هاردهای اکسترنال WD elements قابلیت hardware encryption ندارند و در نتیجه نمیتوان مانند مدلهای my passport هارد را lock و داده ها را انکریپت کرد در نتیجه باید از روشهای software encryption استفاده کنید . از برنامه هایی مثل true crypt استفاده کنید .
هاردهای اکسترنال WD elements قابلیت hardware encryption ندارند و در نتیجه نمیتوان مانند مدلهای my passport هارد را lock و داده ها را انکریپت کرد در نتیجه باید از روشهای software encryption استفاده کنید . از برنامه هایی مثل true crypt استفاده کنید .
آقا عطا خیییییییییییییییییییییلی ممنون .شما همیشه راهنماییت خوبه وتاحالا دوبار مشکلمو حل کردی .یه نرم افزار خوب واسه هاردم تابتونم قفلش کنم معرفی کن.بازم ممنون![]()
آقا عطا خیییییییییییییییییییییلی ممنون .شما همیشه راهنماییت خوبه وتاحالا دوبار مشکلمو حل کردی .یه نرم افزار خوب واسه هاردم تابتونم قفلش کنم معرفی کن.بازم ممنون![]()
والا من نرم افزار true crypt را ترجیح میدم . چون رایگان و پرقدرت هست .
1. کل فضای هارد encrypt بشه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .
2. یه فایل container بسازید و داده ها را داخل این فایل بریزید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .
سلام آقا عطا یه سوال هارد اکسترنالmy passportبهتره یاWD elements ازلحاظ سرعت و کیفیت لطفا راهنماییم کن.ممنون![]()
سلام .
اين بحث بهتره در اين تاپيك ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ادامه پيدا كنه . ولي مدلهای elements (مدلهاي جديد) ضخامت و وزن کمتری دارند (طبق اطلاعات مندرج در دیتاشیت) . ضخامت و وزن کمتر مدلهای یکترابایتی elements احتمالاً به خاطر تعداد کمتر پلاتر ها و بیشتر بودن چگالی آنها هست و در نتیجه فکر میکنم نسبت به مدلهای my passport سرعت بیشتری داشته باشند .
سلام عطا جان من با فلش مموریم مشکل دارم .میشه لینک مربوطه را برام بذاری یا همین جا مطرحش کنم .ممنون![]()
با سلام و خسته نباشید من خواستم هارد 1T رو قفل کنم اما چون عملیات encyption خیلی طولانی بود کنسل رو زدم حالا هر دفعه که هارد رد به هر ویندوز 7 وصل می کنم خود به خود عملیات Decryption انجام میشه از 90 درصد بعد یه مدت ارور میده از هارد میشه استفاده کرد رمز نمی خواد اما هر باز برای استفاده یا باید وسط Decryption توقف رو بزنم یا صیر کنم ارور بده تا بشه کامل از هارد استفاده کرد در حین Decryption هارد مصدود میشه کسی راهنماییم میکنه چرا ارور میده چطوری ازش خلاص شم این Decryption 100 بشه کلا تموم بشه
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .
CMD را اجرا کنید و با استفاده از دستور chkdsk /r برای پارتیشنی که میخواستید آنرا رمزگذاری کنید عملیات چک دیسک را انجام بدهید (شاید هارد دیسک دچار بدسکتوری شده) . پس از اتمام کار اجازه بدید که فرایند encryption شدن ادامه پیدا کند تا تمام شود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)