تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 36

نام تاپيک: خرید کیس تا 700

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

یا از همون اول اصلا کار نمیکنه که اکثر فروشنده ها یه گارانتی استرداد حداقل یه روزه دارن.میری پسش میدی یکی دیگه میگیری.

یا از همون اول کار میکنه.......دیگه تا آخرش کار میکنه!!

البته این تجربه شخصی خودم هست چون تا حالا با N پردازنده کار کردم تا حالا مشکلی نداشتم.

مگر اینکه آسیب فیریکی ببینه (مثلا چند تا پین بشکنه یا هسته خرد بشه) که در صورت وجود گارانتی هم کسی جوابگو نیست برای این مورد.
    به کسی نگو ولی قبلنا ما با اورکلاک 2 تا پردازنده سوزوندیم و هر 2 رو گارانتی عوض کرد !!!
    البته اینا زمان دبیرستان و با سیستم های کارگاه بود !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

شما کاربرد رو چی میبینی ؟! بازی که 1090 ممکنه بعضی جاها از 2100 کمتر فریم بده اما شما دیدی تو بازی کم بیاره و فریم خیلی پایین بیاد ؟! لطفا روراست باشین !
    کاربرد رو خودشون بالا فرمودن
    ببینید اینجا بحث کم آوردن پردازنده نیست بحث بهتر بودن پرازنده هست
    1090 پردازنده ی بسیار خوبیه ولی وقتی میشه با توجه به بودجه کاربردشون پردازنده ی بهتری مثل 2300 رو گرفت
    چرا باید برن سمت 1090 و به قول شما بخوان اورکلاک کنن که در بعضی از کاربردها به 2300 نزدیک بشه؟
    من خودم با گارانتی رو ترجیه میدم چون یه موقع اگه خراب شه نمیتونم برم 200 تومن بدم پردازنده ! اما اگه بدون گارانتی 190 تومن هم پیدا میشه ارزش خرید بیشتری پیدا نمیکنه ؟!
    ببینید اگر با پردازنده کارهایی اورکلاک های سنگین رو انجام ندید احتمال خراب شدن اونها بسیار کم هست
    اگر هم خراب شه و ببرید گارانتی و بگید که اورکلاک کردم فکر میکنید اونها براوتون پردازنده رو عوض میکنن؟
    در مورد کارت گرافیک . ایشون گفتن میخوان بازی کنن ! منم کارت بهتری پیشنهاد دادم که با خریدنش ضرری نمیکنن !
    بالا هم عرض کردم که نیازی به خرید کارت های گرون قیمت نیست
    همین کارت 450 با توجه به کاربردشون به عقیده ی من کافی هست
    حالا با توجه به سطحی که میخوان بازی کنن باید انتخاب کنن
    با توجه به اینکه کم کم همه نرم افزار ها دارن به طرف 6 و 8 هسته میرن ...
    با توجه به تکنولوژِی HYPER THREADING پردزانده های 4 هسته ای سندی بریج عملکرد بسیار خوبی دارن
    همونطور که در تست ها هم میتونید ببینید

3. 2 کاربر از H.A.M.E.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

کاربرد رو خودشون بالا فرمودن
    ببینید اینجا بحث کم آوردن پردازنده نیست بحث بهتر بودن پرازنده هست
    1090 پردازنده ی بسیار خوبیه ولی وقتی میشه با توجه به بودجه کاربردشون پردازنده ی بهتری مثل 2300 رو گرفت
    1090 از 2300 و 2400 و در مواردی از 2500 هم بهتره !
    چرا باید برن سمت 1090 و به قول شما بخوان اورکلاک کنن که در بعضی از کاربردها به 2300 نزدیک بشه؟
    از 2400 هم اونورتر میره کی میگه به 2300 نزدیک میشه ؟

ببینید اگر با پردازنده کارهایی اورکلاک های سنگین رو انجام ندید احتمال خراب شدن اونها بسیار کم هست
    اگر هم خراب شه و ببرید گارانتی و بگید که اورکلاک کردم فکر میکنید اونها براوتون پردازنده رو عوض میکنن؟
    شما میری میگی اورکلاک کردم ؟ هیچ آدم عاقلی اینو نمیگه . قیافه آدم های بی سواد رو به خودت میگیری میری گارانتی میگی آقا یهو خراب شد !!
    بالا هم عرض کردم که نیازی به خرید کارت های گرون قیمت نیست
    همین کارت 450 با توجه به کاربردشون به عقیده ی من کافی هست
    حالا با توجه به سطحی که میخوان بازی کنن باید انتخاب کنن
    Game Game Game is all that matters !
    VGA > CPU

با توجه به تکنولوژِی HYPER THREADING پردزانده های 4 هسته ای سندی بریج عملکرد بسیار خوبی دارن
    همونطور که در تست ها هم میتونید ببینید
    بله قیمت های بسیار خوبی هم دارن !!!

5. این کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jonerex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

---------- Post added at 02:04 AM ---------- Previous post was at 02:03 AM ----------

شما تموم نکردی این طرز فکر رو ؟! اینتل فن ها دارن مشخص میشن ...

---------- Post added at 02:06 AM ---------- Previous post was at 02:04 AM ----------

باشه ! اصلا شما راست میگی ! خواهش میکنم بیخیال شو ! من یا بقیه هرچی بگم شما بازم حرف قدیمی خودت 2 هسته اینتل = 4 هسته AMD رو میزنی ! خواهش میکنم بیخیال شو . خسته شدم اینقدر جواب این حرف رو دادم و شما بازم تکرار کردی ...

(من خودم رو میگم به دیگران کاری ندارم )عمرا اگر روزی فکر کنم نسبت به قطعه یا برند کامبیوتری تعصب داشته باشم اون روز من خیلی بدبخت و عقب مونده میشم برای من خیلی خنده داره نسبت به برندی تعصب نشون بدم یا طرفداری کنم هر کدوم بهتر باشه همون رو میگم یا راهنمایی میکنم یا خودم میگیرم اصلا اگر فکر کنم فن بشم برای من خنده دار ترین فکر دنیاست

چرا بیخیال شم داری هزینه مردم رو اونم در اوضاع بد اقتصادی حروم میکنی وقتی خودت قبول داری 6 هسته ای در بیشتر بازی ها فریم بایین داره و بیشتر هزینه ها بلا استفاده میمونه و حروم میشه چرا میگی 6 هسته ای بازی که میگی بهتر عمل میکنه و همه بازی های آینده اینطور میشن مال خود amd هست و همه اینطور نمیشن و اگر ایراد از نرم افزار و بازی ها باشه خوب سری amd fx هم از الان معلومه بدرد نمیخوره و کارایی نداره چون 6 هسته ای و 8 هسته هستند ولی اینطور نیست چون معماری سری جدید مشخصه کارایی داره و مثل الان هسته های ضعیف وبیشتر موارد ناکارامد نداره

این هزار بار ما اینجا مافیا درست نکردیم همه میدونن اینتل فعلا بهتر وبیشنهاد میدن و کسی با شما لج نکرده بلکه شما با همه لج کردی و همه جا میگی 1090 و cf ....

کیبوردم درسته ولی در مرورگر P کار نمیکنه

7. این کاربر از jonerex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jonerex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای دوستداران اینتل که اینقدر میگن رندر رندر ! 1090 از 2500 قویتر هست و 1100 خیلی نزدیک به 2600 هست که نسبت به قیمت ها ارزش 1100 یا حتی 1090 خیلی خیلی از 2600 بیشتره !
    این رو همه جا بذارین همه ببینن اینقدر نگن 2500 فلانه 1090 به درد نمیخوره .

این هزار بار با یک برنامه و بازی نمیشه حساب کرد و همچی میگی 1100 بهتر انگار اختلاف خیلی زیادی دارن در همون برنامه های 6 هسته ای بازم 4 هسته اینتل با اختلاف خیلی ناچیزی کمتره و بهش رسیده و بازم میگم AMD باید دوهسته بیشتر داشته باشه تا به اینتل برسه

و خیلی جالبه اینهمه نرم افزار های کاربردی و بازی هارو نمیبینی به یک برنامه و یک بازی اکتفا کردی!!!!!
    Last edited by jonerex; 22-09-2011 at 16:45.

9. این کاربر از jonerex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

1090 از 2300 و 2400 و در مواردی از 2500 هم بهتره !
    میشه بپرسم در چه مواری غیر از برنامه های سه بعدی که اونم در بعضی موارد به سندی بریج نزدیک هست بهتره؟
    از 2400 هم اونورتر میره کی میگه به 2300 نزدیک میشه ؟
    دوست عزیز 2300 و2400 حدود 300 مگاهرتز با هم اختلاف فرکانس دارن و در بقیه موارد مثل هستند
    در ضمن به این نکته هم توجه داشته باشید که 1090 اور شده باید با 2400 اور شده مقایسه بشه نه با 2400 رفرنس
    البته در حالت رفرنس هم 2400 و 2300 از 1090 قویتر هستند چه برسه به اینکه بخوان اورکلاک بشن
    شما میری میگی اورکلاک کردم ؟ هیچ آدم عاقلی اینو نمیگه . قیافه آدم های بی سواد رو به خودت میگیری میری گارانتی میگی آقا یهو خراب شد !!
    اونا هم به راحتی پردازنده رو براتون عوض میکنن و میگن برید این رو هم بسوزونید و بیارید
    و ما با کمال میل ازتون قبول میکنم و یکی دیگه بهتون میدیم
    دوست عزیز اونا از من و شما زرنگتر هستند ومیدونن که این پردازنده ها در شرایط عادی احتمال اینکه براشون مشکل به وجود بیاد تقریبآ صفر هست
    Game Game Game is all that matters !
    VGA > CPU
    بله ولی زمانی که بخوان به صورت حرفه ای در جزئیات و رزولیش بالا بازی کنن
    بله قیمت های بسیار خوبی هم دارن !!!
    ما آخر موضع شما رو نفهمیدیم شما با قیمت سندی بریجها مشکل دارید یا با کاراییشون؟
    Last edited by H.A.M.E.D; 22-09-2011 at 18:39.

11. 2 کاربر از H.A.M.E.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

میشه بپرسم در چه مواری غیر از برنامه های سه بعدی که اونم در بعضی موارد به سندی بریج نزدیک هست بهتره؟
    خیلی موارد !
    دوست عزیز 2300 و2400 حدود 300 مگاهرتز با هم اختلاف فرکانس دارن و در بقیه موارد مثل هستند
    در ضمن به این نکته هم توجه داشته باشید که 1090 اور شده باید با 2400 اور شده مقایسه بشه نه با 2400 رفرنس
    البته در حالت رفرنس هم 2400 و 2300 از 1090 قویتر هستند چه برسه به اینکه بخوان اورکلاک بشن
    قبول ندارم به هیچ عنوان قویتر نیستن ! 2300 رو با 1090 مقایسه میکنی ؟!! چرا آخه ....
    بحث قدیمیه من بخوام بنچ بذارم شما هم میذاری بعد میان به من میگن اسپم میدی و بحث رو به کل کل میکشونی ...

اونا هم به راحتی پردازنده رو براتون عوض میکنن و میگن برید این رو هم بسوزونید و بیارید
    و ما با کمال میل ازتون قبول میکنم و یکی دیگه بهتون میدیم
    من که انجام دادم ... !
    دوست عزیز اونا از من و شما زرنگتر هستند ومیدونن که این پردازنده ها در شرایط عادی احتمال اینکه براشون مشکل به وجود بیاد تقریبآ صفر هست
    خوبه خودم 2 بار عوض کردم ...

بله ولی زمانی که بخوان به صورت حرفه ای در جزئیات و رزولیش بالا بازی کنن
    شما بازی رو به ماریو میشناسی ؟ خب وقتی میگه بازی یعنی بازی های جدید و جزئیات بالا .

ما آخر موضع شما رو نفهمیدیم شما با قیمت سندی بریجها مشکل دارید یا با کاراییشون؟
    جنگ که نیست موضع داشته باشم ! من مشکلم قیمت سندی بریج ها هست که نسبت به قدرتشون زیاده .

13. این کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خیلی موارد !
    من که انجام دادم ... !
    خوبه خودم 2 بار عوض کردم ...
    دوست عزیز ظاهرآ شما نمیخواین مطلبی رو که واضحه قبول کنید
    و همچنان بر روی حرفهای اشتباه خودتون اصرار دارید و غیر منطقی جواب میدید
    بنده هم دارم بیخودی تلاش میکنم
    شما بازی رو به ماریو میشناسی ؟
    شما با GTS450 ماریو بازی میکنی؟
    خب وقتی میگه بازی یعنی بازی های جدید و جزئیات بالا
    شما پست اول رو بخونین
    بازی...(البته خوره بازی نیستن گهگاهی میخان بازی کنن)
    کلن سیستمی که میخوان زیاد تاکید بر روی قطعه خاصی ندارن که مثلا گرافیک بالا باشه یا سی پی یو....سعی کنین تو سیستم پیشنهادی بالانسی بین قطعات باشی
    البته همونطور که قبلآ هم گفتم خودشون باید بیان و بر طبق سطح بازی ای که انجام میدن گرافیک رو انتخاب کنن
    جنگ که نیست موضع داشته باشم ! من مشکلم قیمت سندی بریج ها هست که نسبت به قدرتشون زیاده .
    اتفاقآ در مقابل قیمت کارایی بسیار خوبی دارن

15. این کاربر از H.A.M.E.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

حامد جان نمیخوام اسپم بدم ولی بحث قدیمی هست . وقتی نظر من مخالف نظر شماست شما فکر میکنی حرف من اشتباهه .
    اندازه کافی توی تاپیک های قبلی توضیح دادم و قیمت ها و کارایی هارو با بنچ مارک مقایسه کردم . به قول بچه ها ادامه دادن این بحث جالب نخواهد شد . موفق باشی

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

این هزار بار با یک برنامه و بازی نمیشه حساب کرد و همچی میگی 1100 بهتر انگار اختلاف خیلی زیادی دارن در همون برنامه های 6 هسته ای بازم 4 هسته اینتل با اختلاف خیلی ناچیزی کمتره و بهش رسیده و بازم میگم AMD باید دوهسته بیشتر داشته باشه تا به اینتل برسه

و خیلی جالبه اینهمه نرم افزار های کاربردی و بازی هارو نمیبینی به یک برنامه و یک بازی اکتفا کردی!!!!!
    این همه بازی و نرم افزار قابلیت استفاده از 6 هسته رو ندارن. چند بار من باید اینو تکرار کنم ؟
    این مشکل به زودی در اکثر بازی ها حل خواهد شد . در صورتی که قیمت 1090 با 2500 یکی بود اون موقع میگفتم 2500 ارزش خرید بیشتری داره .
    شما فقط بنچ مارک رو میبینی قیمت 190 تومنی 1090t رو که حساب نکردی عزیزم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •