من از اول تا اینجای تاپیکت رو خوندم! شنیده بودم مین های MSI مشکل دارن! البته من هم قدیما MSI داشتم و یه روز این اتفاق افتاد براش وقتی که پاورم خراب شد و تعمیریش روگذاشتم سیستم روشن نمیشد! با زدن کلید پاور فن یک دور میچرخید و بعد از کار میافتاد سیستم خاموش میشد! بردم دو سه جایی هیچی حالیشون نشد گفتن شاید پاور زده CPU و خازنها و چیزهای Main رو سوزونده! همه میخواستن چیزاشون رو بفروشن. بعد بردم پیش یه نفر فقط کارش تعمیر بود نه فروش اون دو تا تست کرد و باطری رو در آورد جا زد و بایوس رو default کرد مین بدون هیچ چیز اضافی روشن شد بردم بستم روی سیستم کار کرد. هزینه فوتش هم 2 هزار تومان شد. یعنی کاری ساده تر از این نمیشد فقط جامپر عوض کرد.
رفتم یک پاور جدید هم خریدم دیدم دوباره مثل پاور قبلیه صدای جیلیز و پلیز میده و سیستم خاموش میشه!! با بررسی های تخصصی متوجه شدم اشکال از کابل برق ورودی پاور بوده که قطعی داشته و پاور قبلی هم سالم بوده و علکی پول بالای تعمیرش دادم!
خلاصه من تعریف Main های ASUS رو زیاد شنیدم شاید برای سیستم خودم یکی بخرم. الان هم واسه سیستم دوستم چون بودجش کمه میخوام ASRock H61M/U3S3 بگیرم میترسم مشکل پیش بیاره با وجود چینی بودنش اکثر امکانات رو داره و دوستان حرفه ای هم پیشنهاد دادن.
من که تا هفت جد بعد از خودم هم دیگه MSI نمی خرم.
کاشکی بعد از این همه جیگر خونی سیستم درست شده بود.
وقت کردی می تونی این تاپیک رو هم بخونی...
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر تهران بودم می رفتم توی ماتریکس مادربرد را پرت می کردم توی واحد فروششون و با پا لهش می کردم و بر میگشتم.