بهتره بگین نمی تونم توضیح بدم! فرق استفهام انکاری با سوال پرسیدن از روی ندونستن رو هم که نمی دونید!
چیپ h61 چیپ جدیدی است، چون عددش پایینتره شما فکر میکنی قدیمیه! ثانیا" اصلا" قدیمیی یا جدد بودن چیپ چه ربطی به کارایی داره
همه فیلم نگاه میکنن باید Z68 بگیرن! عجب منطقی! من سالی 1 بار هم فیلم کانورت نمیکنم که از امکان virtu در این کانورت فیلم استفاده کنم . 130 تومن بیشتر بدیم برای چی.
مثلا" مادربرد پیشنهادی من برای ارتقا چه مشکلی داره؟
memory type این نسل از پردازنده ها 1066 و 1333 هست و به بیش از اون نیاز ندارند، در صورت نیاز به اورکلاک رم هم میتونند از طریق کاهش تایمینگ رم اقدام کنند.
اختلاف پردازنده 2600 و 2500 و تاثیرش بر کارایی سیستم مخصوصا" در آینده بیشتر از تفاوت مادربرد z68 و h61 هست.
از اونجایی که جناب jonerex باز وارد این بحث شدن که فقط خودشون همه بنچمارک ها رو میبین و وبسایت نارنجی رو فقط خودشون میخونن و با مطالعه هستن و هیچکی هیچ سایتی رو نمیینه، و حرف های تکراری در مورد z68 و امکاناتش رو مطرح کردن (که در هر تاپیکی هر مادربردی جز z68 پیشنهاد بشه بدون توجه به کاربرد مخاطب مطرح میکنن و فکر میکنن فقط خودشون میدونن z68 چیه) گویی که به هیچ وجه جناب jonerex پیشنهاد هیچ مادربردی جز با چیپ z68 رو برنمی تابند.
بنابراین نیازی نمی بینم که بیش از این در این مورد صحبت کنم.
-------------------------------------------------------
مادربردی که بهتون پیشنهاد دادم هیچ مشکلی برای نصب کارت گرافیک در آینده نداره.
من پیشنهاد خودم و دلایلم رو گفتم، هر سیستمی که تهیه میکنید پیشاپیش مبارک باشه.
.gif)