تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 54

نام تاپيک: Galaxy SII VS Iphone 4

کاربر فعال کلوپ گوشی ها P I R A N H A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    zabol

پيش فرض

بله خداتا نرم افزار واسه ایفونه

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

عزیر پول الکی به آیفون نده مخصوصا اینکه آیفون 5 تا شهریور سر و کله اش پیدا میشه و اینی که خریدی .... خدایش رحمت کناد.
    اگه فقط برنامه برات مهمه و میخوای خسته نشی GS2 رو بگیر ولی اگه آدمی هستی که کلن گوشی رو زود عوض میکنی گالکسی اس هم کارتو راه میندازه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

عزیر پول الکی به آیفون نده مخصوصا اینکه آیفون 5 تا شهریور سر و کله اش پیدا میشه و اینی که خریدی .... خدایش رحمت کناد.
    اگه فقط برنامه برات مهمه و میخوای خسته نشی GS2 رو بگیر ولی اگه آدمی هستی که کلن گوشی رو زود عوض میکنی گالکسی اس هم کارتو راه میندازه .

یعنی میگی ایفون دیگه زغال شد نخرمش

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگه عشق آیفونی و پول برات مهم نیست 600 درصد صبر کن تا 2 ماه دیگه آیفون 5 پیداش میشه ( البته رسیدن به ایران با اینهمه سینه چاکان آیفون زود خواهد بود ولی تعدیل قیمت را خدا عالم است ) آیفون 4 بواسطه این به خاطره ها خواهد پیوست چون اپل تمام زورشو میرنه که از پس این شاخای بازار بر بیاد پس مجبوره دیوایسی رو روانه بازار کنه که با آیفون 4 خیلی توفیر داشته باشه.
    ولی من میگم GS2 بگیر و از نرم افزار های اندروید لذت ببر ... پشتیبانی هم که همه میدونن سری گالکسی یعنی چی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اگه عشق آیفونی و پول برات مهم نیست 600 درصد صبر کن تا 2 ماه دیگه آیفون 5 پیداش میشه ( البته رسیدن به ایران با اینهمه سینه چاکان آیفون زود خواهد بود ولی تعدیل قیمت را خدا عالم است ) آیفون 4 بواسطه این به خاطره ها خواهد پیوست چون اپل تمام زورشو میرنه که از پس این شاخای بازار بر بیاد پس مجبوره دیوایسی رو روانه بازار کنه که با آیفون 4 خیلی توفیر داشته باشه.
    ولی من میگم GS2 بگیر و از نرم افزار های اندروید لذت ببر ... پشتیبانی هم که همه میدونن سری گالکسی یعنی چی.

من چون فقط تا حالا عشق سیمبیان بودم سراغ هیچ گوشی دیگه ای نرفتم برای همین شماها اگه کار کردید و اطلاعات خوبی راجع به کار با اندروید یا ای او س دارید شدیدا به راهنماییتون نیاز دارم دیگه میخوام گوشی که میخرم زود نفروشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

mig33جان میخام بدونم شما با هر دو گوشی که گفتم کار کردی برام از هر دو کمی توضیح بدی یا نه اگه کار کردی ازت ممنون میشم توضیح بدی برام

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من میگم صبر کن و فعلا با گوشی های درپیت دم دستی بساز چون تا 2 ماه دیگه خیلی چیزا قراره معرفی بشه از نوکیا N9 که به نظر من ارزنده ترین محصول نوکیا در تاریخشه ! حیف که شعورشو نداره توسعش بده رفته ... مایکروسافت رو داره میخوره
    چند مدل سامسونگ تا 10 روز دیگه معرفی میشه .... تا 45 روز دیگه نکسوس پرایم معرفی میشه و آیفون 5 و .... یعنی این 2 ماه خیلی سرنوشت سازه علاوه بر مخصولات جدید موج دو هسته ایها هم وارد میشن و بازار عوض میشه....
    اینارو گفتم چون گوشیتو میخوای نگه داری با صبر کردن هم چیزی از دست نمی دی چون حداقلش اینه که گوشی که الان قصد خرید داری کلی میکشه پائین ... من خودم وضعیتم عین خودته نصمیم گرفتم صبر کنم .

---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------

mig33جان میخام بدونم شما با هر دو گوشی که گفتم کار کردی برام از هر دو کمی توضیح بدی یا نه اگه کار کردی ازت ممنون میشم توضیح بدی برام
    کار کردن من در حدی بوده که دوستان داشتن باهاشون کار کردم نه مالکیت همه این گوشی ها که دوستان معرفی کردن از آیقون و کالگسی گوشی های خیلی توپ بازار هستند اونم بخاطر هم تولید کننده اونا هم سیستم عاملی که روشون سواره یعنی : اندروید و ios

8. این کاربر از Mig33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من میگم صبر کن و فعلا با گوشی های درپیت دم دستی بساز چون تا 2 ماه دیگه خیلی چیزا قراره معرفی بشه از نوکیا N9 که به نظر من ارزنده ترین محصول نوکیا در تاریخشه ! حیف که شعورشو نداره توسعش بده رفته ... مایکروسافت رو داره میخوره
    چند مدل سامسونگ تا 10 روز دیگه معرفی میشه .... تا 45 روز دیگه نکسوس پرایم معرفی میشه و آیفون 5 و .... یعنی این 2 ماه خیلی سرنوشت سازه علاوه بر مخصولات جدید موج دو هسته ایها هم وارد میشن و بازار عوض میشه....
    اینارو گفتم چون گوشیتو میخوای نگه داری با صبر کردن هم چیزی از دست نمی دی چون حداقلش اینه که گوشی که الان قصد خرید داری کلی میکشه پائین ... من خودم وضعیتم عین خودته نصمیم گرفتم صبر کنم .

---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------

کار کردن من در حدی بوده که دوستان داشتن باهاشون کار کردم نه مالکیت همه این گوشی ها که دوستان معرفی کردن از آیقون و کالگسی گوشی های خیلی توپ بازار هستند اونم بخاطر هم تولید کننده اونا هم سیستم عاملی که روشون سواره یعنی : اندروید و ios
    چاره ای جز این کار که گفتی ندارم میترسم 2 ماه دیگه دوباره پشت دستم بزنم از خرید اشتباهم بازم ازت متشکرم فدات

10. این کاربر از khanmehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شما اگه میتونی گوشی رو عوض کنی ، فعلا یه Galaxy S (گلکسی اس ها ، نه گلکسی اس 2) بگیر ، بعد از ورود نسل 5 آیفون و تعدیل قیمتش ، بفروش و نسل 5 آیفون رو بگیر...
    یعنی iphone 4همه جوره ساپورتم میکنه
    به نظر من آیفون 4 ، تا یک سال بعد از ورود نسل بعد هم ساپورت خواهد داشت... درسته که تکنولوژی داره این قدر سریع میره جلو ، ولی بازم فکر نکنم گوشیای قدیمی کم بیارن... و فکر کنم آیفون 4 هم بعد از یک سال از ورود نسل بعد ، میشه مث 3GS در الان...
    Last edited by .:PAR3A:.; 22-08-2011 at 23:23.

12. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یه بار با galaxy s2 کار کنی از آیفون4 سهله از کل اپل بدت میاد.اونقدر سرعتش بالاست که عین هواپیمای جت میمونه.
    راستی همین اپل سی پی یو و ال سی دیها و تمام قطعات موبایلش رو همین چشم بادامیهای کره ای اگه نمیدادن باید در کارخونه رو تخته میزد.
    برو galaxy s2 بخر ببین چه لذتهایی وجود داره تو این دنیا.

14. این کاربر از AMIN8282 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •