اگر بياد دوروبر 1200 هست اما تو سه ماه مي كشه زير 850
البته از ايران خريدن اشتباه بزرگيه اگر بتونيد از هند يا دوبي بگيرين تو همون موقع عرضه 750 تا 800 گيرتون مياد و به احتمال زياد همون 599دلار قيمتش باشه
اگر بياد دوروبر 1200 هست اما تو سه ماه مي كشه زير 850
البته از ايران خريدن اشتباه بزرگيه اگر بتونيد از هند يا دوبي بگيرين تو همون موقع عرضه 750 تا 800 گيرتون مياد و به احتمال زياد همون 599دلار قيمتش باشه
Samsung Galaxy Tab 7.7 – Specifications and Featuresکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رسما اپل باید در کارخونه تبلتشو تخته کنه . باتری 5100 !! صفحه سوپر امولد پلاس !!
من می خواهم این تبلت بگیرم به نظر شما چطور خوبه یا بد؟ من عجله ندارم به نظر شما صبر کنم برای جدیداش یا این هم خوبه؟لطفا یه نظری بدید.راستی مشکله خواصی نداره؟![]()
عزیز این USB Host ساپورت هست! دیگه HDMI نخوردنش چیه؟
کلا از 10.1 از نظرم خیلی قوی تره
مخصوصا سر قضیه TFT و تگراش اونقدر رو اعصاب ما راه میرفت!تگرا توی رندرینگ 2 دی خیلی بد عمل میکنه
ولی خوب EXynos و Mali توی این تبلت کولاک میکنن:د
این تبلت رو به هیچ وجه با تبلت دیگه ای فعلا نمیشه مقایسه کرد!سامی دوست داریم
از نظر من شاهکار هر چی تبلته!
در خریدش شک نکنید
راستی اومده ؟![]()
سلام
يه خبر خوب كه جدا گندشون بزند با اين خبر!!!!!!!
تا آخر اين هفته اين تبلت در هنگ كنگ عرضه مي شه جدا مردشورشونو ببرن حالا ديگه كه كمتر از يه ماه تبلته چهار هسته اي مياد.
با توجه به ورود تبلته چهار هسته اي با قيمت دو هسته اي، سامسونگ احساس خطر كرده كه نكنه اين تبلت فروش نكنه و عرضه اين تبلتو شروع كرده توجه كردين كه هر چي جديد عرضه شد سامسونگ زود يكيشو رو مي كرد اما اين دفعه نكرد(كاري به كپي يا غيره ندارم و در كل بنظرم در تكنولوژي كپي معنا نداره مثل ماشين كه همگي چهار چرخ دارن و مثلا سمند شبيه بي ام و شده ولي اين كجا اون كجا و اون تكنولوژي برتر كه از بقيه برتر باشه و من به سمت تكنولوژي مي رم كه برتر باشه مي خواد سامسونگ باشه يا آيفون يا سوني يا.... و اگر به بيشتر بودن امكانات بود گوشي چيني از همش برتره و همه چي هم داره و بنظرم يه همچين تكنولوژي يه شبه بوجود نمياد و موقش كه بشه و به صرفه باشه اونا تكنولوژيشونو رو مي كنن شايد الانه كوشي 50 هسته اي هم ساخته شده باشه اما بصرفه نباشه اونو نمايش قرار بدن) حالا چي شده سامسونگ تكنولوژي چهار هسته اي رو نكرده بدليل تبلتاش و گوشياش هست چون به محض رو كردن تبلتي كه به دنيا نيومده رو مي كشه و بنظرم اگر سامسونگ طمع نكرده بود و همون زمان تبلته 7.7 عرضه كرده بود كاملا بازارو به چنگ گرفته بود و به نوعي بقيه تبلتارو كشته بود و الانه بنظرم اين تبلت به نوعي مرده حساب ميشه بخصوص تو ايران كه تا بيادو قيمته واقعيشو بدست بياره تبلته چهار هسته اي به بازار اومده ،البته من در هر صورت مي گيرم فقط بخاطر ابعاد كوچكش وگرنه بنظرم لزومي نيست اين تبلتو بگيرين البته بازم نظر خودتونه
دوست عزیز ، تا حدودی شما درست میگی ، اما میشه این رو هم در نظر داشت که دلیل ریلیز با تاخیر ، غیر عمد بوده و هنوز قابلیت تولید تجاری این تبلت رو نداشته سامسونگ .
مورد دیگه این که حتی اگه بشه این مدل رو تا 1 ماه دیگه هم در ایران خرید ، باز هم به صرفه هست . چون تا اونجایی که من میدونم ، هنوز شرکتی تبلت 4 هسته ای معرفی نکرده ، و تا زمانی هم که معرفی و عرضه جهانی بشه و بعدش به ایران بیاد و افت لازم رو بکنه ، شاید 5-6 ماهی طول بکشه که با این تفاسیر ، نمیشه این تبلت رو مرده حساب کرد .
و مورد آخر هم این که یکی دیگه از مزیت های این تبلت ، کیفیت نمایشگرش هست که هنوز هم رقیبی براش پیدا نشده . همه چیز به سی پی یو نیست .
من تصمیم دارم این تبلت رو خریداری کنم البته میدونم وقتی بیاد تو بازار ما احتمالاً قیمت بالایی خواهد داشت ولی برای من از همه مهمتر سبک بودن و قابلیت حمل راحتشه به جای یه ebook reader هم خیلی راحت میشه ازش استفاده کرد به همین دلیل تبلت های بزرگتر خییلی برای مطالعه کتاب مناسب نیستن حقیقتاً.
![]()
Last edited by Guts; 02-12-2011 at 18:05.
امروز برای پیشفروش این تبلت روی نت رفت همونطور که پیشبینی میشد قیمت بالایی داره (نزدیک 700 دلار) حالا به بازار ما برسه خدا میدونه چند بشه!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Guts; 08-12-2011 at 14:30.
ههههه خیلی خندیدم روحم شاد شد.پسرم سامسونگ هر چی بسازه باز 10 نسل از اپل عقب تره
.
باور نداری میتونی دو تا رو با هم بخری امتحان کنی.من تجربه دارم هیچ تبلتی ایپد نمیشه اینو بدون
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)