مشخصا" خیلی بهتر از سنسیشن هست .
حتی آتریکس 1 هم ال سی دیش به نظر من بهتر از سنسیشن هست . البته خیلی تفاوت ندارن .
مشخصا" خیلی بهتر از سنسیشن هست .
حتی آتریکس 1 هم ال سی دیش به نظر من بهتر از سنسیشن هست . البته خیلی تفاوت ندارن .
نگاهی نزدیک تر به موتورولا اتریکس ۲
موتورولا و AT&T مجددا در حال کار کردن بر روی گوشی اندرویدی جدیدی هستند که به نظر میرسد در ادامه روند تولید و عرضه موتورلا اتریکس ۴ جی باشد و به نظر میرسد مدلی که در حال کار بر روی آن هستند چیزی نیست جز آتریکس ۲.
طبق گفته نمایندگان این شرکت ها , این ۲ شرکت بسیار علاقمند بودند که با همکاری مجدد محصول جدیدی را وارد بازار کنند. این گوشی با صحفه نمایش ۴.۳ اینچی به نحوی طراحی شده است که به راحتی در دست قرار بگیرد اما در اولین ثانیه که شما گوشی را درست میگیرید حسی در دست داشتن گوشی فوتون ۴ جی را به شما خواهد داد. برای پردازنده این گوشی ظاهرا به جای ۱GHz NVIDIA Tegra 2 از مدل TI OMAP که همان سرعت را دارا میباشد به همراه فول گیگابایت رم برای استفاده.
خوشبختانه صفحه نمایش فوق اچ دی ۹۶۰ در ۵۴۰ عالی به نظر میرسد و همچنین گول نبودن عنوان ۴ جی را نخورید این گوشی از ۲۱Mbps HSPA+ radio بهره میبرد در مقایشه با ۱۴Mbps در نسخه اول خود. به نظر میرسد که موتورولا از عرضه و تولید محصول اول خود درس های زیادی گرفته است اما خوب نمیشود قضاوت کرد تا زمانی که به صورت رسمی این گوشی وارد بازار شود.
نگاهی میکنیم به عکس های آتریکس ۲
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا از لحاظ قیافه عالیه
یعنی وارد بازار جهانی میشه یا نه !
من واقعا" به این گوشی احتیاج دارم![]()
گوشی gsm هست . پس آنلاکش رو میشه هر جا استفاده کرد.
آتریکس 1 هم که اومده بود اول برای اپراتور at&t بود و خیلی از بچه ها آنلاکش رو از سایت ایران دلیور سفارشی خریدن .
باید ببینیم آنلاکش کی وارد سایتهای فروش مثل آمازون و ebay میشه . که بشه سفارشش داد .
مقایسه آتریکس 1 و 2
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آتریکس 2 الان با قیمت 99 دلار با قرارداد 2 ساله در اپراتور at&t به فروش میرسه .
Motorola ATRIX 2 unboxing
.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by fire159; 19-10-2011 at 12:07.
یک ویدئو رویوو از آتریکس 2
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)