به کسی نگو ولی قبلنا ما با اورکلاک 2 تا پردازنده سوزوندیم و هر 2 رو گارانتی عوض کرد !!!
البته اینا زمان دبیرستان و با سیستم های کارگاه بود !
به کسی نگو ولی قبلنا ما با اورکلاک 2 تا پردازنده سوزوندیم و هر 2 رو گارانتی عوض کرد !!!
البته اینا زمان دبیرستان و با سیستم های کارگاه بود !
کاربرد رو خودشون بالا فرمودنشما کاربرد رو چی میبینی ؟! بازی که 1090 ممکنه بعضی جاها از 2100 کمتر فریم بده اما شما دیدی تو بازی کم بیاره و فریم خیلی پایین بیاد ؟! لطفا روراست باشین !
ببینید اینجا بحث کم آوردن پردازنده نیست بحث بهتر بودن پرازنده هست
1090 پردازنده ی بسیار خوبیه ولی وقتی میشه با توجه به بودجه کاربردشون پردازنده ی بهتری مثل 2300 رو گرفت
چرا باید برن سمت 1090 و به قول شما بخوان اورکلاک کنن که در بعضی از کاربردها به 2300 نزدیک بشه؟
ببینید اگر با پردازنده کارهایی اورکلاک های سنگین رو انجام ندید احتمال خراب شدن اونها بسیار کم هستمن خودم با گارانتی رو ترجیه میدم چون یه موقع اگه خراب شه نمیتونم برم 200 تومن بدم پردازنده ! اما اگه بدون گارانتی 190 تومن هم پیدا میشه ارزش خرید بیشتری پیدا نمیکنه ؟!
اگر هم خراب شه و ببرید گارانتی و بگید که اورکلاک کردم فکر میکنید اونها براوتون پردازنده رو عوض میکنن؟
بالا هم عرض کردم که نیازی به خرید کارت های گرون قیمت نیستدر مورد کارت گرافیک . ایشون گفتن میخوان بازی کنن ! منم کارت بهتری پیشنهاد دادم که با خریدنش ضرری نمیکنن !
همین کارت 450 با توجه به کاربردشون به عقیده ی من کافی هست
حالا با توجه به سطحی که میخوان بازی کنن باید انتخاب کنن
با توجه به تکنولوژِی HYPER THREADING پردزانده های 4 هسته ای سندی بریج عملکرد بسیار خوبی دارنبا توجه به اینکه کم کم همه نرم افزار ها دارن به طرف 6 و 8 هسته میرن ...
همونطور که در تست ها هم میتونید ببینید
1090 از 2300 و 2400 و در مواردی از 2500 هم بهتره !کاربرد رو خودشون بالا فرمودن
ببینید اینجا بحث کم آوردن پردازنده نیست بحث بهتر بودن پرازنده هست
1090 پردازنده ی بسیار خوبیه ولی وقتی میشه با توجه به بودجه کاربردشون پردازنده ی بهتری مثل 2300 رو گرفت
از 2400 هم اونورتر میره کی میگه به 2300 نزدیک میشه ؟چرا باید برن سمت 1090 و به قول شما بخوان اورکلاک کنن که در بعضی از کاربردها به 2300 نزدیک بشه؟
شما میری میگی اورکلاک کردم ؟ هیچ آدم عاقلی اینو نمیگه . قیافه آدم های بی سواد رو به خودت میگیری میری گارانتی میگی آقا یهو خراب شد !!ببینید اگر با پردازنده کارهایی اورکلاک های سنگین رو انجام ندید احتمال خراب شدن اونها بسیار کم هست
اگر هم خراب شه و ببرید گارانتی و بگید که اورکلاک کردم فکر میکنید اونها براوتون پردازنده رو عوض میکنن؟
Game Game Game is all that matters !بالا هم عرض کردم که نیازی به خرید کارت های گرون قیمت نیست
همین کارت 450 با توجه به کاربردشون به عقیده ی من کافی هست
حالا با توجه به سطحی که میخوان بازی کنن باید انتخاب کنن
VGA > CPU
بله قیمت های بسیار خوبی هم دارن !!!با توجه به تکنولوژِی HYPER THREADING پردزانده های 4 هسته ای سندی بریج عملکرد بسیار خوبی دارن
همونطور که در تست ها هم میتونید ببینید
(من خودم رو میگم به دیگران کاری ندارم )عمرا اگر روزی فکر کنم نسبت به قطعه یا برند کامبیوتری تعصب داشته باشم اون روز من خیلی بدبخت و عقب مونده میشم برای من خیلی خنده داره نسبت به برندی تعصب نشون بدم یا طرفداری کنم هر کدوم بهتر باشه همون رو میگم یا راهنمایی میکنم یا خودم میگیرم اصلا اگر فکر کنم فن بشم برای من خنده دار ترین فکر دنیاست
چرا بیخیال شم داری هزینه مردم رو اونم در اوضاع بد اقتصادی حروم میکنی وقتی خودت قبول داری 6 هسته ای در بیشتر بازی ها فریم بایین داره و بیشتر هزینه ها بلا استفاده میمونه و حروم میشه چرا میگی 6 هسته ای بازی که میگی بهتر عمل میکنه و همه بازی های آینده اینطور میشن مال خود amd هست و همه اینطور نمیشن و اگر ایراد از نرم افزار و بازی ها باشه خوب سری amd fx هم از الان معلومه بدرد نمیخوره و کارایی نداره چون 6 هسته ای و 8 هسته هستند ولی اینطور نیست چون معماری سری جدید مشخصه کارایی داره و مثل الان هسته های ضعیف وبیشتر موارد ناکارامد نداره
این هزار بار ما اینجا مافیا درست نکردیم همه میدونن اینتل فعلا بهتر وبیشنهاد میدن و کسی با شما لج نکرده بلکه شما با همه لج کردی و همه جا میگی 1090 و cf ....
کیبوردم درسته ولی در مرورگر P کار نمیکنه
این هزار بار با یک برنامه و بازی نمیشه حساب کرد و همچی میگی 1100 بهتر انگار اختلاف خیلی زیادی دارن در همون برنامه های 6 هسته ای بازم 4 هسته اینتل با اختلاف خیلی ناچیزی کمتره و بهش رسیده و بازم میگم AMD باید دوهسته بیشتر داشته باشه تا به اینتل برسه
و خیلی جالبه اینهمه نرم افزار های کاربردی و بازی هارو نمیبینی به یک برنامه و یک بازی اکتفا کردی!!!!!
Last edited by jonerex; 22-09-2011 at 16:45.
میشه بپرسم در چه مواری غیر از برنامه های سه بعدی که اونم در بعضی موارد به سندی بریج نزدیک هست بهتره؟1090 از 2300 و 2400 و در مواردی از 2500 هم بهتره !
دوست عزیز 2300 و2400 حدود 300 مگاهرتز با هم اختلاف فرکانس دارن و در بقیه موارد مثل هستنداز 2400 هم اونورتر میره کی میگه به 2300 نزدیک میشه ؟
در ضمن به این نکته هم توجه داشته باشید که 1090 اور شده باید با 2400 اور شده مقایسه بشه نه با 2400 رفرنس
البته در حالت رفرنس هم 2400 و 2300 از 1090 قویتر هستند چه برسه به اینکه بخوان اورکلاک بشن
اونا هم به راحتی پردازنده رو براتون عوض میکنن و میگن برید این رو هم بسوزونید و بیاریدشما میری میگی اورکلاک کردم ؟ هیچ آدم عاقلی اینو نمیگه . قیافه آدم های بی سواد رو به خودت میگیری میری گارانتی میگی آقا یهو خراب شد !!
و ما با کمال میل ازتون قبول میکنم و یکی دیگه بهتون میدیم
دوست عزیز اونا از من و شما زرنگتر هستند ومیدونن که این پردازنده ها در شرایط عادی احتمال اینکه براشون مشکل به وجود بیاد تقریبآ صفر هست
بله ولی زمانی که بخوان به صورت حرفه ای در جزئیات و رزولیش بالا بازی کننGame Game Game is all that matters !
VGA > CPU
ما آخر موضع شما رو نفهمیدیم شما با قیمت سندی بریجها مشکل دارید یا با کاراییشون؟بله قیمت های بسیار خوبی هم دارن !!!
Last edited by H.A.M.E.D; 22-09-2011 at 18:39.
خیلی موارد !میشه بپرسم در چه مواری غیر از برنامه های سه بعدی که اونم در بعضی موارد به سندی بریج نزدیک هست بهتره؟
قبول ندارم به هیچ عنوان قویتر نیستن ! 2300 رو با 1090 مقایسه میکنی ؟!! چرا آخه ....دوست عزیز 2300 و2400 حدود 300 مگاهرتز با هم اختلاف فرکانس دارن و در بقیه موارد مثل هستند
در ضمن به این نکته هم توجه داشته باشید که 1090 اور شده باید با 2400 اور شده مقایسه بشه نه با 2400 رفرنس
البته در حالت رفرنس هم 2400 و 2300 از 1090 قویتر هستند چه برسه به اینکه بخوان اورکلاک بشن
بحث قدیمیه من بخوام بنچ بذارم شما هم میذاری بعد میان به من میگن اسپم میدی و بحث رو به کل کل میکشونی ...
من که انجام دادم ... !اونا هم به راحتی پردازنده رو براتون عوض میکنن و میگن برید این رو هم بسوزونید و بیارید
و ما با کمال میل ازتون قبول میکنم و یکی دیگه بهتون میدیم
خوبه خودم 2 بار عوض کردم ...دوست عزیز اونا از من و شما زرنگتر هستند ومیدونن که این پردازنده ها در شرایط عادی احتمال اینکه براشون مشکل به وجود بیاد تقریبآ صفر هست
شما بازی رو به ماریو میشناسی ؟ خب وقتی میگه بازی یعنی بازی های جدید و جزئیات بالا .بله ولی زمانی که بخوان به صورت حرفه ای در جزئیات و رزولیش بالا بازی کنن
جنگ که نیست موضع داشته باشم ! من مشکلم قیمت سندی بریج ها هست که نسبت به قدرتشون زیاده .ما آخر موضع شما رو نفهمیدیم شما با قیمت سندی بریجها مشکل دارید یا با کاراییشون؟
خیلی موارد !من که انجام دادم ... !دوست عزیز ظاهرآ شما نمیخواین مطلبی رو که واضحه قبول کنیدخوبه خودم 2 بار عوض کردم ...
و همچنان بر روی حرفهای اشتباه خودتون اصرار دارید و غیر منطقی جواب میدید
بنده هم دارم بیخودی تلاش میکنم
شما با GTS450 ماریو بازی میکنی؟شما بازی رو به ماریو میشناسی ؟
شما پست اول رو بخونینخب وقتی میگه بازی یعنی بازی های جدید و جزئیات بالا
البته همونطور که قبلآ هم گفتم خودشون باید بیان و بر طبق سطح بازی ای که انجام میدن گرافیک رو انتخاب کننبازی...(البته خوره بازی نیستن گهگاهی میخان بازی کنن)
کلن سیستمی که میخوان زیاد تاکید بر روی قطعه خاصی ندارن که مثلا گرافیک بالا باشه یا سی پی یو....سعی کنین تو سیستم پیشنهادی بالانسی بین قطعات باشی
اتفاقآ در مقابل قیمت کارایی بسیار خوبی دارنجنگ که نیست موضع داشته باشم ! من مشکلم قیمت سندی بریج ها هست که نسبت به قدرتشون زیاده .
حامد جان نمیخوام اسپم بدم ولی بحث قدیمی هست . وقتی نظر من مخالف نظر شماست شما فکر میکنی حرف من اشتباهه .
اندازه کافی توی تاپیک های قبلی توضیح دادم و قیمت ها و کارایی هارو با بنچ مارک مقایسه کردم . به قول بچه ها ادامه دادن این بحث جالب نخواهد شد . موفق باشی
این همه بازی و نرم افزار قابلیت استفاده از 6 هسته رو ندارن. چند بار من باید اینو تکرار کنم ؟
این مشکل به زودی در اکثر بازی ها حل خواهد شد . در صورتی که قیمت 1090 با 2500 یکی بود اون موقع میگفتم 2500 ارزش خرید بیشتری داره .
شما فقط بنچ مارک رو میبینی قیمت 190 تومنی 1090t رو که حساب نکردی عزیزم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)