تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 58

نام تاپيک: مشاوره خرید سیستم( هلپ می)

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAJAD0936's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز Black Edition در AMD به معنی این هست که ضریب فرکانس پردازنده بازه و بدون دردسر خیلی راحت میشه اورکلاک کرد و به کارایی خیلی بهتری از CPU اولیه رسید .
    925 علاوه بر فرکانس پایین ضریب پردازنده قفل هست و اورکلاک کردن دردسر بیشتری داره . 955 ارزش خرید بیشتری داره ( حدود 155 تومنه ) . قیمت کمی بالاتر میره ولی ارزش بیشتری داره
    سیستم عرفان خوبه اما 955 بگیری خیلی به نفعته .
    نه من اصلن اهل اورکلاک و این حرفا نیستم ترجیح میدم رو همون حالت استانداردش بمونه

با دادن یک پست ترافیکتون میسوزه؟
    داداش اصلن گیریم ک بسوزه گیگابایت گیگابایت ترافیک فدای ی تاره موت حالا بچه بود ی حرفی زد

کسی بی محل نمیکنه عزیز
    اینجا که مثل چت روم نیست همه آنلاین باشن . پست های شما رو بقیه بعدا که بیان به این تاپیک میتونن ببینن .
    دوست عزیز اینجا کسی برای کسی کلاس نمیزاره اگر دوستان میخواستن کلاس بزارن
    نمیومدن اینجا بدون هیچ چشم داشتی به دوستانشون کمک کنن
    من از دیروز تا حالا آن نشدم، حالا آن شدم، آیا وظیفه من هست که جواب بدم؟ یه کم ملایم تر رفتار کنید لطفا...

موفق باشید.
    اقا چرا میزنید خب ببخشید دگ ااااااااا

نکته جالبش اینجاس ک حداقل دوستان توی ی پست نقطه اشتراک پیدا کردن

خب حالا خواهشن دوستان از مسائل حاشیه ای دور شن من الان تا 650 واسه کیس ( m.b cpu ram power vga case)چی جمع کنم ک سرعتش خوب باشه بازیارو جواب بده کلن کارمون لنگ نذاره تا 4 5 سال روی گرافیک و مین بورد ک همه ی نظر مشترک دارن میمونه سی پی یو
    من ب هیچ عنوان سمت اورکلاک کردن نمیرم سی پی یو بدون اروکلاک چی بگیرم ک با بقیه چیزا همخونی داشته باشه و قیمتشم خیلی زیاد نشه اگه دلیله انتخابتونم بگید ی دنیا ممنون میشم

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

چرا دوست عزیز اگر بتونید پیدا کنید ارزش خرید بالایی داره با 955 هم حدود 400 مگاهرتز اختلاف فرکانس داره

سری BLACK EDITION قابلیت اورکلاک بهتری نسبت به سری معمولی دارن

با دادن یک پست ترافیکتون میسوزه؟

دوست عزیز اینجا کسی برای کسی کلاس نمیزاره اگر دوستان میخواستن کلاس بزارن
    نمیومدن اینجا بدون هیچ چشم داشتی به دوستانشون کمک کنن
    400 مگاهرتز کمتر + بلک نبودن = ارزش خیلی پایین .
    تازه به نظر من اورکلاک کردن با MP در پردازنده های BE اورکلاک نیست یه جور حالت آپگرید داره چون واقعا بی دردسر هست و روی فرکانس رم هم تاثیر نمیذاره

3. این کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

14

cpu : AMD Phenom 970 3.5 GHz = 170
    m.b : ASUS - M5A78L-M LX = 79
    ram : kingmax 1333 CL9 2*2G = 42
    vga : XFX 5770 1GB GDDR5 = 175
    hdd : Seagate Barracuda 7200.12 500GB = 45
    power : Memonex MOD EX Game 600W = 80
    case : MAGNUM II = 45
    all = 636
    مادربرد فوق سری سی پی یو های بعدی یعنی بولدوزر رو هم ساپورت میکنه
    کارت گرافیک فوق قیمتش جدیدا 30 تومان پایین اومده و ارزش خرید بالایی داره
    پاور به اندازه کافی قوی هست که اوور کلاک بشه کرد ولی نیازی برای این کار نمیبینم
    هارد از نوع 7200 انتخاب شده که سرعت بالاتری نسبت به نسل قبلی داره
    کیس هم دارای کولینگ مناسبی هست و اگه کار یا بازیهای سنگین میخوای کنی فن اضافه بذاری بهترم میشه

آقا سجاد نظرتو بگو هر جاش مقبول نیست اصلاحش کنم
    Last edited by ehsan_soroosh; 23-09-2011 at 17:02.

5. این کاربر از ehsan_soroosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

نه من اصلن اهل اورکلاک و این حرفا نیستم ترجیح میدم رو همون حالت استانداردش بمونه
    وقتی پردازنده بلک بگیری اورکلاک نکردن کار اشتباهی هست چون باز بودن ضریب و اورکلاک کردن با اون هیچ ضرری واسه سیستم نداره و بدون هیچ دردسری و دمای بیشتر میتونی 400 مگاهرتز اورکلاک کنی
    من بهت قول میدم هیچ مشکلی پیش نمیاد در ضمن پردازنده هم 3 سال گارانتی داره که قیمتش 155 تومنه حدودا .

خب حالا خواهشن دوستان از مسائل حاشیه ای دور شن من الان تا 650 واسه کیس ( m.b cpu ram power vga case)چی جمع کنم ک سرعتش خوب باشه بازیارو جواب بده کلن کارمون لنگ نذاره تا 4 5 سال روی گرافیک و مین بورد ک همه ی نظر مشترک دارن میمونه سی پی یو
    شما اگه میخوای اینطور باشه یه 560 و همین 955 رو بگیر با MP اورکلاک کن در غیر این صورت .... ضرر خواهی کرد !
    من ب هیچ عنوان سمت اورکلاک کردن نمیرم سی پی یو بدون اروکلاک چی بگیرم ک با بقیه چیزا همخونی داشته باشه و قیمتشم خیلی زیاد نشه اگه دلیله انتخابتونم بگید ی دنیا ممنون میشم
    اشتباه بزرگ ! حالا نظر خودته اما اگه خیلی به اورکلاک نکردن اصرار داری 925 رو بگیر ولی من به هیچ عنوان توصیه نمیکنم ...
    در ضمن میدونستی پردازنده 955 و 980 تنها فرقی که دارن توی ضریب فرکانسشون هست ( تقریبا ) ؟ یعنی شما میتونی با دستکاری ضریب ! پردازنده رو تقریبا به 980 تبدیل کنی !
    Last edited by BZ7; 23-09-2011 at 17:03.

7. این کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه CHAPTER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    -_-

پيش فرض

منم با دوستمون BZ7 موافقم Phenom II X4 955 Black Edition بگیر ، برای کارت گرافیک هم Sapphire Radeon HD 6870 1GB عالی هست

9. 2 کاربر از CHAPTER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

all = 636
    کیس هم دارای کولینگ مناسبی هست و اگه کار یا بازیهای سنگین میخوای کنی فن اضافه بذاری بهترم میشه

970 ارزش خرید در صورتی داره که E0 باشه و انلاک بشه استفادش به صورت 4 هسته ای کار اشتباهی هست 955 با زیاد کردن MP میتونه به 980 برسه .
    گرافیک 5770 خوبه ولی به 560 نمیرسه خرید 560 عاقلانه تره واسه بازی های آینده ( تسلیشن بهتر )
    هارد که 7200 هست ! چیز جدیدی نیست . منظور دور در دقیقه بود یا مدلش !؟
    مین برد USB3 نداره بهتره 870 i cafe خریداری بشه که بعدا هم میشه یه کارت معمولی واسه PhysX اضافه کرد
    همینطور Sata 6Gb/s هم نداره ولی i cafe داره .

---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------

منم با دوستمون BZ7 موافقم Phenom II X4 955 Black Edition بگیر ، برای کارت گرافیک هم Sapphire Radeon HD 6870 1GB عالی هست
    مرسی کارت 6870 کارت خوبیه اما خرید 560 کمی بهتره قیمت حدود 10 تومن کمتره و فریم هاش دقیقا با 6870 یکی هست در اکثر موارد و اینکه تسلیشن بهتری داره در آینده کمی از 6870 بهتر عمل خواهد کرد .
    در مورد 955 درسته گفتی کاملا . مرسی

11. 2 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAJAD0936's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

all = 635
    ای قربون دستت اینو میگن ی راهنمایی توپ با دلیل ساده روون

مادربورد اگ بولدزرارو ساپورت کنه ک خیلی عالیه

کارت گرافیکه قیمتش خیلی عالیه دقیقا همون چیزیه ک میخوام فقط تو بازیا کم ک نمیاره ک؟؟؟؟؟

وقتی پردازنده بلک بگیری اورکلاک نکردن کار اشتباهی هست چون باز بودن ضریب و اورکلاک کردن با اون هیچ ضرری واسه سیستم نداره و بدون هیچ دردسری و دمای بیشتر میتونی 400 مگاهرتز اورکلاک کنی
    من بهت قول میدم هیچ مشکلی پیش نمیاد در ضمن پردازنده هم 3 سال گارانتی داره که قیمتش 155 تومنه حدودا .
    جدا اورکلاک کردن هیچ مشکلی واسش پیش نمیاره خب اگه اینجوری بود چرا خود شرکتش این کارو نمیکنه من درباره اورکلاک چیزای د گ ها شنیدم میگن عمر قطه رو خیلی پایین میاره و بهش فشار میاره ولی شما داری چیز د گ های میگی

شما اگه میخوای اینطور باشه یه 560 و همین 955 رو بگیر با MP اورکلاک کن در غیر این صورت .... ضرر خواهی کرد !

اشتباه بزرگ ! حالا نظر خودته اما اگه خیلی به اورکلاک نکردن اصرار داری 925 رو بگیر ولی من به هیچ عنوان توصیه نمیکنم ...
    در ضمن میدونستی پردازنده 955 و 980 تنها فرقی که دارن توی ضریب فرکانسشون هست ( تقریبا ) ؟ یعنی شما میتونی با دستکاری ضریب ! پردازنده رو تقریبا به 980 تبدیل کنی !
    منظورت از 560 چیه گرافه؟

ن د گ مثله اینک 925 ضعیفه بیخیالش شدم

الان بین 955 و 970 و 1090t ک تقریبا همشون تو ی رنج قیمتن کدومشون قویتره و مناسب تره واسه سیستم ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

کارت گرافیکه قیمتش خیلی عالیه دقیقا همون چیزیه ک میخوام فقط تو بازیا کم ک نمیاره ک؟؟؟؟؟
    به زودی کم خواهد آورد

جدا اورکلاک کردن هیچ مشکلی واسش پیش نمیاره خب اگه اینجوری بود چرا خود شرکتش این کارو نمیکنه من درباره اورکلاک چیزای د گ ها شنیدم میگن عمر قطه رو خیلی پایین میاره و بهش فشار میاره ولی شما داری چیز د گ های میگی
    اورکلاک در صورتی که ولتاژ زیاد بشه یا دما از حالت معمول خارج بشه باعث کم شده عمر قطعه میشه واسه همین MP باز خیلی خوبه چون این دردسر ها رو نداره تقریبا

منظورت از 560 چیه گرافه؟
    بله

ن د گ مثله اینک 925 ضعیفه بیخیالش شدم
    ضعیف نیست زیاد نسبت به 955 ضعیفه

الان بین 955 و 970 و 1090t ک تقریبا همشون تو ی رنج قیمتن کدومشون قویتره و مناسب تره واسه سیستم ؟؟؟؟
    قطعا 1090 بهتره اما قیمت 190 تومنی داره شما اگه پول نداری همین 955 رو با قیمت 155 تومن بگیر .

14. 2 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

درون هر پردازنده قسمتهایی برای دفع دما هست که با توجه به نرخ تولید دما در اون پردازنده توسط سازنده قرار داده شده است وقتی amd فرکانس رو بالاتر میبره و یک مدل جدید تولید میکنه این قسمتها رو هم تقویت میکنه. وقتی شما اورکلاک کردید باید کولینگ پردازنده رو در بیرون تقویت کنید که هیچوقت اطمینان تقویت داخلی مدل اورجینال کارخونه رو نداره .

اگه 560 بگیره از بودجه میزنه بالا و لازم نیست اینقدر گرافیک سنگین بردارند.

حالا چرا 925 بگیره 970 بگیره که خیلی خیلی به 980 نزدیکه و ارزونتر از 980

16. این کاربر از ehsan_soroosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

درون هر پردازنده قسمتهایی برای دفع دما هست که با توجه به نرخ تولید دما در اون پردازنده توسط سازنده قرار داده شده است وقتی amd فرکانس رو بالاتر میبره و یک مدل جدید تولید میکنه این قسمتها رو هم تقویت میکنه. وقتی شما اورکلاک کردید باید کولینگ پردازنده رو در بیرون تقویت کنید که هیچوقت اطمینان تقویت داخلی مدل اورجینال کارخونه رو نداره .
    اورکلاک کردن با MP تا 500 مگاهرتز باعث افزایش دمای زیادی نمیشه که نیاز به تعویض کولینگ باشه .

اگه 560 بگیره از بودجه میزنه بالا و لازم نیست اینقدر گرافیک سنگین بردارند.
    5770 دیگه واسه سیستم های گیم ارزش زیادی نداره بازی ها خیلی سنگین شدن جدیدا .

حالا چرا 925 بگیره 970 بگیره که خیلی خیلی به 980 نزدیکه و ارزونتر از 980
    من گفتم 955 بگیره نه 925 . 970 فقط در صورت آنلاک شدن ارزش خرید داره .

18. این کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •