تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 23 از 23

نام تاپيک: خريد گوشي آندرويد 300 هزار توماني!!

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

خوب درسته ولی این رو هم باید در نظر گرفت که Android 270.000 تا app فعلا داره در حالی که بادا فکر کنم خیلی خیلی کمتره (چیزی در حد سه یا چهار هزار تا)
    من میخوام وقتی گوشی رو خریدم حوصله م باهاش سر نره.نمیخوام اشتباهی که دفعه پیش کردم دوباره بکنم . 1سال و نیم پیش فقط بخاطر GPS , WiFi و دوربین 8 مگاپیکسل C905 رفتم این گوشی رو گرفتم ولی بعدش الان مثل فلان چیز پشیمونم . اصلا ازش خوشم نمیاد . کلا حوصله م باهاش سر میره . من فقط میگم هرچی باشه فعلا در حال حاضر بادا نمیتونه به آندروید برسه ولی دیگه حداقل طوری هم نباشه که وقتیWave II رو گرفتم مثل این C905 لعنتی حوصله م سر بره !!!
    نمیدونم خود دانی ولی خواهشآ به c905 توهین نکنچون من یه 2 ماهی داشتمش و گوشی توپی بود(از لحاظ عکاسی)زوم عکسش فوق العاده بود!!!
    منم خودم بودم ویو میگرفتم چون اهل بازی هستم...
    در ضمن یه سوال داشتم که میتونی 20 30 تا از اون 270000 هزارتا برنامه اندروید رو بگی؟؟؟الان pc اینقدر برنامه نداره!!!

2. این کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

اگه بیشتر دنبال بازی هستی و با بازی سرگرم میشی ویو 2 بخر از نظر بازی خیلی بهتر از اندروید های این رنجه ولی اگه بیشتر دنبال برنامه هستی ace بگیر

4. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

نمیدونم خود دانی ولی خواهشآ به c905 توهین نکنچون من یه 2 ماهی داشتمش و گوشی توپی بود(از لحاظ عکاسی)زوم عکسش فوق العاده بود!!!
    منم خودم بودم ویو میگرفتم چون اهل بازی هستم...
    در ضمن یه سوال داشتم که میتونی 20 30 تا از اون 270000 هزارتا برنامه اندروید رو بگی؟؟؟الان pc اینقدر برنامه نداره!!!
    آره فقط عکاسیش خوبه
    من هم توی یه مجله خوندم و همم اینکه توی یه سایت خارجی وقتی زدم مقایسه جیو و گالاکسی وقتی سیستم عامل هاشو مقایسه کرده بود نوشته بود بادا 3000 تا app داره در حالی آندروید 270000 تا داره .(آیفون هم اونطوری که من شنیدم 365000 تا داره)

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •