دوستان منم که همون پست قبلیم رو زده بودم تو تاپیک انتخاب رشته چند تا نکته گفته بودم.اگه خواستین بگین تا اینجا هم بگذارمش
کلا سوتی ندین
روز اول هم تو رو خدا کت و شلوار نپوشیییییییییییین
دوستان منم که همون پست قبلیم رو زده بودم تو تاپیک انتخاب رشته چند تا نکته گفته بودم.اگه خواستین بگین تا اینجا هم بگذارمش
کلا سوتی ندین
روز اول هم تو رو خدا کت و شلوار نپوشیییییییییییین
آقایون سال بالایی هم لطفا و لطفا برای روز ثبت نام و روزهای اول کلاس سر به سر ترم اولی ها نزارید.
خوب این ارثی هست که نسل به نسل چرخیده نمی شه کاریش کرد
شوخی کردم.کلا خودمون هم صفری بودیم دیگه .در کل خود صفری بودن کاری می کنه که سر کار بره.یعنی آدم خودش باعث می شه![]()
اینایی که گفتین بابا صد رحمت به سربازی
خدایی من جنبه ندارم کسی بخواد مسخرم کنهدانشگاه هم ازاد تهران شمال نزدیک خونمونه اگه سال بالایی ها کرم ریختن میشه با بچه محلا لشکرکشی کرد؟مشکلی پیش نمیاد؟
ثبت نامو با رفیقمم برم ضایست؟خدایی من حوصلم نمیاد تنهایی کاری کنم.با رفیقمم برم ضایست؟
نه! ضایع چیه تازه روحیه هم میگیری که سوتی ندی.فقط جوگیر نشین لوده بازی دربیارین که ..
ولی بازم هیچکس واسه کارای اولیه بابای آدم نمیشه! با اینکه بابای خودمم روزای اول دنبال ثبت نامم نیومد![]()
تایید میشه
بابا این خبرا هم دیگه نیست
ما که ترم اول بودم کسی کاری به کارمون نداشت
نه کسی بهمون تیکه انداخت نه کسی مسخره مون کرد
ما هم که رفتیم ترم بالاتر کاری به کار ترم اولی ها نداشتیم
البته محیط دانشگاه ها هم با هم فرق میکنه
+
معمولا بچه هایی که از شهرهای دیگه میان و مهمانن بچه های باحالین
ما 4 نفر بودیم که همیشه با هم بودیم که دوتاشون از بچه های شیراز بودن
همیشه بساط قلیون به را بود![]()
اینم مطمئن باشین که اگه تو طول ترم درسا رو مرور نکنین و همه رو بزارین واسه شب امتحان به مشکل میخورین اساسی
معمولا هم اکثر استادا امتحان های میان ترم رو راحت میگیرن و پایان ترم رو سخت
پس حتما واسه میان ترم ها بکوب بخونین تا نمره ی بالایی بگیرین که خدایی نکرده آخر ترم به مشکل بر نخورین
موفق باشید![]()
برا ثبت نام من با دوستام رفتم خیلی هم حال داد.کلی شلوغ کردیم
شما هم با دوستات برو مشکلی نداره![]()
سلام
چقدر زیاد بود اما همه رو خوندم!
چقدر به جزئیاتو اینا توجه دارین! من که میگم بیخیال بابا!
بذار بگن ترم اولیه، خب مگه نیستی؟ عشق و حال خودتو بکن اما در حد معقول!
مثلا تو دانشگاه ما (آزاد) اینقدر این ترم اول بچه ها چه پسر چه دختر داستان واسه خودشون در اوردن، با اینکه شاید بعضیا چیزی پشت سرشون گفتن، اما اینکه اصلا اون روزا یادمون نمیره خیلی جالبه! این روزا میگذره و خاطراتش میمونه نه اینکه بهت گفتن ترم اولی یا فلان! (این نظر منه)
نمیتونی بگی ترم اول همه مشروط، ترم فلان همه اونطور. توی دانشگاه متوجه میشی که چه شخصیت خاصی داری، مختص خودتی! کسی نمیتونه بگه با این استاد میفتی، اون ترم میفتی، این درس واست سخته! خودتی و خودت و اینطوری بیشتر خودتو میشناسی، آینده ت رو میشناسی و شخصیتی که قراره بشی. پس به حرف بقیه زیاد توجه نکن؛ بیشتر از تجاربشون استفاده کن اما در آخر بدون تو فرق داری!
البته توی اکثر کسایی که دیدم، ترم دوم افت شدیدی میکنن! ترم اول سرت گرمه و از حال و هوای کنکور اومدی، ترم اول رو پاس میکنی میره، اما ترم دوم تازه میفهمی دانشگاه یعنی چی و واقعا پسرفت میکنی. اما از ترم 3 به بعد یاد میگیری چیکار کنی. البته بعضیا همونم یاد نمیگیرن و افت پشت افت. اما بازم میگم، خودتی و خودت!
در مورد حراست هم، تجربه نشون داده باهاشون بد نشو، اما دوست هم نشدی نشدی! فقط سعی کن همه ش بگی چشم! و اینکه، تند از جلوش رد نشو که سریع گیرت میندازه! نورمال باش و جلوش هول هم نشو! یا گیر میده یا نمیده دیگه! : دی
راستی یه چیز دیگه، که اکثر دوستان پسر بودن که تعریف کردن؛ البته دختر پسر هم نداره اما کلا سعی کنین در همه حالتی ریلکس باشین! چه وقتی دارین کاراتونو دنبال میکنین، چه جلو استاد چه جلو جنس مخالف! اولش شاید واسه بعضیا سخت باشه و ضایع کارایی بکنن، اما سعی کنین بگین که من همینم که هستم! : دی
فعلا همینا یادم بود، امیدوارم به درد بخوره.![]()
Last edited by frnsh; 12-09-2011 at 15:10.
دوستان بدانند و اگاه باشند ک پست اول تریلر فیلم اره 8 بود ک بزودی اکران میشه
اگه ترم اولی هستین به هیچ عنوان نترسین دانشگاه و ساختن فقط و فقط واسه خنده فقط باید ادمش باشید.
من ترم اول ک رفتم دانشگاه دو سه تا از این ترم بالایی اومدن مثلا ما رو سوژه خنده کنن ما ترم یکیا پشت هم در اومدیم حالشون گرفتیم(ولی شما جو گیر نشیناااااااااا)
یک ماهی ک گذشت ترم بالایی وقتی ما رو میدیدن میگفتن اوه اوه اینا اومدن و فرارررررررررررررر
در مورد استادام همه جورش هست استادم داریم انگار عصا رو به صورت عمودی قورت داده(5%) استادای باحالم کم نداریم.
کلن سعی کنید با همه رفیق شید و همیشه با هم باشید و از محیط دانشگاه لذت ببرید فقط سمت عرق و ورق و زرورق و زن جماعت نرید که عقوبت الهی رو در پی داره و عمرتونو به باد میده.
در ضمن اگه یه دختری به شما 3 ثانیه زل زده بود و بعدشم یه لبخند زد دلیل نمیشه ک عاشق شما شده باشه (این از عوارض ترم 1 بودنه)
در مجموع برید دانشگاه و از اینکه قشر تحصیلکرده جامعه شدید لذت ببرید.
احیانا اگه دانشگاه کرج به خصوص رشته دامپزشکی قبول شدید سوالی داشتید به صورت حضوری و مجازی در خدمتم
در مورد حراست هم، تجربه نشون داده باهاشون بد نشو، اما دوست هم نشدی نشدی! فقط سعی کن همه ش بگی چشم! و اینکه، تند از جلوش رد نشو که سریع گیرت میندازه! نورمال باش و جلوش هول هم نشو! یا گیر میده یا نمیده دیگه! : دی
تایید میشه : ))
با حاجی رفیق شین : ))
پس فردا کارتون گیر کرد بازش میکنه =))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)