تعریف ایرانسل رو زیاد شنیدم دوست عزیز
قیمتش چنده ماهیانه؟؟؟؟؟؟؟؟
تعریف ایرانسل رو زیاد شنیدم دوست عزیز
قیمتش چنده ماهیانه؟؟؟؟؟؟؟؟
انصافا به صرفه است به عنوان همراه
نامحدود نداره؟
همراه اول نا محدودنیست؟
(البته مهم نیست زیاد)
نامحدوده ولی یه مشکلی که هست اینه که اگه فرضا شما بسته یک روزه رو انتخاب کنی مثلا امشب ساعت 23:05:12 دقیقا فردا شب راس ساعت 23:05:12 این بسته به پایان میرسه. ولی ایرانسل اسما 1 روزه هست ولی شما تا 2 روز تمام میتونی استفاده کنی( تا اخرین باری که من استفاده کردم اینطوری بود) اگه الان تغییری کرده دوستان بگن چون من اخرین باز چند ماه پیش از بسته ایرانسل استفاده کردم.همراه اول نا محدودنیست؟
در ضمن قبلا گفته بودم که ایرانسل قعطی زیاد داشت ولی این رو هم باید اضافه کنم که همراه یکی مونده به اخر هم قعطی نداره ولی تا دلتون بخواد افت سرعت داره. آشغاله آشغال. من قبلا بسته 1 روزه ایرانسل میزدم و با مرورگر UCbrowser تا 25 مگ هم دانلود کردم ( با GPRS معمولی نه EDGE ) ولی همون موقع وقتی بسته همراه یکی مونده به اخر رو میزدم با همون مرورگر به محض اینکه دانلود به 2 مگ میرسد ارتباط قطع میشد و دانلود فیلد میشد( در صورتی که هنوز ارتباط دیتا وصل بود). حالا نمیدونم این مشکل دقیقا از کجا بود ولی فکر میکنم مرورگر اشکالی نداشت چون چند دفعه امتحان کردم فقط وقتی همراه اول بود دانلود قطع میشد ولی وقتی ایرانسل بود تا آخر دانلود میشد مگر اینکه یهویی کلا ارتباط دیتا قطع میشد( یه ربع نیم ساعت کلا دیتا نمیداد).
از این جونورا هر چی بگی برمیاد![]()
نا محدود 1 ماهش نیست همراه اول؟
توی این لینک کامل توضیح داده شده!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Farhad 8904; 06-01-2012 at 23:34.
همراه اول تو خیلی از شهرستانها اصلا gprs نداره
تا جایی که می دونم فقط در مراکز استانها دارد(شاید به تازگی اضاف کرده باشه)
اما ایرانسل در همه جا اینترنت را داره
در ضمن همراه اول فقط با نسل اول gprs وصل میشه
اما ایرانسل تقریبا در تمام مکانها از نسل دوم اینترنت یعنی edge استفاده می کنه
که سرعتی چند برابر gprs دارد
میشه در مورد edge توضیح مختصر بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)