ولی امتحان کردم این هم لایه داخلی را کمرنگ کرد...
ولی امتحان کردم این هم لایه داخلی را کمرنگ کرد...
لایه داخلی چیه؟
منظورم لایه داخلی خطوط تشکیل دهنده چهارضلعی(مربع یا مستطیل)است که داخلیترین پیکسلهای آن کمرنگ میشن..
سلام...
دوست من میشه یه عکس بدید ببینیم کاری که شما دارید میکنید نتیجش چطوری میشه همین کاری که انجام میدید و بقول
خودتون لایه داخلی کمرنگ میشه یه عکس بزارید ... 3 صفحه رو خواندم نفهمیدم منظورتون
چیه آخر...
تو تاپیک قبلی هم گفتم
خوب برای اینکه آواتارت اونی بشه که می خوای
یک مربع با گوشه های پخ به اندازه ای که می خوای بکش (با استفاده از شیفت مربع بکش)
وقتی تموم شد opacity رو حدود 50 کن و اندازه مربعت رو روی شکل این قوها تنظیم کن تا برش مورد نظرت از تصویر ایجاد بشه
بعد لایه ی مربع رو با ctrl و کلیک روی تصویر لایه انتخاب کن
تو همین حالت برو روی لایه قو ها (نباید تو حالت بک گراند باشه)
یه ماسک لایه بساز تصویرت درست میشه روی لایه کلیک کن و blending option رو بزن و strok بده البته در حالت inside
سایه رو هم بهش بده بعد که تموم شد ابزار کراپ رو انتخاب کن اندازه ای رو که می خوای باشه رو توی option bar این ابزار به پیکسل بنویس (آخر عددت pix بنویس) البته ریزولیشن رو خالی بزار
بعد به اندازه ای که می خوای کراپ بزن
به شکلت زمینه رنگ پیسی ورلد رو بده یه خروجی برای وب از کارت بگیر کار توی فتوشاپت تمومه
موفق باشی
قبلا هم آموزشش را گذاشته بودین و استفاده کردم خیلی ممنون.
الان موضوع چیز دیگهایه .
ما داریم دنبال راهی میگردیم که وقتی یک چهارگوش با پهنای خطوط مثلا 10 Px داریم و میخواهیم با گرفتن کلید Shift سایزش را بزرگتر کنیم و تناسبش هم حفظ بشه کیفیت خطوط با کمرنگ شدن پیکسلهای داخلی ،پائین نیاد.
Last edited by Dariushtanha; 23-08-2011 at 00:27.
بفرمائید اینهم بقول و به دیده خودم که براتون گذاشتم که شما هم ببینید:
و اینهم تصویر بعد Resize همراه با دکمه Shift:
![]()
لایه های که بصورت شپ هستند... اگر تبدیل به rasterize بشن بصورت لایه عکس شناخته میشن و در هنگام بزرگ کردن لایه
دچار افت کیفیت میشن....
![]()
حجم:1.67 مگابایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی من Rasterize نکردم!
Resize کردم ...
در ضمن اگه با Resize کردن هم این مشکل بوجود میاد پس با چه روشی چهارگوش با ضخانت 10 PX با لبههای گرد بسازم که بعد Resize افت کیفیت نداشته باشه؟
Last edited by Dariushtanha; 23-08-2011 at 02:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)