بسیار خوب من همین حلا فعالش می کنم.
بسیار خوب من همین حلا فعالش می کنم.
یا باید انتظاراتتو تغییر بدی
یا کمی رو پولت بذاری راهی نیست
اکس 10 هر چند توصیه نمیشه ولی همه چیزهایی که انتظار داری را براورد میکنه و 390 هم پیدا بشه شاید
حالا بگو چقدر میتونی رو پولت بذاری؟
سیستم عاملهایی که بعدا رو گوشی نصب میشند معمولا ثباتی ندارند
به نظر من آندروئید میتونه بهترین باشه (حداقل برای ما ایرانیها)
پاکت پی سی فقط به گوشیهایی میگند که دارای از سیستم عامل ویندوز موبایل مایکروسافت بهره میبره
که در ویندوز جدید ویندوز فون سون میگند و پاکت پی سی استفاده نمیشه
دست بالا بتونم 380 هزار تومان رو 420 یا 430 بکنم.
Xperia Neo چشمو گرفت. بد اسیرش شدم. من فکر می کنم تا هفته اول دوم مهر ماه قیمت کاهش پیدا کنه. بعضی جاها 460 هزار تومان میدنش و یه جارو پیدا کردم 460 هم میده. پولم نمیرسه!
شما چی پیشنهاد می کنید؟
اگه فروشگاه معتبری که قیمتش هم مناسب باشه معرفی کنید، خیلی خوب میشه.
احتمال بسیار بالا Xperia Mini pro بگیرم. به نظرم عالیه. فقط ترسم از صفحه نمایش کوچک اونه. البته من بازی نمی کنم. وقت مشکلم اینترنتش. اگه خیلی کوچیک باشه میترسم مشکل پیدا کنم باهاش. البته من تا حالا گوشی خوب نداشتم. الان حدود 3 ساله که یه 2660 نوکیا دارم و اصلا با گوشی جماعت و صفحه نمایش اونها سر کار نداشتم وبه همین خاطر نمی تونم 3 اینچ رو تصور کنم!
ممنون می شم از پاسختون.
مینی پرو نگیر
با 380 میتونی موتورولا دفای و یا نکسوس وان بگیری
کمی بیایی بالاتر 400 تا 420 گزینه های زیر اضافه میشه
اکس 10 و گالاکسی اس ال که اینا توصیه نمیشه هیچکدوم
نئو هم از همه اینا سرتره شاید 450 هم یافت بشه
ولی همه سایتها 460 قیمت زده
بله فروشگاههایی همچون گوشی شاپ و دیجی کالا اعتبار خوبی دارند
در کل همون دو گزینه اول که گفتم بهتره
به اپتیموس بلک هم یه نگاهی بنداز,تونستی برو بازار موبایل از نزدیک دستت بگبر و باهاش کار کن.
Sent from my LG-P970 using Tapatalk
بهترین گوشی برای این رنج قیمت دیفای هست
به نظر شما DEFY و Nexus one یکم قدیمی نشدن؟
ممکن تا چند وقت آینده دیگه آپدیتی براشون نیاد. با توجه به اینکه آندروید ممکنهای جدید روی اینها قابل اجرا نباشه.
ولی Mini pro تازه وارده و سونی اریکسون هم قول آندروید 3 رو داده!
Galaxy SL چرا توصیه نمی شه؟ همه میگن خیلی مقرون به صرفه هستش.
و اینکه : پولم به نئو نمیرسه!!!
دیجی کالا گرون فروشه!
گوشی شاپ فکر کنم بهتره و لی من آل دیجیتال رو بیشتر می پسندم که اونم محصولاتش گرونه!
فردا، پس فردا دیگه گوشی میخرم و از این برزخ انتخابخارج میشم. من شکل و شمایل mini pro و اون کیبرد خوشگلشو دوست دارم. فقط تنها مشکل اندازه صفحه اونه که میگن : " هر چقدر پول داشته باشی همون قدر آش میخوری "
در هر صورت ممنون.
---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------
دوست عزیز اگر منظور شما Optimus Black P970 هست که باید بگم توی هیچ فروشگاه انلاینی ندیدمش!
قیمت چند هست حالا؟
اصلا توی ایران هست؟
توی دنیا گوشی های جالب و خوب زیاده، مهم اینکه تو ایران هم باشه!
در هر صورت ممنونم. اگه جایی قیمت داری، بگو تا بریم ببینیم. چون خصوصیات خوبی داره.
خواهش
اپتیموس بلک تو ایران هست من خودم اونو ٤٣۰تومن از بازار موبایل گرفتم با ٢سال گارانتی کامتل فول فارسی با تقویم شمسی
برو از نزدیک باهاش کار کن هم تو علاالدین گذاشتن هم بازار موبایل خواستی هم بخری از بازار موبایل بگیر
موفق باشی
Sent from my LG-P970 using Tapatalk
نکسوس شاید کمی قدیمی شده . اما دیفای نه و هنوز جزو گوشی های پرطرفدار ایران و جهان هست . دلایلش هم اینها هستن :
سخت افزار قوی و به روز
ساپورت خیلی خوب . الان آخرین ورژن آندروید رو ساپورت میکنه و رامهای متعددی براش هست
ساپورت کامل فارسی
کیفیت ساخت عالی
دارا بودن خصوصیات گوشی مقاوم : مقاوم در برابر آب - گرد و خاک - ضربه - خط و خش
خوش دست و جمع و جور بودن
قیمت مناسب
گوشی فوق العاده ای هستش و جذاب. (با توجه به امکانتش)
فقط من به بازار تهران دسترسی ندارم. خواستم از نت بگیرم ولی توی نت پیدا نکردم.
فکر کنم بدون گارانتی بشه 400 خرید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)