persia of persia
add konid
west europ
lol
l behtarin baziye online bar asase site xfire
persia of persia
add konid
west europ
lol
l behtarin baziye online bar asase site xfire
تو گروه فیسبوک ما عضو شید اگه خواستید،درباره سرور هم اروپا وست عضو شید به 2 دلیل : یکی اینکه بازیکن هاش مثل Us خوبن(ولی پینگتون بهتره) یکی هم اینکه از نوردیک و ایست حرفه ای ترن.
Jelly KF اینم یوزر من،بیشتر از 50 تا ایرانی دیگه میشناسم اگه عضو گروه Official League Of Legends Iran بشید تو FB میتونید ادشون کنید.
سلام دوستان ، خسته نباشید !
من فایل 2.5 مگابایتی LOL رو از خود سایت رسمیش دانلود کردم !
بعد که روی فایل کلیک میکنم که نصب بشه ، در هنگام نصب و اجرای Pando Media Booster ، وقتی که به پایان میرسه ، همچین اروری برای من میاد (عکس زیر) که من هرکاری کردم ،نتونستم این مشکل رو برطرف کنم ، حتی با خاموش کردن NOD32 چون در هنگام نصب با چندتا فایل مشکل داره !!!
میخواستم بدونم مشکل چیه ؟؟ کسی میتونه راهنماییم کنه تا این مشکل حل بشه یا نه ؟؟؟
میتونین از طریق یاهو هم راهنماییم کنید :
ID Yahoo : SH4Y4N_2011
Email : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان من یه وبلاگ راه انداختم که تخصصی هست و تنها وبلاگ تخصصی بازی League Of Legends به زبان فارسی هست اخرین اخبار و جدید ترین تغییرات رو براتون میزارم lolcheats.mihanblog.com حتما به من سر بزنید جایی خوبیه
سلام من مشکلی دارم که بازی رو اجرا می کنم در Retreiving version info گیر می کنه. تا حالا یک بار هم اجراش نکردم و ریست کردن مودم و flushdns هم فایده ای نداشت. این هم لاگ بازی:
08/25/2012 17:26 [INFO] Solid LauncherLib [1.0.0.32] initializing...
08/25/2012 17:26 [INFO] Add App[League of Legends Launcher] Exe[E:\Program Files\League of Legends\lol.launcher.exe] to Windows Firewall
08/25/2012 17:26 [INFO] Patcher_AddPackage([lol-cb3.patcher],[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,[E:\Program Files\League of Legends\]) successful
08/25/2012 17:26 [INFO] Attempt to retrieve package [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
08/25/2012 17:26 [WARNING] Error retrieving [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ErrorCode 950
اگه حدسم درست باشه مشکل از این خرابی تقریباً یک ساله اینترنت ایرانه و باید بی خیال این بازی هم بشم...
Last edited by Captain MacMillan; 28-08-2012 at 10:50.
سلام من این بازی تازه شروع کردم.
از دیروز وقتی میخوام بازی رو شروع کنم شروع میشه به آپدیدت . وقتی آپدیدت تموم شد. دیگه باز نمیشه.تو خط پایین نوشته login.swf دیگه گیر کرده .میمونه.
شما ها هم مشکلی دارید؟
اگ کسی با این مشکل مواجه شده سریع بهم جواب بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)