منظورش این بود که لوکا تو کل دوران مربیگریش تو ایران بزرگترین افتخاراش همین نایب قهرمانی تو آسیا و قهرمانی جام حذفی با سپاهانه و توی بقیه تیم ها موفقیتی به دست نیورده
شما منظورش رو اشتباه متوجه شدی
در ضمن کسی هفته اول لیگ رو بهونه نکرد
من دارم میگم تیمی که دیشب بازی کرد به خاطر این همه تغییری که توش ایجاد شده بود ناآماده بود و چند هفته زمان میبره تا بازیکنا با همدیگه مچ بشن !! اشتباه میگم ؟؟
دیگه همه ی کارشناسای فوتبال دنیا هم قبول دارن تیم ها تو هفته های اول به خاطر تغییر و تحولاتی که توشون رخ داده هماهنگ نیستن و هماهنگ شدنشون چند هفته زمان میبره اونوقت شما میای حرفای بختیاری زاده رو اینجا قرار میدی !!!
یعنی خودت قبول نداری تیمتون تو هفته های آتی هماهنگ تر میشه ؟؟؟
این خبرآنلاین هم که همه ی تیترهاش جانب دارانه ست
چون اکثر مخاطباش استقلالی و پرسپولیسین فقط یه طرفه تیتر میزنه![]()
خودتون قضاوت کنید
سایت باشگاه زده قبل از شروع بازی تشویق کردن که همین اتفاق هم افتادهبه گزارش خبرآنلاین؛ سایت رسمی باشگاه سپاهان در بخشی از یک خبر خود نوشته است: «سید مهدی رحمتی دروازه بان فصل گذشته سپاهان و گلر استقلال قبل از شروع بازی نزد هواداران تیم سابق خود رفت و سه دسته گل زرد تقدیم آنها کرد که پس از این حرکت رحمتی، تماشاگران سپاهان و استقلال به شدت او را تشویق کردند.»
چند تا از رفیقای من ورزشگاه بودن و گفتن که رحمتی گل آورد و تشویق شد
خوبه خوده گزارشگر بازی قبل از اینکه این خبر رو سایت باشگاه بیاد هم این حرف رو زد
شعارها هم بعد از گل داده شد
این دیگه کجاش عجیبه ؟؟؟؟
یه نمونه دیگش اینکه برداشته بود آمار بازیهای سپاهان استقلال رو اشتباه زده بود
سپاهان و استقلال تا حالا 53 بار بازی کردن که سپاهان 21 بار برده و استقلال 20 بار
سپاهان حتی از پرسپولیس هم بیشتر استقلال رو برده با اینکه خیلی کمتر باهاش بازی کرده ولی یه چیز دیگه رو تو سایتش زده بود
کلا از اینجور تیترا زیاد میزنه شما زیاد جدی نگیر
پ.ن : این که بیاین از پست یکی نقل قول بگیرین بعد اجازه نقل قول گرفتن رو از طرف سلب کنین کار درستی نیست![]()