موافقم ، استحکام موتو خیلی عالیه... دیفای هم که کلا واسه مقاومت ساخته شده...
همین اتریکس یه بار از رو تخت افتاد ، 2 بار هم از رو میزم ، هیچیش نشده نامرد : دی
موافقم ، استحکام موتو خیلی عالیه... دیفای هم که کلا واسه مقاومت ساخته شده...
همین اتریکس یه بار از رو تخت افتاد ، 2 بار هم از رو میزم ، هیچیش نشده نامرد : دی
ممنون از دوستان که جواب میدن. ببینید من گفتم محکم باشه منظورم فقط این نی که اگه بیوفته زمین خراب نشه. میخوام اگه مثلا وقتی از دستم افتاد زمین جنس بدنه و صفحش جوری باشه که روش خط و لک نیفته. حتی اگه گوشی رو امروز هم بخرم و روش خط بیوفته دیگه حالم از اون گوشی بهم میخوره. ادم مرتبی هم نیستم به اون صورت.
محکم ترین گوشی بین این گوشی ها atrix هست.شک نکنید.هیچ کسی هم نمی تونه ادعا بکنه که اون دو یا سه تا گوشی از این محکم تر هستند.چون برای همه واضحه که موتورولا بهترین کیفیت ساخت رو داره.(کاملا بدون تعصب میگم)
اتریکس زیاد از دست من افتاده ، هنوز طوریش نشده... از لحاظ استحکام اتریکس وضعش خیلی عالیه... کلا موتو هم باید قبول کرد که کیفیت ساخت عالی داره... بین سنسیشن و GS2 نمی دونم دقیق... از طرفی پوشش فلزی سنسیشن باعث میشه که ضربه به داخل گوشی نرسه ، از طرفی اگه ضربه بخوره بدنه هم رنگش شاید بریزه هم قر شه : دی از لحاظ مقاومت صفحه نمایش هم گلکسی اس 2 و اتریکس قوی تر از سنسیشن هستن ، چون اون دو تا Gorilla Glass هستن اما سنسیشن خیر :|
چارش یه محافظ ه به قیمت 1250 تومن : دی البته همون gs هم که ضد خش ه واسه یکی از بچه ها خط برداشته بود صفحش
Last edited by sAeEd_kHaAn; 12-09-2011 at 07:56.
محافظ صفحه 1250 تومنی همون بهتر که نندازی ، واکنش تاچ میشه افتضاح ، صفحه هم افتضاح تر : دی
بحث هم فقط سر خش نیست ، توی ضربه سنسیشن سوسکه در برابر اتریکس و جی اس 2...
دوست عزيز اگر گوشي محكم و كاري ميخواي موتورولا بخر .
بستگي به بودجه اي كه داري يا ديفاي بخر حدود 380 گير مياد . خودم 7-8 ماه داشتم و اصلا" مشكلي نداشت .
يكم بهترش ديفاي پلاس كه هنوز وارد بازار ايران نشده .
گوشي بعدي هم كه نياز به تعريف نداره آتريكس . يكي از دوستان خودم (عضو سايت نيست) هم كه گوشي رو داشت يه ضربه شديد خورده كه گوشي هيچ عيبي پيدا نكرده و فقط يكم گوشه بدنه تو رفته .
...
اما اينكه شما يك گوشي حدود -800 -700 بخري و مراقبش نباشي ريسك بالايي داره . ممكنه يكي گوشيش چندبار بخوره زمين طوريش نشه اما يكي ديگه گوشيش با يكبار زمين خوردن بورد بسوزونه يا ال سي دي بتركه .بلايي كه سر گوشي آيفون 3gs يكي از دوستام افتاد و ديگه هم درست نشد .
از کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)