تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 33

نام تاپيک: Dead Island Online

داره خودمونی میشه smaxc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان بلخره ما تونستیم بازی dead island رو انلاین بازی کنیم

اسم ما تو Tunngle
    saeid safaei هست هر ایرانی که امد به ما پی ام بده تا با هم بازی کنیم

راستی ما که یه تشکر بدهکاریم به sima_6600 بابت راهنمایی تو پست 1
    Last edited by smaxc; 29-09-2011 at 18:11.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اقا یه نفر به ما بگه چطوری می شه تو TUNGLE کسی رو اد کرد تو کدوم قسمت می تونیم دوستامونو ببینیم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام لطفا راهنمايي كنيد
    من 2تا كامپيوتر دارم با چه برنامه اي و چطوري شبكه بازي كنم يا 2نفره ؟
    من تمامه مطالبه بالا رو انجام دادم براي انلاين بازي كردن ولي هم سيوم پريد وهم گزينه گيم لابي برام فعال نميشه بگين من چيكار كنم

داره خودمونی میشه seyed_mahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    یکی نبود جواب این سوالو بده منم میخام شبکه بازی کنم نباید که برم تو اینترنت فکر نکنم نه استیم بخاد نه تانگل اما گیم لابی فعال نیست رو لب تاپ که خیلی رفتم جلو اونم فعال نیست حتی پج رو هم روی هر دو تا سیستم ریختم بازم فعال نبود.

یکی بیاد کمک کنه

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من هر کاری کردم نتونستم این بازی رو بصورت شبکه بازی کنم فکر کنم اصلا نمیشه نمیدونم پس قابلیت Lan که تو بازی گذاشته چیه

اما یه آموزش تو سایت Gameemag گذاشتم میتونید برید ببینید و مشکلتونو حل کنید اونوقت میتونید آنلاین بازی کنید به شرطی که اینترنتتون نامحدود باشه.دی

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    بالاخره بعد از یه عالمه جستجو و گشتن تو اینترنت به مشکلی که خیلی ها پیدا میکنن تو این بازی پی بردم

طریقه آنلاین بازی کردن این بازی رو خیلی از خارجی ها از راههای مختلفی گفتند که از اون جمله همین راهی هست که در پست اول زده شده شایدم این از همون ها ترجمه شده حالا بیخیال.

اما نکته ای که هست اینه که خیلی از ماها با اینکه کارهای بالا رو انجام میدیم باز هم نمیشه

خوب حالا میخام یکم از چزایی که یاد گرفتم رو به شما بگم شاید مفید واقع بشه

اول : همون کارهای مربوط به استیم و .. رو انجام بدید ( نصب استیم ، ساخت اکانت ، کپی اسمارت استیم )
    دوم : همون کارهای تانگل رو هم که در پست اول گفته به خاطر داشته باشید ( ساخت اکانت و پیدا کردن روم بازی و رفتن داخل روم )
    سوم : این آپدیت رو میزارم اگه مشکلتون حل نشد اینو دانلود کنید
    Dead Island Update 5 v1.3
    آپدیت بازی Dead Island نسخه 5 که ورژن بازی رو تبدیل به 1.3 میکنه و اولش میگه که بخش Co op فعال شده.
    (در آپدیت 1 که در پست اول گذاشته من به شخصه چنین اتفاقی برام نیفتاد و با دانلود این آپدیت تونستم حلش کنم تو هیچ روم ایرونی هم ندیدم که لینکی ازش گذاشته باشن اما حالا میتونید از لینک پایین دانلود کنید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب اما دوتا نکته هست که باید بگم
    1) استیم دو حالت داره Online و Offline وقتی که نصب میکنید و اکانت میسازید و بازی رو اضافه میکنید در حالت آنلاین هستید دفعه بعدی که ریستارت میکنید یه پیغام میده که میخاید تو کدوم حالت باشه که میتونید انتخاب کنید اگه میخاید آنلاین باشه باید به اینترنت وصل بشید اگه هم نمیخاید گزینه Offline رو انتخاب کنید ( اینو تو ذهنتون داشته باشید که باهاش کار داریم)

2) یه فایلی هست تو پوشه بازی به نام steam_api.DLL که در هر بازی که با استیم سرو کار داره اما کرک شده این هست من جمله space marine
    حجم این فایل مهمه یعنی چی ، یعنی اینکه اگه شما الان بازی رو بدون اینترنت بازی میکنید این فایل حجمش 16 هست که در آپدیت شماره 1 هم هست اما تو آپدیت شماره 5 حجمش 128 هست
    حالا اگه میخاید آنلاین بازی کنید فایل 128 رو با 16 جابه جا کنید ( تو پوشه بازی ) وقتی فایل 128 Kb رو کپی کردید و بازی رو اجرا کردید میبینید که پیغام میده که بازی نیاز به استیم داره خوب حالا استیم رو در حالت آفلاین اجرا کنید اما ...

وقتی وارد بازی شدید میبینید که ممکنه سیوتون پریده باشه که البته نپریده بلکه جای دیگه ذخیره شده کجا ؟

وقتی شما با فایل 16 KB بازی میکردید سیو بازی داخل پوشه out بود ( بهتره قبل از اینکه بخاین آنلاین بازی کنید از این پوشه و استیم 16 Kb کپی بگیرید که هر وقت خواستید ادامه بازی تون رو برید با کپی کردن اونها بتونید بازی کنید . البته بد نیست فایل steam_appid رو هم ازش کپی بگیرید البته هنوز به کاربرد واقعی این فایل پی نبردم اما مهم هست ) اما الان که با استیم بازی میکنید ( چون شما استیم رو اجرا میکنید در حالت آفلاین و بعد روی Play کلید میکنید البته اگه بازی رو تو استیم اضافه کرده باشید که باید اینکارو قبلش انجام بدید ) سیو بازی شما داخل پوشه userdata هست بعدش یه پوشه هست به یه شماره ای چه شماره ای؟ همون شماره که در فایل steam_appid هست مثلا از من نام پوشه هست 17700 داخل این پوشه سیو بازی هست به این صورت مثلا :
    C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\92983064\17700\remote\out
    خوب شما میتونید سیو داخل این رو هر چقدر که رفتید کپی کنید داخل پوشه بازی ( اما برعکش رو من هر کاری کردم نتونستم یعنی وقتی میرم تو استیم از مرحله اول نیاد و ادامه رو بره نمیدونم مشکلش از کجاست اگه فهمیدید به منم بگید )

خوب حالا همه چی درست شد برید آنلاین بازی کنید البته باید قسمت اولیه بازی رو که از اتاق شروع میشه به تنهایی برید بعد میبینید که gamelobby فعاله و میتونید از بین بچه هایی که داخل تانگل هستند با یکی بازی کنید.

=====================

خوب این تجربه من اما من یه سوال دارم من حاضر نیستم برای اینکه این بازی رو بصورت co op جلو برم از اینترنتم مصرف کنم یعنی میخام با دوتا PC داخل خونم اینکارو بکنم اما نمیدونم چطوری

یه چیزی لازم دارم که بتونه اینترنت مجازی درست کنه و اون یکی سیستم بهش وصل بشه تا تو بازی بتونه اونو پیدا کنه ، البته باید از فایل 128 کیلو بایتی و حالت آفلاین استیم بهره برد اما حالا یه چیزی میخام که همون کار تانگل یا هر چیز دیگه ای رو بصورت مجازی ایجاد کنه .

نمیدونم چطوری میشه این کارو کرد؟

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    بالاخره بعد از یه عالمه جستجو و گشتن تو اینترنت به مشکلی که خیلی ها پیدا میکنن تو این بازی پی بردم

طریقه آنلاین بازی کردن این بازی رو خیلی از خارجی ها از راههای مختلفی گفتند که از اون جمله همین راهی هست که در پست اول زده شده شایدم این از همون ها ترجمه شده حالا بیخیال.

اما نکته ای که هست اینه که خیلی از ماها با اینکه کارهای بالا رو انجام میدیم باز هم نمیشه

خوب حالا میخام یکم از چزایی که یاد گرفتم رو به شما بگم شاید مفید واقع بشه

اول : همون کارهای مربوط به استیم و .. رو انجام بدید ( نصب استیم ، ساخت اکانت ، کپی اسمارت استیم )
    دوم : همون کارهای تانگل رو هم که در پست اول گفته به خاطر داشته باشید ( ساخت اکانت و پیدا کردن روم بازی و رفتن داخل روم )
    سوم : این آپدیت رو میزارم اگه مشکلتون حل نشد اینو دانلود کنید
    Dead Island Update 5 v1.3
    آپدیت بازی Dead Island نسخه 5 که ورژن بازی رو تبدیل به 1.3 میکنه و اولش میگه که بخش Co op فعال شده.
    (در آپدیت 1 که در پست اول گذاشته من به شخصه چنین اتفاقی برام نیفتاد و با دانلود این آپدیت تونستم حلش کنم تو هیچ روم ایرونی هم ندیدم که لینکی ازش گذاشته باشن اما حالا میتونید از لینک پایین دانلود کنید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب اما دوتا نکته هست که باید بگم
    1) استیم دو حالت داره Online و Offline وقتی که نصب میکنید و اکانت میسازید و بازی رو اضافه میکنید در حالت آنلاین هستید دفعه بعدی که ریستارت میکنید یه پیغام میده که میخاید تو کدوم حالت باشه که میتونید انتخاب کنید اگه میخاید آنلاین باشه باید به اینترنت وصل بشید اگه هم نمیخاید گزینه Offline رو انتخاب کنید ( اینو تو ذهنتون داشته باشید که باهاش کار داریم)

2) یه فایلی هست تو پوشه بازی به نام steam_api.DLL که در هر بازی که با استیم سرو کار داره اما کرک شده این هست من جمله space marine
    حجم این فایل مهمه یعنی چی ، یعنی اینکه اگه شما الان بازی رو بدون اینترنت بازی میکنید این فایل حجمش 16 هست که در آپدیت شماره 1 هم هست اما تو آپدیت شماره 5 حجمش 128 هست
    حالا اگه میخاید آنلاین بازی کنید فایل 128 رو با 16 جابه جا کنید ( تو پوشه بازی ) وقتی فایل 128 Kb رو کپی کردید و بازی رو اجرا کردید میبینید که پیغام میده که بازی نیاز به استیم داره خوب حالا استیم رو در حالت آفلاین اجرا کنید اما ...

وقتی وارد بازی شدید میبینید که ممکنه سیوتون پریده باشه که البته نپریده بلکه جای دیگه ذخیره شده کجا ؟

وقتی شما با فایل 16 KB بازی میکردید سیو بازی داخل پوشه out بود ( بهتره قبل از اینکه بخاین آنلاین بازی کنید از این پوشه و استیم 16 Kb کپی بگیرید که هر وقت خواستید ادامه بازی تون رو برید با کپی کردن اونها بتونید بازی کنید . البته بد نیست فایل steam_appid رو هم ازش کپی بگیرید البته هنوز به کاربرد واقعی این فایل پی نبردم اما مهم هست ) اما الان که با استیم بازی میکنید ( چون شما استیم رو اجرا میکنید در حالت آفلاین و بعد روی Play کلید میکنید البته اگه بازی رو تو استیم اضافه کرده باشید که باید اینکارو قبلش انجام بدید ) سیو بازی شما داخل پوشه userdata هست بعدش یه پوشه هست به یه شماره ای چه شماره ای؟ همون شماره که در فایل steam_appid هست مثلا از من نام پوشه هست 17700 داخل این پوشه سیو بازی هست به این صورت مثلا :
    C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\92983064\17700\remote\out
    خوب شما میتونید سیو داخل این رو هر چقدر که رفتید کپی کنید داخل پوشه بازی ( اما برعکش رو من هر کاری کردم نتونستم یعنی وقتی میرم تو استیم از مرحله اول نیاد و ادامه رو بره نمیدونم مشکلش از کجاست اگه فهمیدید به منم بگید )

خوب حالا همه چی درست شد برید آنلاین بازی کنید البته باید قسمت اولیه بازی رو که از اتاق شروع میشه به تنهایی برید بعد میبینید که gamelobby فعاله و میتونید از بین بچه هایی که داخل تانگل هستند با یکی بازی کنید.

=====================

خوب این تجربه من اما من یه سوال دارم من حاضر نیستم برای اینکه این بازی رو بصورت co op جلو برم از اینترنتم مصرف کنم یعنی میخام با دوتا PC داخل خونم اینکارو بکنم اما نمیدونم چطوری

یه چیزی لازم دارم که بتونه اینترنت مجازی درست کنه و اون یکی سیستم بهش وصل بشه تا تو بازی بتونه اونو پیدا کنه ، البته باید از فایل 128 کیلو بایتی و حالت آفلاین استیم بهره برد اما حالا یه چیزی میخام که همون کار تانگل یا هر چیز دیگه ای رو بصورت مجازی ایجاد کنه .

نمیدونم چطوری میشه این کارو کرد؟
    لوووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووول این همه تحقیق کردی که چی عزیز دل این اموزش رو خودم نوشتم و از هیچ جای ترجمه نشده دوم این روش که من میگم هیچ مشکلی نداشه و 100 البته اون موقع اپدیت اون بود الان جدید امده و جدیده فقط کار میکنه.در ضمن شما که این همه تحقیق کردی هنوز نمیدونی که بازی ها تحت استیم رو نمیشه Lan Offline بازی کرد.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ین همه تحقیق کردی هنوز نمیدونی که بازی ها تحت استیم رو نمیشه Lan Offline بازی کرد.
    یا تو درست متوجه حرفم نشدی یا اصلا خودت هم نمیدونی

من گفتم
    ) استیم دو حالت داره Online و Offline وقتی که نصب میکنید و اکانت میسازید و بازی رو اضافه میکنید در حالت آنلاین هستید دفعه بعدی که ریستارت میکنید یه پیغام میده که میخاید تو کدوم حالت باشه که میتونید انتخاب کنید اگه میخاید آنلاین باشه باید به اینترنت وصل بشید اگه هم نمیخاید گزینه Offline رو انتخاب کنید ( اینو تو ذهنتون داشته باشید که باهاش کار داریم)
    من کجا گفتم برای آنلاین حالت offline رو انتخاب کنید ؟؟
    گفتم اگه میخاید همینطوری تک نفره بازی کنید بدون اینترنت بزارید رو offline اوکی؟
    پس من درست گفتم شما درست متوجه نشدی
    و اما در مورد اینکه کی اول اینو گفته مهم نیست حالا چه تو ایرانی ( که بعیده ) یا خارجی در ضمن پست اول تو همه جای نت پخش شده معلوم نیست کی اول گفته در ثانی آدمی که روده راست تو شکمش باشه این روزا خیلی کمه.
    و اما اگه هنر داری این سوالی که من دارمو جواب بده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

ای خدا من 2 سال پیش این بازی رو آنلاین بازی کردم با داداشم
    اول یک چیزی از تانگل بگم
    کاره تانگل لن سازی مجازیه مثل همین کاری که با کامپیوتر های خونتون می کنین
    کسانی که می خوانند از طریق شبکه خانگی بازی کنند اصلا نیازی به تانگل ندارند
    بعدشم بعد از نصب استیم شما اسمارت استیم نصب نکنید
    اگه می خواین روی استیم چیزی نصب کننین green luma رو نصب کنید
    در ضمن تو خود برنامه تانگل مراحل راه انداز ی بازی به صورت لن آموزش داده شده حتی ویدیو هاش هم تو you tube هست
    من حتی با خارجی ها هم بازی کردم
    یک چیزی که دوستان باید دقت کنند اینه که فایر وال هاشون نباید روشن باشه
    فایر وال آنتی ویروس هم باید خاموش باشه
    بعد در محل نصب بازی پرونده متنی هست به نام steam- app که باید عددی که داخل اون نوشته شده را باید عوض کنید اول باید تیک read only رو از propertise خذف کنید بعد عدد رو تغییر بدید سپس save کنید و دوباره تیک read - only رو فعال کنید عددی که باید وارد کنید 17700 هستش
    این بازی هم قابلیت لن داره ولی به شرط اینکه steam در حالت آنلاین و به اینترنت متصل باشد
    با این کاری که گفتم دوستانی که game lobby براشون غیر فعال میشه یا save هاشون می پره کارشون درست میشه
    بازی بسیار جالبی هست البته به شرط اینکه شبکه بازی کنی
    چون بگی نگی یکمی هم ترسناکه
    هر کس هر مشکلی داره میتونه از من بپرسه
    ان شاالله که مشکلی پیش نیاد

داره خودمونی میشه azaramir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

يه نگاه به تاريخ اخرين پست بنداز از تو گور تايپيك رو كشوندي بالا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •