تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 65

نام تاپيک: تجربیات مفید شما در زمینه سلامتی ، بیماری و پزشکی

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان بنده درمورد کفش راحتی تجربه ای کسب کردم
    من قبلا به امید اینکه فرش دستباف زیر پام بود تا چند وقت پیش اصلا کفش پام نمیکردم و همیشه با مشکل حساسیت و خشکلی و زبری کف پا مواجه شدم و برای آزمایش ، کفش راحتی پام کردم و اکثر اوقات در راه رفتن و نشستن استفاده کردم . دیگه اون خشکی و حساسیت رو مشاهده نمیکنم
    چون معمولا رو موزاییک و پارکت و ... کفش راحتی پامونه و وقتی به فرشی چیزی میرسیم اونو درمیاریم.

2. 3 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

اگه مریض شدید فوری پیش دکتر نرید ، یااگه لازم بود به دکتر متخصص مراجعه کنید .
    من فوقش سالی 3 بار سرما میخوردم اونم با خود درمانی خوب میشد . یه چند بار شد که حالم بد بود و اون روز هم از شانس ما جمعه بود و شهرستان و اینا ، یا برای اینکه زود تر معاینه بشم میرفتم پیش پزشک اورژانس بیمارستان اونم هنوز معاینه نکرده دو سه تا آمپول میداد میگفت برو ما هم چاره دیگه نداشتیم دیگه ، آمپول ها رو تزریق میکردیم و میرفت .
    خلاصه الان بعد از اون قضایا متوجه شدم که جدیدا اگه مراقب نباشم به سرعت مریض میشم و تا چنتا آمپول نزنم خوب نمیشم .
    نتیجه اینکه با تجویز نادرست و غیر لازم اون آمپول ها و داروها الان سیستم دفاعی بدنم به شدت ضعیف شده .

یه چیزه دیگه وقتی میرید دکتر ( مخصوصا شبها ) دقیقا بپرسید که دکتر چی تجویز کرده چون با این دست خط دکترا اصلا نمیشه تشخیص داد که دارو ها چی هستند ، در نتیجه وقتی میری داروخونه طرف دارو ها رو میپیچونه و ....
    این چند بار برای خودم اتفاق افتاده .

4. 5 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Farhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

چون با این دست خط دکترا اصلا نمیشه تشخیص داد که دارو ها چی هستند ،
    من هر چی فکر میکنم دلیل اینکه دست خط دکترها اینجوریه رو اصلا نمیفهمم ....

6. 3 کاربر از Farhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام

یه توصیه برای کسانی که مثل من میگرن دارند.سعی کنید همیشه با انرژی کافی از خونه خارج بشید.مخصوصا صبحها حتما صبحانه بخورید.من زمانی دچار حمله میگرن میشم که انرژِ بدنم کم باشه.تو این مواقه چشمان شروع میکنه به سوزش و گردن و پشت چشمم درد شدیدی میگیره.بعد حالت تهوع و چند ساعت درد شدید

بهترین کار هم برای رهایی از این درد خواب هست.پس هر موقع دچار میگرن شدید سریع 2 تا قرص خواب بخورید تا خوابتون ببره و از شر این درد لعنتی راحت بشید

8. 2 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام ...

خیلی هامون وقتیکه صدای ضبط شده ی خودمون و می شنویم احساس میکنیم
    با صدایی که خودمون از خودمون در حالت عادی میشنویم فرق داره

اما در اصل صدای واقعی ما و صدایی که دیگران از ما میشنوند مانند همون صدای ضبط شده است

برای مطالعه ی بیشتر در این مورد به لینک زیر برین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نقل قول :

تصوری كه شما از صدای خود دارید اغلب با واقعیت مطابقت نمی‌كند. بیشتر مردم هنگامی كه برای اولین‌بار صدای ضبط‌شده خود را می‌شنوند سخت تعجب می‌كنند. صدای ضبط‌شده را ساختگی، زیر، وارفته و یا خفه می‌یابند. این امر دو علت دارد؛ یكی آنكه شما بخشی از صدای خود را از طریق هدایت استخوانی و لرزش‌های درون جمجمه می‌شنوید و دلیل دیگر آن است كه شما صدای خود را به‌طور ذهنی می‌شنوید. یعنی آنچه می‌شنوید از یك‌سو آمیخته است با تصوری كه از صدای خوب و مناسب دارید و از سوی دیگر با مفهوم و مطالبی كه می‌خواهید بگویید.

موفق باشید ...

10. 5 کاربر از Sayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من هر چی فکر میکنم دلیل اینکه دست خط دکترها اینجوریه رو اصلا نمیفهمم ....
    آره موضوع عجیبیه ...

یه چیز جالبی پیدا کردم دلم نیومد برای شما نزارم :

I do not know where family doctors acquired illegibly perplexing handwriting nevertheless, extraordinary pharmaceutical intellectuality counterbalancing indecipherability, transcendentalizes intercommunications incomprehensibleness

ترجمه:

نمیدانم این دکترهای خانوادگی این دست خط های ناخوانای گیج کننده را از کجا آورده اند ، با این حال سواد داروسازان غیر قابل کشف بودن این دست خط ها را جبران کرده و بر غیر قابل کشف بودن آن ها برتری میجوید.

شاید بپرسین حالا که چی؟؟؟؟....

باید بگم این جمله ، عجیب ترین جمله توی زبان انگلیسیه که اگه دقت کنید این جمله با کلمه ای یک حرفی آغاز میشود ، کلمه ی دوم دو حرفیست ، کلمه ی سوم سه حرفیست ، و به این ترتیب تا آخر که کلمه ی بیستم میشود بیست حرفی...

این نوشته را یک دکتر در جواب یکی از بیمارانش که گفته بود چرا شما اینقدر بد خط هستید نوشته است

p.s .: ای کاش دکترهای ما هم به این اندازه به مریض ها اهمیت میدادند!!

12. 2 کاربر از Sayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض مسافران نوروزي فقط براي يك وعده غذا بپزند

توصيه رئيس مركز بين المللي طب مسافرتي ايران:
    مسافران نوروزي فقط براي يك وعده غذا بپزند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رئيس مركز بين المللي طب مسافرتي ايران گفت: مسافران نوروزي غذاها را براي مصرف يك وعده بپزند چون سرد كردن غذاهايي مانند برنج پخته و گرم كردن آن‌ها ممكن است باعث ابتلاي فرد به بيماري‌هاي ويروسي و اسهال و استفراغ شود.
    دكتر مرتضي ايزدي در گفت و گو با خبرنگار سلامت ايسنا افزود: وقت كم مسافران نوروزي باعث به اوج رسيدن ابتلا به برخي بيماريهاي عفوني در اين روزها مي‌شود چراكه آنان به علت وقت كم به سمت صرف غذا در رستوران‌ها سوق پيدا مي‌كنند اين در حاليست كه مسافران تا حد امكان بايد از غذاهاي خانگي و ساده استفاده كنند چرا كه يك ساندويچ پنير به مراتب بهتر و سالمتر از يك همبرگر است.
    وي توصيه كرد: اگر مسافران قصد استفاده از غذاهاي رستوران‌ها را دارند غذاهاي تكي انتخاب كنند و غذاهايي مانند كباب كه مخلوط چند ماده است را مصرف نكنند چرا كه ممكن است غذاهاي مخلوط، حاوي انواع بيماري‌هاي عفوني و باكتري‌ها باشند.
    اين متخصص بيماري‌هاي عفوني با اشاره به مصرف سبزيجات در نوروز اظهار كرد: به شرطي مصرف ميوه‌ها و سبزيها طي سفر توصيه مي‌شود كه مسافران خود اين مواد را بشويند و مصرف كنند بنابراين بهتر است آنان حتي در بهترين رستوران‌ها از مصرف سبزي‌ها و سالاد خودداري كنند چون به خاطر تردد مشتريان زياد به اين رستوران‌ها، آنان نمي‌توانند ميوه‌ها و سبزيها را به خوبي بشويند.
    ايزدي با بيان اينكه افراد در صورت مسافرت به مناطق گرم از يخ جامد استفاده نكنند،گفت: يخ جامد مانند آب مي‌تواند آلوده باشد بنابراين به مسافران توصيه مي‌شود كه از آب سرد كن‌هاي برقي استفاده كنند يا در صورت استفاده از يخ، مخزن آب و يخ جدا باشد چون در غيراينصورت ممكن است افراد به ويژه كودكان دچار عفونت‌هاي روده‌اي شوند.
    وي با اشاره به تفريحات مسافران نوروزي اظهار كرد: لازم است مسافران تفريحاتي متناسب با سن خود انتخاب كنند بنابراين افراد بالاي 50 سال نبايد از وسايلي كه فرد را بسيار هيجان‌زده مي‌كند،استفاده كنند.
    رئيس مركز بين المللي طب مسافرتي ايران درباره مصرف دارو در ايام نوروز گفت: بيماراني كه دارو مصرف مي‌كنند پيش از سفر با پزشك خود مشورت كنند و خلاصه‌اي از بيماري خود را در حد چند خط به همراه داشته باشند علاوه برآن دست كم يك برابر و نيم داروي مصرفي خود را همراه خود به سفر ببرند. به عنوان مثال اگر يك ديابتي روزانه 10 حب قرص مصرف مي‌كند، براي سفر يك هفته‌اي به جاي 70 حب قرص بايد 110 حب قرص به همراه داشته باشد و آن‌ها را در دو جاي مختلف نگهداري كند تا در صورت گم شدن مقداري از قرص‌ها بتواند از قرص‌هاي باقيمانده استفاده كند.
    وي در ادامه درباره مسافرت زنان باردار و افراد مسن گفت: زنان باردار و افراد مسن نبايد به مدت طولاني با اتوبوس سفر كنند. بهترين زمان مسافرت هنگام بارداري پيش از سه ماهه سوم است و اين افراد نبايد در سه ماهه سوم بارداري سفر كنند و اگر مجبور به مسافرت به مدت طولاني شدند لازم است با يك مركز مجهز در مقصد هماهنگي كنند تا در صورت ضرورت بتوانند در آن مركز وضع حمل كنند از سوي ديگر افراد مسن نبايد بيش از 5-6 ساعت در مسير باشند و در صورت ضرورت بايد هر دو ساعت يك بار 7 تا 10 دقيقه قدم بزند.
    ايزدي در پايان خاطرنشان كرد:‌اگر فرد به محلي سفر مي‌كند كه بستگان او در آن محل زندگي مي‌كنند، او سفر ايمني در پيش خواهد داشت چرا كه تمام شرايط لازم در محل اسكان مسافروجود دارد اما اگر او به محلي جديد سفر كند، در مقصد وضعيت جديدي را تجربه مي‌كند در اين شرايط بايد به وضعيت آب و هوايي و خوراك خود توجه كند.
    انتهاي پيام

14. 2 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

آره موضوع عجیبیه ...

یه چیز جالبی پیدا کردم دلم نیومد برای شما نزارم :

I do not know where family doctors acquired illegibly perplexing handwriting nevertheless, extraordinary pharmaceutical intellectuality counterbalancing indecipherability, transcendentalizes intercommunications incomprehensibleness

ترجمه:

نمیدانم این دکترهای خانوادگی این دست خط های ناخوانای گیج کننده را از کجا آورده اند ، با این حال سواد داروسازان غیر قابل کشف بودن این دست خط ها را جبران کرده و بر غیر قابل کشف بودن آن ها برتری میجوید.

شاید بپرسین حالا که چی؟؟؟؟....

باید بگم این جمله ، عجیب ترین جمله توی زبان انگلیسیه که اگه دقت کنید این جمله با کلمه ای یک حرفی آغاز میشود ، کلمه ی دوم دو حرفیست ، کلمه ی سوم سه حرفیست ، و به این ترتیب تا آخر که کلمه ی بیستم میشود بیست حرفی...

این نوشته را یک دکتر در جواب یکی از بیمارانش که گفته بود چرا شما اینقدر بد خط هستید نوشته است

p.s .: ای کاش دکترهای ما هم به این اندازه به مریض ها اهمیت میدادند!!

سلام

بد خط بودنِ دکترها حکمتی داره یعنی علتی منطقی داره و اون این هست که کسی غیر از دکتر و دارو ساز و شخص دارایِ صلاحیت نتونه بفهمه تو نسخه یا گزارش چی نوشته چون عده ای از مردم اگر بفهمند که تو نسخه چی نوشته ممکنه حتی سکته کنند و بمیرند مثل کسی که سرطان داره اما دکتر میدونه که تحمل دانستن این مطلب رو نداره الان بنابراین باید فعلا خبر نداشته باشه
    یا مردی که نادان هست و چند دختر داره و اگر بفهمه که در گزارش آزمایشگاه نوشته که زنش حامله هست و جنین دختر هست ممکنه بچه رو سقط کنه یا زن رو طلاق بده یا حتی خودکشی کنه !!!

یا مردمی که اگر بدونند تو نسخع چی نوشته به خیالشون این نسخه واسه همه مثل همه هست و هر بار میخوان برای همه همون دارو رو بخرند !!!

اما متاسفانه این بدخطی علی رغم مزایاش عیوبی هم داره مثل احتمال اشتباه خونده شدنش توسط دارو ساز .

Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 27-05-2012 at 12:18.

16. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض چیزی رو نشسته توی یخچال نذارید

سلام دوستان .

قوطیهایِ کنسرو , قوطیها و بطریهای نوشابه و دوغ ,شیشه های خیارشور و مایونیز و عسل و تخم مرغ و غیره آلوده به انواع موادِ مُضر و میکروبها و قارچها و فضله ی حشرات و حیوانات و گرد و خاک هست .
    چون مدتها در انبارها نگه داری میشه و مگس و سوسک و موش و گربه و انواع حشرات باهاش تماس داره و حتی ممکنه آلوده به مدفوع و ادرارشون باشه .

پس حتماً باید بعد از خریدشون وقبل از گذاشتن در یخچال یا مصرف , خوب شسته بشه و خشک بشه.
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 05-10-2012 at 14:04. دليل: سطربندی

18. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام .
    حدالامکان از ظروف و لیوانِ پلاستیکی استفاده نکنین حتی بهترین مارکها چون سرطان زا هست مخصوصاً اگر که برای غذای داغ باشه .

بهترین ظرف و لیوان , شیشه ای و ترجیحا از نوع خوب و ضد حرارت هست .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 18-10-2012 at 16:15. دليل: سطربندی

20. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •