تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: سرو صداي بسيار زياد HDD SATA3 Western Digital 1TB 64Mb

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    دوستان این هاردهای 1 ترا مثل اینکه همشون سروصدا دارن . من برای یکی از دوستان یک سیستم گرفتم با یک هارد یک ترا هیتاچی sata2. بعدش بهم زنگ زد که هاردش زیاد صدا داره
    من تماس گرفتم با فروشنده . گفت همه هاردهای یک ترا سرو صدا دارن حالا به نظر شما این حرف و مسایلی که توی این تاپیک مطرح شد این حرف تا چه حد درست است
    با تشکر

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

با سلام
    دوستان این هاردهای 1 ترا مثل اینکه همشون سروصدا دارن . من برای یکی از دوستان یک سیستم گرفتم با یک هارد یک ترا هیتاچی sata2. بعدش بهم زنگ زد که هاردش زیاد صدا داره
    من تماس گرفتم با فروشنده . گفت همه هاردهای یک ترا سرو صدا دارن حالا به نظر شما این حرف و مسایلی که توی این تاپیک مطرح شد این حرف تا چه حد درست است
    با تشکر
    حالا صداش فداي سرت.

من در فرمت كامل بعضي از درايو هاي اين هارد ناموفق بودم. لازمه كه بگم من اين هارد رو خريدم و همينكه فهميدم اين مشكل رو داره دادمش گارانتي و اونها هم يكي نوشو بهم دادن ولي اون يكي هم همين مسائل رو داشت.

در ضمن هر فعاليت نسبتاً طولاني مثل كپي كردن فايل هاي با حجم بالا ميتونه بعد از چند دقيقه منجر به هنگ كردن سيستم بشه و من اينو بارها و بارها امتحان كردم و متأسفانه سيستمم چند دقيقه بعدش هنگ ميكنه. از هر 10 بار حداقل 6 الي 7 بارش اين اتفاق ميفته.

3. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali703's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مینودشت-شوشتر!!!

پيش فرض

حالا صداش فداي سرت.

من در فرمت كامل بعضي از درايو هاي اين هارد ناموفق بودم. لازمه كه بگم من اين هارد رو خريدم و همينكه فهميدم اين مشكل رو داره دادمش گارانتي و اونها هم يكي نوشو بهم دادن ولي اون يكي هم همين مسائل رو داشت.

در ضمن هر فعاليت نسبتاً طولاني مثل كپي كردن فايل هاي با حجم بالا ميتونه بعد از چند دقيقه منجر به هنگ كردن سيستم بشه و من اينو بارها و بارها امتحان كردم و متأسفانه سيستمم چند دقيقه بعدش هنگ ميكنه. از هر 10 بار حداقل 6 الي 7 بارش اين اتفاق ميفته.
    وقت فرمت کردن پسوند درایو رو عوض کردی؟ برام پیش اومده و راه افتاده، امتحان کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVP77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستانی که هاردهای یک ترا دارن اگر هاردشون مثلا یه 5-6 ماهی کار کرده و صدا نداره بیان و مدل رو بگن تا دوستان بتونن تو خرید راحت باشن
    خلاصه همه گفتن که سری بلک وسترن بهترین هست اما از تو کیس من فقط صدای هارد شنیده میشه که حال آدمو میگیره !
    معمولا فنها به صدا می افتن تا هارد !!

6. این کاربر از MVP77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

حالا صداش فداي سرت.

برادر شما منبع برق پاور رو که تبدیل نزدی؟
    اگه تبدیل زدی اونو وردار منبع برق اصلی که از پاور میاد بزن

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghadami2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

کم صدا ترین هارد هارد سامسونگ f3 هست البته 7200 دورش .اصلا نمیفهمی هارد داره کار میکنه.

یکدونه 500 مکستور 7200.12 هم دارم اونم عالیه اصلا صدا نداره.

ولی یه هارد 2ترا 5400 دور دارم سامسونگ f4هست اینیکی سرعتش خوبه منتها یه کم صدا داره که طبیعی هست تو این حجم .ازار دهنده نیست .

9. این کاربر از ghadami2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

هیچکدوم از اتفاقهایی که دوستان نوشتن برام نیفتاده. مشکل از خود هارده. شک نکنید.

داره خودمونی میشه mohsenmsi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض هارد سامسونگ 1.5 ترا

من به همين اسم كم صدا بودن رفتم يك هارد 1.5 ترا سامسونگ گرفتم ولي نميدونم دورش چقدره و f3 هست يا نه. ولي خدا رو شكر ميدونم يك هارد وقتي سه تا چهار سال كار كنه به خررررررر خرررررر ميوفته. خوب اين هارد نويي كه رو سيستم بستن برام همين صدا رو ميده و صداش از فن هم بيشتره. از كجا ميتونم بفهمم كه فروشنده هارد دست دوم رو سيستمم بسته يا نه؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من به همين اسم كم صدا بودن رفتم يك هارد 1.5 ترا سامسونگ گرفتم ولي نميدونم دورش چقدره و f3 هست يا نه. ولي خدا رو شكر ميدونم يك هارد وقتي سه تا چهار سال كار كنه به خررررررر خرررررر ميوفته. خوب اين هارد نويي كه رو سيستم بستن برام همين صدا رو ميده و صداش از فن هم بيشتره. از كجا ميتونم بفهمم كه فروشنده هارد دست دوم رو سيستمم بسته يا نه؟
    سلام
    براي اينكه متوجه بشيد هاردتون دست دوم هست يا نه بايد ببينيد چند ساعت كاركرد داشته .
    ميتونيد نرم افزار Hard Disk Sentinel رو نصب كنيد در همون كادر اصلي برنامه ، ساعت كاركرد هارد رو مينويسه . اگر هاردتون نو باشه نبايد ساعت كاركردش بالا باشه .

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

برادر شما منبع برق پاور رو که تبدیل نزدی؟
    اگه تبدیل زدی اونو وردار منبع برق اصلی که از پاور میاد بزن
    من به پاور خود هارد وصلش کردم. ولی یه زمانی که سیستم اختلالات برقی پیدا میکنه سیستم هنگ میکنه.

پس یکی از دلایل هنگ کردن سیستم به علت پاور و برق ورودی سیستمه. تصمیم گرفتم برم یه UPS براش بخرم ببینم چطور میشه چون UPS جدا از این حل این مشکل خیلی مزایای دیگه هم داره که میتونه سر منشأ بسیاری از اشکالات سخت افزاری بی پاسخ باشه.

احساس میکنم پاورم مناسب این سیستم نباشه و باید ارتقاش بدم. 535 گرین فکر کنم برای سیستمم در بعضی مواقع کم بیاره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •