کتاب خاصی نیست که پی دی افشو دانلود کنیم ؟
من راهنمایی بودم یک کتاب آموزش خط داشتم خیلی خوب بود ولی گمش کردم .
کتاب خاصی نیست که پی دی افشو دانلود کنیم ؟
من راهنمایی بودم یک کتاب آموزش خط داشتم خیلی خوب بود ولی گمش کردم .
دوستاني كه ميخوايد خطتون خوب بشه بدون اينكه هزينه كنيد و بريد كلاس خط و مجبور شيد مثل كلاس اولي ها سرمشق بنويسيد اگر كتاب حافظ سعدي يا كتاب چاپي يا خطي در منزل داريد كه به خط نستعليق يا خط تحريري هست از روش شعرها رو مخصوصا رونويسي كنيد، من خطم خيلي خوبه و هركي ميبينه ميگه كلاس خط رفتي، اما هيچوقت نرفتم تنها كاري كه كردم اين بود كه از روي كتاب حافظ و سعدي خوشم ميامد و از روي كلمات نقاشي ميكردم و درضمن از شعرها هم لذت ميبردم با يه تير سه تا نشان ميزدم و خطم هم همينطور خوب شد.
ایده خوبیه اما شما الان خطت مثل همونا شده؟ (نستعلیق و اینا...)
من نمیخوام خطم مثل اونها بشه. میخوام همین که هست باشه ولی خوب باشه
سلام به دوستان
برا اينكه دست خطم بهتر شه چه كار كنم؟ البته خطم بد نيست ولي ميخام كه بهترش كنم كه پس فردا اگه خواستيم نامه اي بنويسيم يا مثلا پاي تخته چيزي بنويسيم بگن به به چه خط خوبي داره
راست میگه خطه منم خیلی داغونه
اما یه دلیلش علاقه هستش!!
من به شیمی علاقه دارم، همیشه دفتر شیمی ـــم خیلی خوش خط و تمیزه اما فیزیک و اینا خیلی داغونه!!
برای یادگیری خوش نویسی مهمترین مسئله صبوری و آرامش است.
اول اینکه انتظار نداشته باشین در عرض چند هفته خطتون تغییر کنه، باید نزدیک 6 ماه و هرشب تقریبا یک ساعت تمرین کنین تا دستتون فرم مخصوص را بگیره.
برای شروع بهتون توصیه میکنم سی دی آموزش خوشنویسی با خودکار از انجمن خوشنویسان ایران را تهیه کنید.
برای رسیدن به خط نستعلیق معمولی میتونه مفید باشه، اما فقط 30 درصد.
70 درصدش به تلاش و پشتکار 6 ماهه شما بستگی داره.
برید دست خطتون رو عمل کنید خب!
نحوه گرفتن قلم رو عوض کنین و یه خرده هم تمرین نوشتن با تمرکز انجام بدهید بی تاثیر نیست.
یک سری ازین کتاب قهوه ای ها بود به نام خوشنویسی یا همچین چیزی...
بچه بودم بابام برام گرفته بود (دوم دبستان)
از نظر من 7-8تا ازونا رو تموم کنید دستتون فرم میگیره
یه جور کتاب های کوچیک هم بودن که کلمات رو با نقطه چین های ریز نوشته بودن و باید با مداد روی کلمات رو مینوشتی تا دست عادت کنه
البته من اول راهنمایی بودم چندتا از این ها داشتم که خب طبق روال همیشه انداختمشون کنار و الان دست خطم شده![]()
ممنون
منظورتون چه سي دي اي هست؟ اگه ميشه لينكش رو بذاريد
سي دي خوبي هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)