بهتره رو sli بحث نکنید. قصد این کار رو ندارم. پولشم ندارم و اونقدر هم حرفه ای بازی نمی کنم
به هرحال p8z68-v pro قابلیت sli رو داره؟ تو سایتش این رو نوشته Supports NVIDIA® Quad-GPU SLI™ Technology
بهتره رو sli بحث نکنید. قصد این کار رو ندارم. پولشم ندارم و اونقدر هم حرفه ای بازی نمی کنم
به هرحال p8z68-v pro قابلیت sli رو داره؟ تو سایتش این رو نوشته Supports NVIDIA® Quad-GPU SLI™ Technology
پس من پیشنهادم همون 6950 یا GTX560TI OC هستبهتره رو sli بحث نکنید. قصد این کار رو ندارم. پولشم ندارم و اونقدر هم حرفه ای بازی نمی کنم
بله داره.به هرحال p8z68-v pro قابلیت sli رو داره؟ تو سایتش این رو نوشته Supports NVIDIA® Quad-GPU SLI™ Technology
من فردا میرم این قطعات رو قیمت میگیرم فردا ببینم تو شهرمون چقدر میدن
main: asus p8z68-v pro
cpu: core i5 2500k
ram: kingmax 2*2gig 1333
hdd: seagate 500gig 32
odd: فکر کنم هر مارکی باشه خوبه = 25000
ssd: adata 32gig
power: green 635-us
case
اگه قیمت اینا رو دارید بدید تا مقایسه کنیم
یه سوال: کیس هایی که تو بازار هست (معمولی) از کجا بفهمیم استانداردن یا نه؟ از لحاظ گردش هوا و خنکی داخلشون میگم
قیمتهای اصفهان
main: asus p8z68-v pro = 248
cpu: core i5 2500k = 257
ram: kingmax 2*2gig 1333 =38
hdd: seagate 500gig 32 =45
odd: فکر کنم هر مارکی باشه خوبه = 25000 SONY = 25
ssd: adata 32gig
power: green 635-us = 112
case
یه سوال: کیس هایی که تو بازار هست (معمولی) از کجا بفهمیم استانداردن یا نه؟ از لحاظ گردش هوا و خنکی داخلشون میگم
منظورمندر حالت SLi بود ...بله ولی بودجه ی ایشون به این کارت میرسه
ممنون بابت قیمت و حق با شماست و شدنیه ...(قیمت ها مال شهرستان هست و اشتباها اینجا نوشتم )البته قیمت 560 معمولی حدود 235 تومن هست و 560TI حدود 300
من خودم هم موندم چرا دیروز این جوری راجع به 560 قضاوت کردم !اگر بنچ هم خواستید در خدمتتون هستم
بالا هم عرض کردمو از نظر مالی هم براشون مشکلی نداشته باشه چون باید مین و پاور رو هم عوض کنن
ببینید این نکته هم برای hdd و هم برای ssd صادقه و با این حساب شما چه نکته ایی رو تذکر دادیدچون همونطور که میدونید اگر یکی از SSD ها دچار مشکل بشه کل اطلاعات میپره
به طور کلی در Raid 0 چه در SSD و چه در HDD این طور هست (شما حرفی در پست اولتون راجع به بودجه حرفی نزده بودید!)
سعی کنید از برند های بی اسم و رسم خرید نکنید ...یه سوال: کیس هایی که تو بازار هست (معمولی) از کجا بفهمیم استانداردن یا نه؟ از لحاظ گردش هوا و خنکی داخلشون میگم
حتی شما اگه کیستون رو از برند معتبری مثل گرین (در ایران)انتخاب کردید حتما ابعاد کیس رو چک کنید + ضمانت ناهم هم ازشون بگیرید .
با این بودجه شماcase
Perfect = 20
VIERA = 20
MD 121 = 32
Green magnum 2 = 42
Last edited by Corei7_980X; 23-08-2011 at 11:06.
منظور بنده هم در همین حالت بودمنظورمندر حالت SLi بود ...
اگر تصمیم به SLI دارن به جای 560 معمولی از 560TI OC استفاده کنن
که در آینده هم همین کارت اضافه کنن و قدرت بیشتری داشته باشن
ولی ظاهرآ SLI با بودجه ی ایشون متناسب نیست و قصد همچین کاری رو هم ندارن
بنده به این نکته اشاره کردم بستن SSD ها با استفاده از قابلیت RAID اصلآ کار عاقلانه ی نیستببینید این نکته هم برای hdd و هم برای ssd صادقه و با این حساب شما چه نکته ایی رو تذکر دادید
به طور کلی در Raid 0 چه در SSD و چه در HDD این طور هست (شما حرفی در پست اولتون راجع به بودجه حرفی نزده بودید!)
چون ایشون میخواستن از SSD ها استفاده کنن عرض کردم
و از نظر بودجه هم قابل توجیه نیست
سیستم خوبیه البته بنده خرید SSD رو با این ظرفیت پیشنهاد نمیکنمssd: adata 32gig
بهتره افزایش بودجه بدید یا در آینده یک SSD با ظرفیت بالاتر تهیه بفرمایید
موفق باشید
Last edited by H.A.M.E.D; 23-08-2011 at 12:10.
من از ssd فقط برای دراوی c میخام استفاده کنم و 32 گیگ برای اینکار کافیه و یا برای کش hdd
به هر حال 32 گیگ برای درایو ویندوز هم کافی نیستمن از ssd فقط برای دراوی c میخام استفاده کنم و 32 گیگ برای اینکار کافیه و یا برای کش hdd
البته بستگی به استفاده ی خودتون داره
ولی من توصیه نمیکنم
به قول خودتون بستگی به استفاده هر شخص داره
برای من کافیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)