تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 52

نام تاپيک: صحنه ساخت خودم با GS8 Free

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

در حال ساخت مرحله دو .

شاته یک

2. این کاربر از RatAtouille بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

بابا این گیم استدیو چی داره به خدا اینقدر بهش چسبیدی؟

4. این کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بابا این گیم استدیو چی داره به خدا اینقدر بهش چسبیدی؟
    راحتیه کار !!

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

بابا حداقل یه یه خورد محیط رو bump میکردی .

7. این کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

Crack بده ! محیط هم بامپ میکنیم ...

9. این کاربر از RatAtouille بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

نیست اصلا کرک براش.....

11. این کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

خوب چرا میزنی ! به همین دلیل من نمیتونم بامپ بدم یا شدر کنم (مثلا بلور کردن و ... ) این مدل دشمن متحرک فعلا دارم انیمیت میدم به این ....

بچه ها شما هم کمک کنید ...

13. 2 کاربر از RatAtouille بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

رو تکسچر و نورت خیلی کار کن

15. این کاربر از 1navid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رک بهت بگم:
    اینجوری به هیچ جا نمیرسی.
    اینم نقد بازی:
    گیم پلی:
    تصویر به صورت کاملاً غیر طبیعی هی بالا و پایین میشد و توی بازی نشونه ای از ایرانی بودن وجود نداشت و مهم تر از همه سر کار هم بودیم چون انگار زامبی ها تعیین کردن که بعد از یه زمانی میخورنت و بالای تصویر زمان میبینیم در صورتی که میبینیم زامبی ها هم دروغ گفته اند چون بعد از تمام شدن زمان هیچ اتفاقی نیوفتاد.
    تنها نکته جالبش آمیخته شدن موزیکش با خود بازی بود که اون هم به خاطر پخش شدن صداهای زامبی کاملاً غیر طبیعی و تکرار بیش از حد آن و دیگر جلوه خاصی برای بازی نمیگذاشت.
    موقع راه رفتن هم اصلاً حس راه رفتن یک انسان زخمی رو نمیرسوند چرا که فقط تصویر بالا میرفت و ناگهان برمیگشت به پایین و نسبت سرعت پایین آمدن به بالا رفتن مثل نسبت فراری انزو به سایپا 141 هست.
    0.5 از 10
    موزیک:در کل بازی یک موسیقی بیشتر پخش نشد که آن هم به خوبی با جو باز آمیخته شده بود.
    2.5 از 10
    صداگذاری:اصلاً صدای قدم برداشتن به گوش نمیرسد و صداهای خیلی ناهنجاری به عنوان صدای زامبی پخش میشود و 3بعدی بودن صدا در هیچ جای بازی احساس نمیشود و حتی صدای باز شدن در در آخر مرحله هم گذاشته نشده.
    1 از 10
    گرافیک:در بازی اصلاً از هیچ گونه شیدر استفاده نشده و کیفیت تکسچر ها متغیر میباشد به این معنی که تکسچر دیوار معمولی و تکسچر لوله ها بسیار ضعیف هستند یا برای مثال پرچمی که در گوشه اتاق مجود دارد بسیار کم کیفیت است اما نوشته روی آن از بازی Splinter Cell Conviction هم بهتر است.
    1 از 10
    طراحی مرحله:تکسچرها بد کار گذاشته شده برای مثال زمین اتاق مانند آسفالت و سقف مانند روکش فلزی است که خیلی غیر طبیعی جلوه میکند.گذاشتن 2 لوله و سطل هم چیزی نیست که دیزاین را قوی جلوه دهد در ضمن پشت آن سطل هم یک شی شبیه تخم گودزیلا گذاشته شده که اصلاً تکسچری هم ندارد.
    1 از 10
    اجرای بازی:من با اینکه به وسیله کلید F5 رزولوشن را بالا بردم و روی 1280 در 720 قرار دادم فقط 512 فریم میگرفتم که البته توی رزولوشن پایین هم همین بود به معنی اینکه فریم ریت محدود شده و اگر محدودیت وجود نداشت فکر کنم 1 میلیون فریم در ثانیه هم میشد که این فریم ریت بالا تنها نکته خوب بود که باز هم به دلیل کمبود گرافیک خیلی کار بزرگی را نشان نمیدهد و کاملاً معمولی میباشد که البته محدود کردن فریم را روی Refresh Rate مانیتورها میگذارند که آن هم رعایت نشده بود(مال من 60 فریم).
    البته اگر کلید F11 را دوبار بزنید سقف روی حالت وایرفریم قرار میگیرد و میتوان متوجه شد که به جای استفاده از 2 پلیگن برای سقف مثلثی از چندین پلیگن استفاده شده که بهینه نبودن بازی را نشان میدهد.
    یک منو هم که ندیدیم و جای به نمایش در آمدن کلمه The End در آخر فقط کلمه Loading... به چشم میخورد که هر فردی را منتظر مرحله بعدی میگذارد اما هیچ مرحله دومی وجود ندارد.
    0.5 از 10

این نقد یعنی اینکه ببین چقدر دوستت دارم
    تا حالا چند نفر بازی کسی دیگه رو توی این انجمن نقد کرده بودن
    ولی در کل بگم اینجوری نمیشه باید سیستم کاریت رو عوض کنی و یه جور دیگه پیش بری اصلاً ازت انتظار نداشتم از من نمرات بین نیم تا 2 و نیم بگیری.
    تازه خیلی ارفاق کردم میخواستم اولش بین 0.05تا سقف 0.25 بدم.

17. 4 کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دمت گرم ! این شد نقد درست حسابی !
    تصویر به صورت کاملاً غیر طبیعی هی بالا و پایین میشد و توی بازی نشونه ای از ایرانی بودن وجود نداشت و مهم تر از همه سر کار هم بودیم چون انگار زامبی ها تعیین کردن که بعد از یه زمانی میخورنت و بالای تصویر زمان میبینیم در صورتی که میبینیم زامبی ها هم دروغ گفته اند چون بعد از تمام شدن زمان هیچ اتفاقی نیوفتاد.
    این به این خاطره که ادامه مرحله رو هنوز نساختم ! مدل زامبی هم نداشتم ....

نها نکته جالبش آمیخته شدن موزیکش با خود بازی بود که اون هم به خاطر پخش شدن صداهای زامبی کاملاً غیر طبیعی و تکرار بیش از حد آن و دیگر جلوه خاصی برای بازی نمیگذاشت.
    صداگذاری:اصلاً صدای قدم برداشتن به گوش نمیرسد و صداهای خیلی ناهنجاری به عنوان صدای زامبی پخش میشود و 3بعدی بودن صدا در هیچ جای بازی احساس نمیشود و حتی صدای باز شدن در در آخر مرحله هم گذاشته نشده.
    حتما اصلاح میکنم ...

موزیک:در کل بازی یک موسیقی بیشتر پخش نشد که آن هم به خوبی با جو باز آمیخته شده بود.
    پس چرا 2.5 ! اونو هم خودم اجرا کرده بودم ... ( با پیانو )

راستی اینارو تو نقدت اصلاح کن :

در بازی اصلاً از هیچ گونه شیدر استفاده نشده و کیفیت تکسچر ها متغیر میباشد به این معنی که تکسچر دیوار معمولی و تکسچر لوله ها بسیار ضعیف هستند یا برای مثال پرچمی که در گوشه اتاق مجود دارد بسیار کم کیفیت است اما نوشته روی آن از بازی Splinter Cell Conviction هم بهتر است.
    من اصلا توانایی ایجاد شیدر و هیچ چیز دیگه ای رو ندارم چون ورژن برنامه ای که استفاده میکنم رایگانه و در کل کرکی هم براش نیست ! پس امکاناتی از قبیل شیدر ، بامپ مپینگ ، نرمال مپینگ ، استفاده از آهنگ های با کیفیت بالا و یا بلور کردن و یا ... رو ندارم
    در این مورد هم اگر کمک کنید که صحنه رو چجوری بچینم ممنون میشم plz........
    از هرگونه کمک ، یا نظر و پیشنهای شدیدا استقبال میشه ....

تکسچرها بد کار گذاشته شده برای مثال زمین اتاق مانند آسفالت و سقف مانند روکش فلزی است که خیلی غیر طبیعی جلوه میکند.گذاشتن 2 لوله و سطل هم چیزی نیست که دیزاین را قوی جلوه دهد در ضمن پشت آن سطل هم یک شی شبیه تخم گودزیلا گذاشته شده که اصلاً تکسچری هم ندارد.
    باور کن تمام اینترنت رو زیرو رو کردم ولی چیزی پیدا نکردم که به دردم بخوره ... میشه در این مورد بگی زمین رو چی بگذارم ؟ دارم رو این بازی کار میکنم و تا آخر این هفته هم وقت دارم و بعد از اون میشم مثل آقا امیر رضا (پشت پرده ) ...
    تخم گودزیلا !!! بابا در سطل آشغاله آخه ...

البته اگر کلید F11 را دوبار بزنید سقف روی حالت وایرفریم قرار میگیرد و میتوان متوجه شد که به جای استفاده از 2 پلیگن برای سقف مثلثی از چندین پلیگن استفاده شده که بهینه نبودن بازی را نشان میدهد.
    یک منو هم که ندیدیم و جای به نمایش در آمدن کلمه The End در آخر فقط کلمه Loading... به چشم میخورد که هر فردی را منتظر مرحله بعدی میگذارد اما هیچ مرحله دومی وجود ندارد.
    اونو که باید مرحله دوم رو درست کنم بعد !

در کل دمت جیییییییـــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــز !

ممنون میشم تو اون 2 مورد هم راهنمایی بفرمایید ....

راستی چجوری بشه که راه رفتن یک آدم زخمی رو برسونه ... ؟

19. 2 کاربر از RatAtouille بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •