تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با طرح قانون اینترنت نامحدود موافق هستید؟

راي دهنده
538. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

396 73.61%
  • خیر

142 26.39%
صفحه 3 از 103 اولاول 12345671353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 1028

نام تاپيک: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

با سلام

مدتی پیش داشتم تعرفه های پهنای باند سال 90 رو میخوندم الان هر چی گشتم پیداش نکردم متاسفانه!
    هر یک مگابایت پهنای باند حدود 300 تومن برای اینا خرج داره اونم نامحدود اونوقت اینا میان هر یه مگ پهنای باند رو میکنن 8 تا ای پی میدنش به 8 نفر اونم محدود! اگر بخوان نامحدود بدن به 10 نفر سرعتی معادل 100 کیلو توی ثانیه داریم و ماهانه میتونیم براش بین 35 تا 40 بدیم حالا به همین میزان هم که اینا پهنای باند میخرن بهشون تخفیف میخوره یعنی شاید بین 200 تا 250 برای هر یه مگ پهنای بایند پول بدن
    قابل توجه کسانی که میگن سرعت کم میشه! و...
    یکمی فکر کنید میبینید خیر اینطوری نیست یه مگ پهنا رو اگر به10 نفر بدن و اون ده نفر هم همزمان با هم دانلود کنن سرعت هیچکدومشون زیر 100 نمیاد اما خیلی ها بدبین هست به این مساله ... و فکر میکنن سرعت از 200 میشه 30 کیلو... سرعت شاید نصف بشه چون معمولا الان یه 129 رو روی دو مگ میبندن ولی محدود ولی در عوض شب زنده داری و .. دورش تموم میشه
    و مشکلی هم که هست
    وقتیispها میبینن روی همین 1 مگ پهنا که در اختیار دارن میتونن ماهی بیشتر از 600 تا 700 تومن بخورن هیچ وقت دلشون به حال من و شما نمیسوزه که بیان و نامحدودش کنن
    عزیز جان این 128 محدود رو سرعت های بالاتر ست شده اگه بخوان همین رو نامحدود کنن حداکثر سرعتت با بهترین دانلود منیجر 16 هست پیشنهاد میکنم بری پورتال سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی رو بخونی ضمنا با نامحدود شدن حداکثر برای سرعت 512 میشه 16 گیگ دانلود کرد قانونه جدید رو بخون
    Last edited by holyboy; 30-08-2011 at 13:42.

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

میدونم ولی من 128 هستما ! فکر کنم کافی باشه ! تازه من حداقل رو گفتم خیلی بیشتر از اینا هم دانلود کردم !
    البته حرف شما هم درسته ولی اینا که نمیان بین 10 نفر Share کنن ؟ پس اوضاع بهتر نمیشه بد تر میشه خیلی بدتر
    دوست عزیز همین الانشم اوضاع خیلی بد هست مخصوصا واسه ما خوزستانیا،سرعت روزانه دان بین7تا10هستش شباهم که بهتره صحبتش را نکنم. مطمئن باش اوضاع بهتر میشه اما باید یه نظارت خیلی خیلی قوی روی شرکتهای خدماتی باشه تا از عمد سرعتا را کم نکنن که مطمئنن سرع را کم میکنن.

3. 3 کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

باز دارین بحث رو واسه قفل کردن تایپک شروع میکنین
    اولا این که هر کسی نظری داره و نظرش هم برای دیگران محترمه
    شما چجور همه رو دعوت میکنین واسه این طرح پس هر کس دیگه ای هم حق داره نکات منفی این طرح رو بگه

خیلی ها الان بعد از مدت ها دارن لذت داشتن اینترنت پرسرعت 1 مگ به بالا رو تجربه میکنن
    هر چند حجمی باشه و حجمش هم گرون باشه
    اما مهم اینکه واسه یه پی دی اف 10 مگی 2 دقیقه صبر میکنن

با این طرح سرعت ها کلا میان پایین و من و خیلی ها حوصله نداریم واسه پی دی اف 10 مگی یه ربع صبر کنیم

در ضمن هیچ اصراری بر قبول کردن یا نکردن عقیده من نیست من فقط نظرمو میگم
    شما هم بهتره فقط نظرتونو در مورد تایپک بگید و با پست دیگران کاری نداشته باشید
    عزیز نظر شما کاملا اشتباهه! و باعث کج فهمی میشه برای دیگران!
    اخه روی چه حسابو کتابی هست که اگر بخوان 10 تومن پول رو به صورت کاملا مساوی بین 10 نفر تقسیم کنن گیر یکی 500 تومن و گیر یکی 2 تومن و.. میاد؟؟؟؟
    حالا میخواد بحث پول باشه یا پهنای باند و..
    وقتی که پهنای باند یک مگابایت رو به طور مساوی بدن به 10 نفر اگر بحث رو عوض نمیکنید!! چطوری سرعت شما از 102 کمتر میشه!؟؟ بگید شاید ما هم فهمیدیم!!
    یه وقت میبینیم کسی در مورد یه بازی یه نظر داره ودیگری هم نظری متفاوت داره این بر میگرده به صلیقه ادم
    ولی این همونطور که 2+2=4 ثابت شده هست و قابل تغییر هم نیست اگر یک مگابایت پهنای باند رو هم بدن به 10 نفر در بدترین حالت ممکن که همه در حال دانلود باشن سرعت هیچکس زیر 100 نمیاد!! و این مثل همون
    جمع ریاضی 2+2=4 اثبات شده هست!!
    حالا نمیدونم شما چطوری میگی سرعت میاد پایین!! اگر یک مگابایت پهنا رو بدن به 10 نفر
    اگر میتونی ثابت کنی من منتظرم در غیر اینصورت با نقل قول کردن سر مگابایت و مگابیت و.. بحث رو عوض نکن ممنون میشم

5. 2 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Jiraya_Sama's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در ضمن هیچ اصراری بر قبول کردن یا نکردن عقیده من نیست من فقط نظرمو میگم
    منم نظرمو گفتم کاری هم به نظر شما ندارم
    من نظرم به همه بود حالا یکم پیاز داغشو زیاد کردم دوستان ناراحت نشن
    فروم واسه بحثه جیگر نمیدونید...

کسی خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده بخواب نه وصلام

7. این کاربر از Jiraya_Sama بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عزیز جان این 128 محدود رو سرعت های بالاتر ست شده اگه بخوان همین رو نامحدود کنن حداکثر سرعتت با بهترین دانلود منیجر 16 هست پیشنهاد میکنم بری پورتال سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی رو بخونی ضمنا با نامحدود شدن حداکثر برای سرعت 512 میشه 16 گیگ دانلود کرد قانونه جدید رو بخون
    خب بنده هم میدونم 128 محدود روی پهنای باند بالا ست میشه!!
    وگرنه عمرا این سرعت دانلود نیست!
    اما اگر اینا بیان و ماهی 30 تومن بگیرن و پهنای باند رو بجای دو مگ روی یه مگ ببندن یعنی سرعت بشه 100 کیلو و نامحدود کنن خیلی بهتر هست تا اینکه بیان و محدود رو با ماهی دو گیگ با این قیمت ها بفروشن

9. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام

مدتی پیش داشتم تعرفه های پهنای باند سال 90 رو میخوندم الان هر چی گشتم پیداش نکردم متاسفانه!
    هر یک مگابایت پهنای باند حدود 300 تومن برای اینا خرج داره اونم نامحدود اونوقت اینا میان هر یه مگ پهنای باند رو میکنن 8 تا ای پی میدنش به 8 نفر اونم محدود! اگر بخوان نامحدود بدن به 10 نفر سرعتی معادل 100 کیلو توی ثانیه داریم و ماهانه میتونیم براش بین 35 تا 40 بدیم حالا به همین میزان هم که اینا پهنای باند میخرن بهشون تخفیف میخوره یعنی شاید بین 200 تا 250 برای هر یه مگ پهنای بایند پول بدن
    قابل توجه کسانی که میگن سرعت کم میشه! و...
    یکمی فکر کنید میبینید خیر اینطوری نیست یه مگ پهنا رو اگر به10 نفر بدن و اون ده نفر هم همزمان با هم دانلود کنن سرعت هیچکدومشون زیر 100 نمیاد اما خیلی ها بدبین هست به این مساله ... و فکر میکنن سرعت از 200 میشه 30 کیلو... سرعت شاید نصف بشه چون معمولا الان یه 129 رو روی دو مگ میبندن ولی محدود ولی در عوض شب زنده داری و .. دورش تموم میشه
    و مشکلی هم که هست
    وقتیispها میبینن روی همین 1 مگ پهنا که در اختیار دارن میتونن ماهی بیشتر از 600 تا 700 تومن بخورن هیچ وقت دلشون به حال من و شما نمیسوزه که بیان و نامحدودش کنن
    با دروود
    هر خط 1مگ هزینه اولیه 300 تومان +200 تومان (حدودا هزینه جابجایی و برقراری لینک مخابراتی)برای شرکت ها در پی داد که چیزی در حدود نیم میلیون تومان می شود.
    به هزینه های بالا،پشتیبانی 24 ساعته،دیده بانی 24 ساعته و هزینه دیگر دستگاه ها و نگهداری آنها را هم بیفزایید،و تازه اینکه هر ساعت مخابرات یک بامبولی در می آورد و کیفیت هم پایدار نیست..
    و نیز در مورد کیفیت خط های 1مگ:
    هر خط 1Mbps باید در حدود 128KBps سرعت دریافت فایل را در بهترین شرایط داشته باشد،حالا بنا است تا این خط 128KBps در میان 10 نفر به اشتراک گذاشته شود که در بدترین شراطی اگر همه با هم دریافت داشته باشند به هر نفر چیزی حدود 13KBps خواهد رسید.
    حالا نا محدود اما این کفیفت،به چه دردی می خورد؟!

11. 3 کاربر از saeed258s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

من در صورتی موافق این طرح هستم که اولا قیمتاش مناسب باشه یعنی اینکه همه سرویسا ماهانه زیر 20 تمن باشه.دوما اینجوری نباشه که 128 با 16 کیلو و 256 با 32 کیلو دانلود کنه.اگه اینجوری باشه من نمیخوام.اگه بخوایم هم اعتراض کنیم میگن سرعت 128 باید همون 16 کیلو باشه.اگه از 16 کمتر شد بیاید اعتراض کنید.اگه سرویس 2 مگ به خونگی بدن حتما قیمتش بالاس.مثلا ماهی 40 50 تمن.فکر کنم توو سرویسای نامحدود 1 مگ و 2مگ باید بگیریم چون اگه اینجوری سرعتمون کم شد حداقل جای اعتراض داشته باشیم

13. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

خب بنده هم میدونم 128 محدود روی پهنای باند بالا ست میشه!!
    وگرنه عمرا این سرعت دانلود نیست!
    اما اگر اینا بیان و ماهی 30 تومن بگیرن و پهنای باند رو بجای دو مگ روی یه مگ ببندن یعنی سرعت بشه 100 کیلو و نامحدود کنن خیلی بهتر هست تا اینکه بیان و محدود رو با ماهی دو گیگ با این قیمت ها بفروشن
    عزیز من اینا باید طبق دستور سازمان تنظیم مقررات کار کنن قانون جدید مصوب خلاف این صحبت شماست شما همش میگی اگه اینطور اگه اونطور اما اون بابایی که داره دستور ابلاغ میکنه به حرف ما گوش نمیده
    Last edited by holyboy; 30-08-2011 at 13:55.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من در صورتی موافق این طرح هستم که اولا قیمتاش مناسب باشه یعنی اینکه همه سرویسا ماهانه زیر 20 تمن باشه.دوما اینجوری نباشه که 128 با 16 کیلو و 256 با 32 کیلو دانلود کنه.اگه اینجوری باشه من نمیخوام.اگه بخوایم هم اعتراض کنیم میگن سرعت 128 باید همون 16 کیلو باشه.اگه از 16 کمتر شد بیاید اعتراض کنید.اگه سرویس 2 مگ به خونگی بدن حتما قیمتش بالاس.مثلا ماهی 40 50 تمن.فکر کنم توو سرویسای نامحدود 1 مگ و 2مگ باید بگیریم چون اگه اینجوری سرعتمون کم شد حداقل جای اعتراض داشته باشیم
    دروود
    بنا بر قانون سازما تنظیم مقرارات،هر خط باید ضریب اشتراک 1 به 10 داشته باشد ،اگر این ضریب کمتر شود اجازه افزایش بهای خدمات هست.
    یک خط 256 کیلو بیت باید 32 کیلوبات در بهترین شرایط سرعت دریافتش باشد،حال اگر این را به 10 بخش کنید چیزی برابر 3 کیلوبایت به دست می آید.

16. این کاربر از saeed258s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

دقیقا برا 128 سرعت 16 هست و برا بقیه هم تقسیم بر 8 بابا برید متن قانون رو بخونید خب

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •