یه جا دیدم یادداشت میزاشتن برا هم
کار قشنگیه
گاهی وقتا باید ابراز علاقه رو تو کلمات رویِِ کاغذ به طرف مقابلمون هدیه بدیم![]()
یه جا دیدم یادداشت میزاشتن برا هم
کار قشنگیه
گاهی وقتا باید ابراز علاقه رو تو کلمات رویِِ کاغذ به طرف مقابلمون هدیه بدیم![]()
یکی از بهترین سورپرایزها اینه که واسش کادو بخری جاهایی بذاری که غافل گیر بشه مثلا داخل یخچال ماکروفر .مهمونی بگیری بدون اینگه متوجه بشه یک دفعه سورپرایزش کنی.بدون اطلاعش خانوادشو دعوت کنی و...........![]()
من اعتقاد دارم جلب اعتماد کنید زمانی که اعتماد به وجود بیاد خود بخود علاقه هم به وجود می یاد...
* از محل کار با تلفن ثابت براش تماس بگیرید، گوشی همراهتون رو پیوست کاراتون نکنید می تونید تو خونه جاش بزارید... .
و خیلی کارای دیگه، محبت کنید، محبت کنید، محبت کنید امیدوارم ز ندگی خوبی داشته باشید![]()
این خیلی پیشنهاد خوبیه.ولی به شرطی که آقا شماره محل کار خانم رو حفظ باشه و خانم صحبت کنهاز محل کار با تلفن ثابت براش تماس بگیرید، گوشی همراهتون رو پیوست کاراتون نکنید می تونید تو خونه جاش بزارید...
احتمال سوتی دادن آقایون زیاده هااا![]()
یه روش دیگه بگید این یکی تابلویه خیلی
من خودم ازدواج نکردم ولی کلا تو روابط عاطفی با دیگران هیچ چی مثل گذشت خوب نیست
غذا سوخت به درک که سوخت نون پنیر بخور یه بار نمیمیری که
قرار بود مسافرت برین حالا نشده به جهنم که نشده
بهونه جویی هم مثل سم می مونه
اینا تجربه شخصیم هستن و تو تاپیکش هم یه بار گفتم
دیگه ببخشید که به سوال پست اول زیاد ربط نداشت
خب معلومه هیچ کس از کادوی گرون بدش نمیاد ،مخصوصاً طلا برای زن هاولی اگه وسع مالی طرف برسه ... وگرنه همون یه کادوی کوچک همراه یه شاخ گل میتونه زن رو خوشحال کنه........
عزیز چی میگی، منظورم این بود با تلفن محل کار یا رو شماره منزل (اگه خانه داره) تماس بگیره یا با تلفن محل کار روی همراش هر کجایی که باشه منظورم این بود که که جلب اعتماد کنید شما خودتون خلاق باشید و واقعی ترش کنید...
من خودم نامزدیم از ترفند های خودم گفتم که برا بهتر و شیرین تر شدن زندگیتون میشه.
روش دیگه : اگه از هم فاصله دارید سعی کنید عادت کنید به پست کارت تبریک و عیادت ها خیلی خوشحال میشن با خط خودتون یه جمله بنویسید " عزیزم دوستت دارم "منم بودم می شدم.
Last edited by samadsam; 17-12-2011 at 19:13.
اول از همه باید رگه خواب طرف رو بدونید بعد ببینید چه موقع از چه چیزایی خوشش میاد.
آدم اعصاب نداشته باشه بهترین چیزا هم بدترین میشن.
ولی با در آغوش کشیدنش میتونید خیلی حسه خوبی بهش بدید.ولی خب اونم باید حسش رو ایجاد کنید بعد.
وقتی بقلش میکنید شل نباشید و آهسته دمه گوشش بگید که دوستش دارید![]()
راستی بیشتر توی این تاپیک در مورد غافلگیر کردن خانم ها صحبت شد
ولی واقعا غافلگیر کردن مرد ها خیلی سخت تره. مخصوصا اگر طرف شکمو نباشه.این جور مرد ها رو چجوری میشه خوشحالشون کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)