نه Emprof, جان لينكي چيزي سراغ ندارم ... خب برو يه كتاب آموزشيش رو بخر ...
من هر جا كم ميارم ميرم يه كتاب ميخرم ... البته فقط انشارات ناقوس ...
اميدوارم تا همين جا هم آموزش ها به دردت خورده باشند ...
موفق باشي ...
نه Emprof, جان لينكي چيزي سراغ ندارم ... خب برو يه كتاب آموزشيش رو بخر ...
من هر جا كم ميارم ميرم يه كتاب ميخرم ... البته فقط انشارات ناقوس ...
اميدوارم تا همين جا هم آموزش ها به دردت خورده باشند ...
موفق باشي ...
كار نشد نداره maryamy خانم ... حساب كردم تو 4586 تا پست ميشه Photoshop رو بطور كامل آموزش داد ... البته به علاوه تجربه 4-5 ساله و ترفند هاش ...نوشته شده توسط maryamy
بهترین کتاب آموزش فتوشاپ نوشته مسعود شباهنگ هست. سایت:
از سایت مجید آنلاین میتونی واسه رفع اشکالاتت استفاده کنی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت آموزش فتوشاپ سایت استاد آنلاین که واسه راه افتادن اولیه خیلی به درد میخوره: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه سایت آموزش ( به انگلیسی): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یکی دیگه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یکی دیگه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از هر دو تا تون متشکر وممنونم :oops:
سلام
آموزش کامل اين برنامه رو به صورت پی دی اف قبلاً من گذشته بودم
سلام
خوب الان کجا هست.من که پیداش نکردم
به نام خدای عزیز
سلام
بابامحسن کجایی عزیز
به نام خدا
سلام
shahin kingعزیز
ازتون خیلی ممنونم بازم شما یه لطفی کردین ماکه هرچی گفتیم کسی مقاله به ما معرفی نکرد.امااین سایتی که معرفی کردین خیلی عالیه
shahin kingعزیز
من چطوری می تونم فتوشاپو از اول یاد بگیرم.یعنی توی همین سایت آموزش از ابتدا وجود داره یا نه؟
احتمالا می گی برو یه دونه کتابشو بخر .خب من نمی خام کتابشو بخرم می خام اینطوری یاد بگیرم.خیلی هم دنبال مقاله گشتم.دوستان یه سری لینک معرفی کردن اما اون چیزی که من می خواستم نبود.حتی آقا کارلوس هم گفته من پی دی افش رو گذاشته بودم اما من هرچی بیشترگشتم کمتر پیدا کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)