تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: بوت نشدن سیستم ( No boot )

اگه نباشه جاش خالی می مونه drim_w3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

امروز زنگ زدم ماتریکس احوال مادربرد مریضم رو بگیرم ، گفتن که یک مادربرد نو برات فرستادیم.

یعنی میشه این دفعه دیگه خراب نشه ؟!!!
    سلام امروز زنگ زدم که جرا هنوز مادربرد بدست نرسیده ؟ گفتن توی تست هست. یعنی مثل ... دروغ گفته بودن که یک نو می فرستیم. باز وصل کرد واحد فنی یارو گفت یک تست کردیم ولی یک خورده دماش می ره بالا. گفتم یک خورده یکم بدرد من نمی خوره من کارم سنگین هست توی روز چندتا آنالیز 6 ساعته با مصرف سی پی یو و رم 100 % دارم، این هم باز مهمون یک هفته هست. گفت از چه cpu استفاده می کنی ؟ گفتم 1100 گفت این مادربرد برای 6 هسته ای ضعیف هست. ( طبق معمول توپ را توی زمین مشتری میندازن ) گفتم یک مدل پایین ترش راحت جواب می داد. گفت حالا من امروز یک 6 هسته ای می ذارم روی مادربردت و تست می کنم اگر داغ کرد عوض می کنم. گفت باید یک مدل قوی تر بر می داشتی توی سایت MSI زده که هر مادربرد ساپورتش تا چنده. الان که رفتم توی سایت به آدرس زیر ،
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همشون رم تا 32 گیگ ساپورت می کنند و جلوی cpu هم واسه هم زده FX . FX یعنی چی ؟ بنظرتون اگر خواستن عوض کنند یک مدل بالاتر بگیرم ازشون ؟ چقدر تاثیر داره مدل مادربرد توی این قضیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام

کامپیوتر عتیقه امروز بعد از 16 روز دوباره رسید به دستم

گویا مادربرد را عوض کردند ، هر چند که یک جورایی مشکوک بود چون اگر نو بود پنل پشت کیس و دفترچه را هم روش می ذاشتن.

جاتون خالی دوباره وقتی خارج کیس بستیم ، یک نیمچه سکته ای زدیم چون دوباره فنش یک نیم دور می زد و روشن نمی شد.

5 دقیق من و برادرم مات و مبهوت نگاه هم کردیم که ای باباااااااا

خلاصه تک تک دوباره قطعات را جا زدیم و دیدم اگر کارت گرافیک را روی مادربرد نذاریم ، روشن نمیشه!

این قضیه درسته و عمومیت داره ؟ ( آخه توی مادربرد های قبلی و حتی همین سری قبلی فقط با پاور+مادربرد + سی پی یو روشن می شد)

یک مورد دیگه هم راهنمایی می خواستم :

چون مدل های مادربرد یکی هست ، آیا نیاز هست که دوباره ویندوز عوض کنم ؟ ( البته شناسایی میشه همین الانم )

تاثیری داره این کار ؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یک راهنمایی دیگه هم نیاز داشتم :

پاور 600 ترمال تک هست و 2 تا سوکت 4 تایی داره واسه مادربرد ، اگر فقط یک دونه از این 4 تایی ها را وصل کنیم ، مشکلی پیش نمیاد ؟ ( با وصل کردن فقط یک دونه 4تای هم روشن میشه سیستم )

توی عکس دور اون 4 تایی کادر قرمز کشیدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من از اول تا اینجای تاپیکت رو خوندم! شنیده بودم مین های MSI مشکل دارن! البته من هم قدیما MSI داشتم و یه روز این اتفاق افتاد براش وقتی که پاورم خراب شد و تعمیریش روگذاشتم سیستم روشن نمیشد! با زدن کلید پاور فن یک دور میچرخید و بعد از کار میافتاد سیستم خاموش میشد! بردم دو سه جایی هیچی حالیشون نشد گفتن شاید پاور زده CPU و خازنها و چیزهای Main رو سوزونده! همه میخواستن چیزاشون رو بفروشن. بعد بردم پیش یه نفر فقط کارش تعمیر بود نه فروش اون دو تا تست کرد و باطری رو در آورد جا زد و بایوس رو default کرد مین بدون هیچ چیز اضافی روشن شد بردم بستم روی سیستم کار کرد. هزینه فوتش هم 2 هزار تومان شد. یعنی کاری ساده تر از این نمیشد فقط جامپر عوض کرد.
    رفتم یک پاور جدید هم خریدم دیدم دوباره مثل پاور قبلیه صدای جیلیز و پلیز میده و سیستم خاموش میشه!! با بررسی های تخصصی متوجه شدم اشکال از کابل برق ورودی پاور بوده که قطعی داشته و پاور قبلی هم سالم بوده و علکی پول بالای تعمیرش دادم!

خلاصه من تعریف Main های ASUS رو زیاد شنیدم شاید برای سیستم خودم یکی بخرم. الان هم واسه سیستم دوستم چون بودجش کمه میخوام ASRock H61M/U3S3 بگیرم میترسم مشکل پیش بیاره با وجود چینی بودنش اکثر امکانات رو داره و دوستان حرفه ای هم پیشنهاد دادن.

5. این کاربر از 900913 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من از اول تا اینجای تاپیکت رو خوندم! شنیده بودم مین های MSI مشکل دارن! البته من هم قدیما MSI داشتم و یه روز این اتفاق افتاد براش وقتی که پاورم خراب شد و تعمیریش روگذاشتم سیستم روشن نمیشد! با زدن کلید پاور فن یک دور میچرخید و بعد از کار میافتاد سیستم خاموش میشد! بردم دو سه جایی هیچی حالیشون نشد گفتن شاید پاور زده CPU و خازنها و چیزهای Main رو سوزونده! همه میخواستن چیزاشون رو بفروشن. بعد بردم پیش یه نفر فقط کارش تعمیر بود نه فروش اون دو تا تست کرد و باطری رو در آورد جا زد و بایوس رو default کرد مین بدون هیچ چیز اضافی روشن شد بردم بستم روی سیستم کار کرد. هزینه فوتش هم 2 هزار تومان شد. یعنی کاری ساده تر از این نمیشد فقط جامپر عوض کرد.
    رفتم یک پاور جدید هم خریدم دیدم دوباره مثل پاور قبلیه صدای جیلیز و پلیز میده و سیستم خاموش میشه!! با بررسی های تخصصی متوجه شدم اشکال از کابل برق ورودی پاور بوده که قطعی داشته و پاور قبلی هم سالم بوده و علکی پول بالای تعمیرش دادم!

خلاصه من تعریف Main های ASUS رو زیاد شنیدم شاید برای سیستم خودم یکی بخرم. الان هم واسه سیستم دوستم چون بودجش کمه میخوام ASRock H61M/U3S3 بگیرم میترسم مشکل پیش بیاره با وجود چینی بودنش اکثر امکانات رو داره و دوستان حرفه ای هم پیشنهاد دادن.
    من که تا هفت جد بعد از خودم هم دیگه MSI نمی خرم.

کاشکی بعد از این همه جیگر خونی سیستم درست شده بود.

وقت کردی می تونی این تاپیک رو هم بخونی...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگر تهران بودم می رفتم توی ماتریکس مادربرد را پرت می کردم توی واحد فروششون و با پا لهش می کردم و بر میگشتم.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام

اگر در رمان روشن شدن، تصویر در صفحه ای که مدل مادربرد را نشون می ده گیر کنه ، باز مشکل از مادربرد هست ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام

اگر در رمان روشن شدن، تصویر در صفحه ای که مدل مادربرد را نشون می ده گیر کنه ، باز مشکل از مادربرد هست ؟

نیم ساعت خاموش کردم بعد درست شد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام عزیزان msiهمین جور هم که شما میگید ضایع نیست من یه am2+داشتم ازش سیر شدم باam3عوضش کردم مادر بورد msi870s-g46 سیپی یو 6هسته ای را جواب میده اورکلاک باشه دو تا هسته نهان راهم راه میندازه بشه 8هسته تا36گیگ رم ساپورت میکنه خلاصه مشکلش usb3که جاش هست اما نزاشتند که میشه چیپش را گذاشت وازش استفاده کرد مشکل دوستمون مادر بوردش هست اما موقع اسمبل کردن اگر الکتریسیته ساکن به مادر بورد بخوره هر مدلی که باشه غم سوز میشه

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •