دوستان جایی هست که با پیش پرداخت خیلی کم یعنی 1 میلیون یه پراید بهم بفروشه؟چون بدجور تو اذرماه به ماشین نیاز دارم کارم لنکش هست لطفا یه راهنمایی بهم بکنید.ماهی 200 تا 250 هم قسط بدم....پراید هم کارکرده مدل حداقل 84
دوستان جایی هست که با پیش پرداخت خیلی کم یعنی 1 میلیون یه پراید بهم بفروشه؟چون بدجور تو اذرماه به ماشین نیاز دارم کارم لنکش هست لطفا یه راهنمایی بهم بکنید.ماهی 200 تا 250 هم قسط بدم....پراید هم کارکرده مدل حداقل 84
فکر نکنم بتونی با این شرایط گیر بیاری ولی باز هم پرسو جو کن.
راستش طبیعی هست که تو این همه بنگاه و نماشیگاه تو گیلان بشه پیدا کرد یه صاحب نمایشگاهو که برای سودش بفوشه شرایطی اما وقتشو ندارم که برم تک تک پرسو جو کنم...
شرایط خرید تیبا رو بگین لطفا پیش پرداخت ؟ اقساط
من می خواستم اگه بشه پراید یا پژو از دم قسط تهیه کنم. شرایط پرداخت پیش رو اصلا ندارم. میشه کمکم کنید از کجا و چه جوری میشه ؟ اصلا میشه؟ مرسی
سلام
دوستان میخواستم بدونم موسسه یا بانکی هست که برای خرید خودروی دست دوم وام بده؟
شرایطش چجوری هست؟
سلام خسته نباشید ببخشید من قصد دارم خودرو jac s5 رو قسطی بگیرم.پیش پرداختم 10% قیمت خودرو و با اقساط 800 تومن در ماه.من دانشجوی ارشد فیزیوپزشکی ام و پرسنل بیمارستان هستم.ممنونم راهنمایی بفرمایین.منتظرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعدا اقساط و مبالغ رو بفرمایید تا بشه راهنمایی کرد
قیمت خودرو رو چقدر قرار میدن که شما باید 10%بدید؟ تحویل خودرو چند وقته است؟
شرکت تولید کننیده است یا شرکت لیزینگ؟
پیشنهادم اینکه یه وام بگیرید و روی پول فعلیتون بذارید و به راحتی توی بازار خرید کنید
سلام. من تقریبا 1 ماهی هست قصد خرید پژو پارس LX به صورت اقساطی دارم. ولی تو تمام فروشهای اقساطی نه اسمی از elx هست نه lx . فقط پژو پارس سال هست. خواستم دلیلش رو جویا بشم و اینکه آیا با این شرایط موجود شانسی برای خرید پژو پارس lx به صورت اقساطی دارم؟20 تومن میتونم برای پیش پرداخت ماشین هزینه کنم.
پارس ال ایکس شرایط فروش عادی و پیش فروش نقدی هم ندارد چ برسد اقساطی .
بعد از عید سمند EF7 شرایطی میزاره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)