خيلي فوق العادس از XL هم بهتر عمل كرده...
يعني گالكسي اس پلاس هم همينقدر قويه؟
خيلي فوق العادس از XL هم بهتر عمل كرده...
يعني گالكسي اس پلاس هم همينقدر قويه؟
Last edited by PersiAndroid; 12-12-2011 at 11:46.
البته بیشتر اونایی که آرک میگیرن یه خاطر زیباییش هستاز نظرم از دوربین فاکتور بگیریم در حد آرک اس ه!
فقط دوربین و صفحه نمایش برتری آرک هست!
امیدوارم این دوران تموم شه!...
میگفتن سنسیشن فقط به خاطر قیافه :-j
خدایا توبه
این گوشی حدود 200تومن کمتر میفته اگر قیمتش درست بشه
اونوقت که ارزش خریدش خیلی میره بالا
در حد xl و Arc S ولی قیمت خیلی کمتر!
در هر صورت قیافه تو گوشی خیلی خیلی مورد مهمیه و واقعا ارزش پول بیشتر دادن رو هم داره !
منم موافقم زیاد قیافه ی دلچسبی نداره.... ولی خیلی ام بد نیست طراحی دور گوشی خوبه.. پشتشم جا دست نمیمونه دیگه...فقط جنس پلاستیک بالای گوشی اصلا درست انتخاب نشده یاد C5-00 خدابیامرزم افتادم... خیلی خط میوفته...براقم هست
ولی قیمت مناسب و قدرت خوبی داره درضمن هنوز تازه وارد شده ارزون هم خواهد شد... به نظر من کاملا ارزش خرید داره مثل اینکه دوربین خوبی هم داره مقایسه که میکردم دیدم دوربینش مثل گلکسی اس هست...
میمونه صفحه نمایش که tftـــه واقعا چرا؟!! S-LCD میذاشت خب....
البته GSMArena که از صفحه نمایش تعریف کرده بود....
واقعا من به شک افتادم که اصلا سنسیشن و ایکس ای دوهسته ای باشن... یکی بیوفته به جونه گوشیش cpu رو دربیاره ببینیم دیگه خب بابا![]()
سلام
به نظرم من اتفاقا خیلی هم خوشگله البته سلیقه ایه ولی کاملا بدنش پلاستیک به خاطر همین ارزونه.
در ضمن اون امتیازات بیشتر نسبت به سنسیشن ها هم به خاطر مچ بودن رام با با سی پی یو(نرم افزار با سخت افزار) هست.
ولی اگه یه کاستوم رام خوب و درست حسابی واسه سنسیشن بیاد مطمئن باشید w رو میخوره با استخوناش یه آبم روش.
ممنون
من که فکر نکنمکم رام واسه سنسیشن نیومده...
سنسیشن کلا سخت افزارش گند زده... دوال کور 1.5 گیگا !!! عددی بیشترینه بین تمام اسمارت فون های رایج بازار... ولی در عمل... در حد تک هسته ای هاس :|
من با سام سرویس تماس گرفتم،گفت هنوز وارد نکردیم !
گفتم کی میارین ؟ گفت معلوم نیست !
کسی اخبار دقیق ازش داره / قیمتشو اینا ... ؟
مغازه من ندیدم.ولی نت 390 و 440 هست.
من دو شنبه بازار بودم همه شوت می زدند می گفتند اصلاً همچین چیزی نیست اشتباه می کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)