به نظر من بهترین بازی که ما ایرانی ها میتونیم انجام بدیم LOTRO هست چند دلیل دارم اول از همه اینکه من خودم از پتچ mines of moria داشتم این بازی رو انجام میدادم و تا الان که پتچ riders of rohan هست بازی کردم که این پتچ آخری فوقالعاده بود به چند دلیل که واضح ترینش mount combat این بازی بود که تمام سایت بازی های معروف دنیا این expanition pack riders of rohan رو انقلاب جدیدی در امر بازی های mmorpg اعلام کردن که اولین بازی هست که شما واقعا میتونید mount combat رو تجربه کنید بعد در مورد این که چرا این بازی به درد ما ایرانی ها می خوره البته نه همه ما ایرانی ها کسانی که واقعا بونن داخل این بازی لول آپ کنند و لول 30 به بعد رو ببینند میتونند امیدی به ادامه بازی داشته باشند من خودم کلی بازیکن از بازی های دیگه آوردم داخل این بازی همه با کلی ادعا اومدن و با آبروریزی رفتن لول آپ این بازی از هر بازی دیگه که دیده اید رو حساب کتاب تر و سخت تر هستش بعد این که اگه واقعا شما نیت ادامه این بازی رو داشته باشید می تونید هزینه های بازی رو از داخل خود بازی که به اسم Turbine Point معروف هست هزینه کنید که البته این خودش مبحث بزرگیه که جا ی توضیح زیادی داره و تا داخل بازی نشید توضیحات بدون استفادست و خویب دیگه این بازی اینه که مثل وورلد هر موقع دلش بخواد شمارو نمیتونه بن کنهشاید تعداد بازیکنان این بازی نسبت به وورلد یا aion ,rift کمتر باشه ولی بازیکنانی که داره همه عاشق lotro و فیلمش هستن و تمام هیروها داخل این بازی از رو فیلم ساخته شدن و با اون چیزی که شما در فیلم دیدید فرق آنچنانی ندارد ودر مورد pvp این بازی سبک جدیدی از pvp رو داره و در مورد گرافیک موتور گرافیکی این بازی real هستش یعنی اینکه همه اشیا واقعی طراحی شدن و مثل wow ,aion,rift تخیلی نیستن یعنی اینکه از کلاه خوده شما آتیش بیرون نمیزنه درختاش واقعا درختن حیوانات واقعا توش حیوان هستن و چیز دیگه ای که در مورد بازی جالبه موقعی که شما میخوایید بازی رو دانلود کنید رو 2 حالت گرافیکی luncher داره که هنوز که هنوزه wow نتونسته این کارو بکنه بازی به شما این امکان را میدهد که اگه سیستم عالی دارید از گرافیک بازی بیشتر لذت ببرید ودر مورد اینس ها و رید ها بسیار اینس و رید دارد که شما اگه الان که ماکس لول 85 می باشد شروع بع زدن اینس و رید کنید حداقل تا 1ماه باید این انس هارو بزنید اگه fellowshipe و kinshipe خوبی داشته باشید و یک چیز جالب که داخل این بازی هست پتچ بازی پاندا اینس هاس 3 نفره و سبک ست زدن و چیز هاید جدیدی که برای job اضافه شده کاملا از روی lotro کپی شده و فکر کنم این خودش نشونه بدی باشه برای بازی wow که داره از روی بازی های دیگه کپی برداری میکنه در کل اگه شما لول آپ سخت اینس هاس سخت رید های زیاد و با چلنج های بسیار زیبا هیرورهای بسیار متفاوت نسبت به هر چیزی که تا الان تجربه کردید و job های متفاوت از نظر افکت و ساختار کلی دوست دارید تجربه کنید میتونید lotro بازی کنید تو این 4 سالی که من این بازی رو انجام دادم کلا ایرانی های که داخل این بازی شدن شاید نزدیک به 100 فش بودن ولی از همه این ها فقط 8نفر باقی موندن چون همه ادعا داشتن بعضی ها به لول 50 رسیدن بریدن پس اگه شما زبان انگلیس خوبی ندارید به این بازی سر نزنید و اگه صبر هم ندارید به این بازی سر نزنید الان ایرانی های که داخل این بازی هستن داخل دو سرورش بازی میکنند یکی arkenston , snowburnمن خودم داخل جفتش بازی میکنم که یکیش اروپا هستش و اون یکی آمریکا من خودم اروپا رو به خاطر زمان سرور بیشتر ترجیح میدم که میشه سرور snowburn که الان من و 3 تی دیگه از دوستام بازی میکنیم اگر نیت داشتید یک بازی ریشه دار بازی کنید و فکر میکردید که بازی کن خوبی هستید یک سر به ما بزنید لبته لازم به ذکر هست که کلی چیزهای دیگه باقی موند که من نگفتم مثل legendry , mount combat legendry, set,trait,virtu,.... این چیزها با توضیحات نمیشه شرح داده بشند فقط داخل بازی قابل فهم هستند البته این چیزها که من گفتم نظر شخصی بنده هست که 4 ساله دارم این بازی رو انجام میدم البته بنده خودم wow bilizard patch cata به مدت 4ماه بازی کردم و اینس هارو زدم نظر شخصی من اینه که lotro بهتر بود تا wow البته همیشه این جنگ و دعوا بین منو دوستام هست که کدام بازی بهتره ولی من همیشه میگم lotro البته این بازی mmorpg free to play هست که خود این مبحث جا صحبت زیاد دارد.