شد)(دوباره update کنم یا نه) . الان بن شدم دیگه ؟؟
هر بازی که میزارو رو دستگاه اجرا نمیشه ؟؟
![]()
بچه ها مردیم از انتظار
کسی خبری نداره از این روش بالا ؟؟؟
پارسال اکثر بچه ها اینجوری دمو رو بازی کردن و به live هم وصل نشدیم
با سلام
این لینک قابلیت رزیوم هم داره ؟
آره ریزوم داره. من گذاشتم دانلود.. تا شب تموم میشه !!
دوست عزیز اگه بازی کردی بیا یه نقد کوچیکو کلی از بازی بنویس که مردیم !
سلام.
من بازی رو نصب کردم و روی بازی کلیک کردم.عکس fifa 12 اول بازی رو دیدم که یهو بازی رو بست!بعد یه فایل تو پوشه ی بازی ایجاد شد با نامه :
FIFACrashDump_CL924646_2011.09.13_10.50.09.dmp
کارت گرافیک رو هم آپدیت کردم دایرک ایکس آخر روهم نصب کردم ولی بازم همین جوری کرش میکنه.فکر نمیکنم مشکل از سیستمم باشه چون pes 12 و crisis و بازی های جدید رو روی high اجرا میکنم.که فکر نمیکنم گرافیکه فیفا از pes و ... بالاتر باشه.
اگه کسی از دوستان دلیل این کرش رو فهمید اینجا اطلاع بده!
------------------
اینجا مشکلی شبیه مشکل خودم پیدا کردم.خیلی ها مشکلم رو دارن:
میرم ببینم راه هلی پیدا میکنم یا نه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-------------------------
خب خداروشکر یه راه پیدا کردم که گفتن گیم پد خودتون رو جدا کنید چون بازی فقط با گیم پد لاجیتک کار میکنه منم همین کار رو کردم الان کار کرد.امیدوارم کرش نکنه.
بعدا میام یه نقد میزارم.
Last edited by vampyre; 13-09-2011 at 14:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)