تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: League of Legends

داره خودمونی میشه amirs66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

persia of persia
    add konid
    west europ
    lol
    l behtarin baziye online bar asase site xfire

پروفشنال RedSpoT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تو گروه فیسبوک ما عضو شید اگه خواستید،درباره سرور هم اروپا وست عضو شید به 2 دلیل : یکی اینکه بازیکن هاش مثل Us خوبن(ولی پینگتون بهتره) یکی هم اینکه از نوردیک و ایست حرفه ای ترن.

Jelly KF اینم یوزر من،بیشتر از 50 تا ایرانی دیگه میشناسم اگه عضو گروه Official League Of Legends Iran بشید تو FB میتونید ادشون کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

13 کمممممک !!!

سلام دوستان ، خسته نباشید !

من فایل 2.5 مگابایتی LOL رو از خود سایت رسمیش دانلود کردم !

بعد که روی فایل کلیک میکنم که نصب بشه ، در هنگام نصب و اجرای Pando Media Booster ، وقتی که به پایان میرسه ، همچین اروری برای من میاد (عکس زیر) که من هرکاری کردم ،نتونستم این مشکل رو برطرف کنم ، حتی با خاموش کردن NOD32 چون در هنگام نصب با چندتا فایل مشکل داره !!!

میخواستم بدونم مشکل چیه ؟؟ کسی میتونه راهنماییم کنه تا این مشکل حل بشه یا نه ؟؟؟

میتونین از طریق یاهو هم راهنماییم کنید :

ID Yahoo : SH4Y4N_2011
    Email : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان من یه وبلاگ راه انداختم که تخصصی هست و تنها وبلاگ تخصصی بازی League Of Legends به زبان فارسی هست اخرین اخبار و جدید ترین تغییرات رو براتون میزارم lolcheats.mihanblog.com حتما به من سر بزنید جایی خوبیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام من مشکلی دارم که بازی رو اجرا می کنم در Retreiving version info گیر می کنه. تا حالا یک بار هم اجراش نکردم و ریست کردن مودم و flushdns هم فایده ای نداشت. این هم لاگ بازی:

08/25/2012 17:26 [INFO] Solid LauncherLib [1.0.0.32] initializing...
    08/25/2012 17:26 [INFO] Add App[League of Legends Launcher] Exe[E:\Program Files\League of Legends\lol.launcher.exe] to Windows Firewall
    08/25/2012 17:26 [INFO] Patcher_AddPackage([lol-cb3.patcher],[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,[E:\Program Files\League of Legends\]) successful
    08/25/2012 17:26 [INFO] Attempt to retrieve package [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    08/25/2012 17:26 [WARNING] Error retrieving [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ErrorCode 950

اگه حدسم درست باشه مشکل از این خرابی تقریباً یک ساله اینترنت ایرانه و باید بی خیال این بازی هم بشم...
    Last edited by Captain MacMillan; 28-08-2012 at 10:50.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام من این بازی تازه شروع کردم.
    از دیروز وقتی میخوام بازی رو شروع کنم شروع میشه به آپدیدت . وقتی آپدیدت تموم شد. دیگه باز نمیشه.تو خط پایین نوشته login.swf دیگه گیر کرده .میمونه.
    شما ها هم مشکلی دارید؟
    اگ کسی با این مشکل مواجه شده سریع بهم جواب بده.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •