شما می تونی تفاوت رو خودت ببینی!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما می تونی تفاوت رو خودت ببینی!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من 2 روزه که c6-01 خریدم خدایی حرف نداره با vivaz مقایسه کردم از خیلی لحاظا بهتر بود یکی همین سیمبینش الان روش انا نصبه ولی خداییش خیلی گوشیه عالییه صداشم خیلی عالی و با کیفیت و بلنده من تو جای شلوغ تست کردم از ویواز خیلی بهتر بود تاچشم حرارتی است راستی انایی که میگن ویواز خوبه باید دقت کنن ویواز صفحه نمایش تی اف تی داره که جلوی نور افتاب آشغاله ولی این c6-01 صفش amoled هست که خیییلیییی بهتره خلاصه از همه لحاظ سره راستی فرقش با c7 توی 2 چیزه حافظه ی داخلی و اندازه ی نمایشگر ولی از نظر قیافه خیلی از c7 بهتره اگه بخای هم رم 16 میندازی دیگه میشه مثل همون البته 32 هم ساپورت میکنه. ولی دیگه گرون میشه راستی باهاش اساسین کرید بازی کردم عالی اجرا کرد اسفالت 6 هم همین طور بود از لحاظ فرمت هم divix xvid .... رو میاره خوب یک مشکلم دارم باهاش که اینجا جا نیست (نمیتونم هکش کنم ) از افیسش نمیشه بدون هــک استفاده کرد
---------- Post added at 07:25 AM ---------- Previous post was at 07:21 AM ----------
اینجوری هم که معلومه با اینکه amoled هست ولی از سامسونگ گلکسی اس 2 بهتره که super amoled دارهاخه میگن superamoled همون amoled هست ولی یک صفحه ی تاچ ریز روش گذاشتن شاید اون صفحه روش تاثیر میذاره ولی انگاری cpu های nokia اصلا به samsung ( قیمتشون هم یکم بالاست) نمیرسهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی یادم رفت : n95 خیییلییی داقون چون صفش tft 16 ملیون رنگه واسه همین خیلی عکساش بد میشه دقیقا مثل ویواز
اگه کسی این طرفا بلده هــک کنه این گوشی رو بهم پیام خصوصی بده دمش گرم خدا وکیلی خیلی به این یک مورد نیاز دارم.![]()
Last edited by saxiass; 25-08-2011 at 07:12.
vivaz بگير، ميتونه مناسب باشه واست
تایید میشه .
درود
گوشی C6-01 خودم بد جوری تو فکرش رفتم...
در مورد گوشی با ویندوز 7 همخوانی داره ؟ اخه برای GPRS میواستم .. به عنوان مودم هم بتونم ازش استفاده کنم
منظــورم درایور گوشی است ..
در مورد فرمت ها پخش کننده : ایا فایل Avi یه فیلم رو میتونه پخش کنه ؟ چه فرمتهایی تا الان باهاش تست زدین و بدون هنگ کردن گوشی جواب داده ؟
اشتباه میکنی فکر میکنی ویواز بهتر از ویوه
شما دو تا عکسشو بزارن برایت قول میدم هیچ فرقی ازش نمیفهمی
سونی اریکسون ارزون تره ؟شما میخوای 250بدی ویواز 300میدی برای ویو و ویو تو هر نظر! هر نظر که بگی سر تره
نوکیا C6-01 هم من اصلا به گوشی ای مثل ویو ترجیح نمیدم
سرعت پردازندش فقط برای این توضیح کافیه
رفلکس تاچ ویو ها هم خیلی بهتر از نوکیا ه
الان بحثتون روی ویواز و C7 و C6 ه
من هنوزم میگم ویو
سامسونگ ها یه مشکل دارند که برای SMS فارسی رو کلید مثلا 2 میزنی و میخوای تایپ کنی سلام..
برای حرف " س " میگه برو کلید فلان... حالا " س " کلید 2 بوده ها...
من اگه بخوام اینطور مسیج بنویسم اعصاب خورد کنیه
تو مدل B5722 که دوستم داشت و یه مدل پایین تر تاشو که اسمشو نمیدونم همین اوضاع بوده
تو سونی اریکسون وقتی میخوای بنویسی سلام : کلید 5 حرف س.ش.ص.ض داره و سریع انتخاب میکنی که " س " خیلی راحته اینجوری
کلا دور سامسونگ به این وضع باشه خط میکشم...نمیشه اینجوری SMS داد
سلام دوست عزیز .
قطعا تو رنج 300 بهترین گوشیی که میتونی گیر بیاری ویو 2 هست و از همه لحاظ از ویواز بهتره .
خودم میخواستم گوشی بخرم بین ویواز و ویو 2 و ... چندتا گوشی دیگه مونده بودم کدومشون بهترین انتخابن و در نهایت به ویو 2 رسیدم و در حال حاظر خیلی ازش راضیم ، در مورد sms گفتید باید بگم در sms نوشتن بهترین امکاناتو در اختیارتون قرار میده و مثل سامسونگی که شما گفتید نیست .
عزیز گوشی سنسور داره به صورت لند اسکیپ بگیری یک کیبورد کامپیوتر تحلویلتون میده
کمپانی به این بزرگی همچین ایراد مسخره ای رو روی گوشی هاش نمیزاره
همه کلید ها رو هم میتونید کاستوم درست کنید
حداقل توی کیبورد دار های جدید اینطوریه
شما داری گوشی تاچ با صفحه به این بزرگی میخری معلومه این مسخره بازیا توش نیست دیگه
کیبردش اینجوریه :
دوربینشم خیلی خوبه خیالت راحت 100% از ویواز بهتره اینم مقایسش با C7
اولی ویو2 دومی c7
![]()
Last edited by hasanmotori; 27-08-2011 at 22:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)