کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخودم هنوز داونلودش نکردم ببینم درسته یا نه
بعداز اینکه داونلود تمام شد همینجا نتجه اش رو میذارم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخودم هنوز داونلودش نکردم ببینم درسته یا نه
بعداز اینکه داونلود تمام شد همینجا نتجه اش رو میذارم.
Last edited by بابک خرم دین; 27-06-2008 at 19:41.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داونلودش کردم
صحیح و سالمه.
واقعا ما ایرانیا با این اینترنت لاکپشتی بدبختیم.
فایل دومیش رو 12 بار تا نیمه داونلود می کردم و قطع می شد.
Install Shield 2009 Service Pack 1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
InstallShield 2009 Professional v15.0.0.498 | 153 MB
دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام :
لینک دانلود ابزارآلات اضافی برای استفاده بهتر از نرم افزار InstallShield 2009 ، که البته در سایت رسمیش هم هست :
این برنامه از 45 زبان دنیا یا بیشتر پشتیبانی داره (البته ورژن 2009 یا 15) و این ابزار بدرد همین کار میخوره :
اختیارات نصب برای پکیج زبان Net.
کمی حجیمه : 788 مگابایت
InstallShield 2009 Setup Prerequisites for .NET Language Packsمن خودم هنوز دانلودش نکردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Gahir; 17-08-2008 at 14:19.
اين نرم افزار رو ما نصبش کرديم!
ورژن 12 InstallShield
نمیدونم ولی چرا قسمت application redistributables غير فعال هستش يعنی Radio button هايی که برای انتخاب Data Base هستن ENABLE نيستن!
سرويس پکی چيزی ميخواد برای دانلود؟![]()
Installshield 2009 Premier v15.0.0.533
RSکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدDepositfiles Mirrorکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Acresso.Installshield.2009.Professional.v15.0.0.59 1.SP2-NOPEکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدMirror Depositfiles
InstallShield 2009 Express v15.0.0.575
Size: 114 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)