دوستان نظرتون راجع به پاورهای CORSAIR چیه؟ مثلا این مدلCORSAIR TX950 .
دوستان نظرتون راجع به پاورهای CORSAIR چیه؟ مثلا این مدلCORSAIR TX950 .
دادش اول یه توصیه برادرانه در صورتی که عجله نداری
تا حدود یه ماه دیگه سری قدرتمند پردازندهای بولدوزر توراهند یعنی شما میتونید با یه همچین هزینه ای یه سیستم 8هسته ای ببندی که سیستمت خیلی قدرتمند تر از اینی که الان میخوای ببندی میشه
بعد اگه از این سیستم های که دوستان بهتون پیشنهاد دادن به یه نتیجه رسیدی در مورد کارت گرافیک میتونی دو تا6950 2گیگ ببندی (هر کدوم340تومان)تا یه چیزی در حد گرافیک دو هسته ای یعنی 6990 4گیگ ذاشته باشی با هزینه خیلی کمتر
پاور هم 1035 وات گرین مناسبته
مانیتور هم یه ml239با پنجاه میلیون کنتراست
و...
من خودم هم میخوام یه سیستم در حد دو میلیون ببندم که برای بولدوزر دارم صبر میکنم
سیستم خودم تا اینجای کار
سی پیو یه بولدوزر
مادربورد یه بو لدزری
گرافیک gtx570فوق العادست اماباتوجه به هزینه یه6950 دوگیگ
رم یه 4گیگ حالا هر چی
پاور یه1035 وات گرین
مانیتور یهml239h
کیس از نزیک دیدمش رفتم توقعرش x9وگرنه x3میبستم
هاردو بقیه مخلفات...
Last edited by animsprite; 31-08-2011 at 11:30.
دوست خوبم به نظر من باید برایه خرید PC تو واحد زمان تصمیم گرفت چون یکی ۲ماه دیگه صبر کنی برای بولدوزر اون موقع بایدبگیم ۲ ماه دیگه صبر کن سوکت جدید اینتل داره میاد
سیستم ultra black جان تأیید میشود![]()
والا قرار بود که سی پی یو بولدوزر اوائل مرداد ماه بیاد...حالا طبق اخبار قراره اواخر مهر ماه بیاد..بعید میدونم تا اون موقع تراکتورشم از راه برسه![]()
ممنون عزیزتا حدود یه ماه دیگه سری قدرتمند پردازندهای بولدوزر توراهند یعنی شما میتونید با یه همچین هزینه ای یه سیستم 8هسته ای ببندی که سیستمت خیلی قدرتمند تر از اینی که الان میخوای ببندی میشه
--------------------------------------
دوستان دیگه نظرشون چیه؟ به نظرتون این پردازنده بهتر از سندی بریج هست و ارزش یکماه صبر کردن رو داره؟ کلا نظرتون چیه؟ مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)