سیستمت اینقدرها ضعیف نیست اگه بازم با تعویض کرک کارت درست نشد احتمال داره بازی ناقص باشه چون تا اونجا که من میدونم این بازی خودش مشکل خاصی نداره...
سیستمت اینقدرها ضعیف نیست اگه بازم با تعویض کرک کارت درست نشد احتمال داره بازی ناقص باشه چون تا اونجا که من میدونم این بازی خودش مشکل خاصی نداره...
سلام
آقا من بازی رو نصب کردم و بعد از ور رفتن با کرک و ... بالاخره اجراش کردم !!
الان وقتی از بازی بیرون میام ، بازی سیو نمی شه !!
چی کار کنم ؟!
برو به محل نصب بازی بعد روی آیکون بازی کلیک راست کن، گزینه Run As Administrator رو اجرا کن درست میشه. از رو آیکون Desktop بازی رو اجرا نکن.
دستت درد نکنه ولی باز هم درست نشد !!!
وقتی از بازی می یام بیرون و دفعه بعد بازی می کنم ، اصلا ادامه نداره و فقط گزینه new game هست !
شنیدم یک پچ داره ! اگر کسی لینک دانلودش رو داره ، می شه بذاره !؟!!!!
------------------------------------
SKIDROW داره روی یک Crack Fix کار می کنه ولی فعلا من اینجوری مشکل ام رو حل کردم !!!
دوستانی که مشکل سیو رو مثل من داشتند می تونند بازی رو ادامه بدهند تا پایان هر مرحله ( chapter ) و دفعه بعد بازی رو از چپتر بعد آغاز کنند !
یا علی
Last edited by Mammad Prince; 18-09-2011 at 16:15.
اقا کرک اینو به من بدیدن؟
وارزش بازی داره؟
Call of Juarez: The Cartel crack_skidow
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من در خيلی از سايت ها گشتم با کرک دانلود کردم، اما باز هم نتوانستم اين بازی را اجرا کنم.
لپ تاپ من sony مدل NW130 J هست، بازی و نسب ميکنم، زمان اجرا عکس اول بازی مياد و ميره !!!
ديگه هيچ اتفاقی نميفته !!
لطفاً کمک کنيد
اينو تست كن ببين درست ميشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدكارت گرافيكتو اپديت و از اخرين نسخه ي DirectX استفاده كن ببين چي ميشه![]()
سلام
برای من هم همین Error دوستان قبلی رو میده
من این نسخه رو دانلود کردم ( نسخه کم حجم )
ضمنا ویندوز هم Seven 64 Bit هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)