تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 31

نام تاپيک: asus n53sn یا hp 6100

پروفشنال shahabaliboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

متاسفانه من خودم هم دیگه نمیتونم لینکشو پیدا کنم شایدم اشتباه کردم ، ولی عزیز من اگه گفتم 5 تا از لپ تا پای msi اولا گفتم یکیش سری گیمینگ بود مدلشم گفتم و بعدشم گفتم یه جای دیگه g73 رو دیدم که اینجوری نبود و قبلشم گفتم که این فقط یه مشاهده بود نه آمار رسمی ولی فکر میکنم تجربیات 2 هفته پیش من از آمار قدیمی شما بهتر باشه نمیدونم شما با چند تا asus و hp مختلف کار کردید ولی وقتی من hp رو دیدم که وقتی از ارتفاع 80 سانتی در حالتی که داشت کار میکرد رو کف مغازه افتاد و بازم آخ نگفت و داشت کار میکرد و در مقابل اون اسوس ها که معمولا تو لود سنگین یه جاشون خراب شد دیدم نسبت به اچ پی یه مقدار بهتر میشه

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

باطری قلمی بیشتر از یه ساعت لپ تاپ رو روشن نگه میداره
    خب باتری لپ تاپ هم از همین باتری های قلمی خودمونه دیگه . پس طبق فرمایش شما باید بیشتر از یک ساعت جواب بده .
    ولی به نظرم مجتبی اومده از صنعت "مبالغه" استفاده کرده . وگرنه هر لپ تاپی که اول میخری همون اول راحت تا 1:30 رو جواب میده وبعد از مرور زمان عمرش کم میشه .

تشکر کردن تو سایت نشانه ادب نیست نشانه تایید اون پسته دوست گرامی
    دکمه تشکر 2 بُعد داره . بُعد اول میتونه نشانه ادب طرف مقابل باشه (تشکر از اینکه جوابشو دادن)
    بُعد دوم : در جهت تایید حرف دوستمون باشه .
    که تشخیص این دو تا از هم یه مقداری سخته ولی اگه پستهای بَعدیشونو بخونی متوجه میشی که از کدوم بُعده .

3. 2 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

راستی بچه ها این تاپیک خیلی مفیده . حتما بهش سر بزنید .
    کاهش دمای لپ تاپ (بیش از 25 درجه)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 3 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MojiOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب باتری لپ تاپ هم از همین باتری های قلمی خودمونه دیگه . پس طبق فرمایش شما باید بیشتر از یک ساعت جواب بده .
    ولی به نظرم مجتبی اومده از صنعت "مبالغه" استفاده کرده . وگرنه هر لپ تاپی که اول میخری همون اول راحت تا 1:30 رو جواب میده وبعد از مرور زمان عمرش کم میشه .
    خوب شما هم اگه جای من بودی و این مشکلات رو با اولین لپ تاپ زندگیت داشتی مثل من اینجوری ازش تعریف می کردی دیگه لپ تاپی که 850 برام تموم شده بود 200 فروختم

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouryakhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بعضی دوستان بجای بازی با شکلکها سعی کنن در محتوا و علمی بودن متنشون دقت بیشتری کنن،
    از تخیلات شخصی تا واقعیت فاصله زیادیه..

hp بالترین امار فروش رو داره؟؟؟؟
    آمار فروش جهانی:

آمار فروش آمریکا-اینجا که اصلا ایسوس جز other حساب اومده!-:

آمار کلی فروش نوت بوک ، پد، پی سی:

(منابع هم هست کسی خواست.نذاشتم شلوغ نشه)
    امار خرابی
    موافقید که الان تکلیف اون آمار خرابی هم معلوم شد.جنسی که فروش بیشتری داره مسلما خرابی بیشتری نسبت به جنسی که رتبه هشتم رو داره و کمتر فروخته.

شما یه دلیله عاقلانه واسه من بیار که ایسوسی که مادربورد تولید میکنه بره از یه شرکت دیگه این قطعه رو بگیره
    کی گفته قطعات رو از شرکت دیگه نمیگیره ،تولیدات خودشو فرو میکنه تو لپ تاپش؟اونا منافع مالی و مسائل فنی رو درنظر میگیرن.
    مثال:ایسوس 6 سری نمایشگر تولید میکنه با کیفیت عالی:

کد:
    ولی نمایشگر لپ تاپش رو از ال جی میگیره:
    کد:
    ربطی به تحریم نداره گارانتی های ایرانی که با شرکت های خارجی مستقیما قرارداد نمیبندن به کیفیت لپ تاپ اهمیت میدن که میزان برگشتیشون کم بشه اخه اگه قرار به تحریم بود برندای دیگه ام نباید گارانتی میشدن.
    الان میشه بگید چرا پرینترهای درجه یک اچ پی مدتیه گارانتی نمیشن؟توی اون تاپیک هم پرسیدم ولی هنوز جاهل موندم.لابد چون گارانتی های ایرانی به کیفیت پایین اونها پی بردن!
    Last edited by pouryakhan; 20-08-2011 at 13:15.

8. 2 کاربر از pouryakhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shahabaliboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوست عزیز pouryakhan واقعا ازتون ممنونم منم به دوستان گفته بودم از خیلیا شنیده بودم و اگه این آمار درست باشه آمار فروش اچ پی 6 برابر اسوس هست ، با فرض این که آمار خرابی اچ پی بالاتر هم باشد که هنوز آمار به روزی ازون داده نشده پس تعجبی نداره

10. این کاربر از shahabaliboys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام

منم دقیق بین این دو مدل گیر کردم

به نظرتون کدام بگیرم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    !In My City

پيش فرض

این Hp dv6t-6100 اصلا تو بازار هست یا از سایت خاصی میخواید بگیرید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

هم تو سایت هست هم تو بازار.
    آخرین قیمتی که گرفتم از تهران( برام گرفتن!!) 1550 تومن بود.

من به این نتیجه رسیدم که برای خرید یه لپ تاپ از همه مهمتر اینه که ذهن و روانت آروم باشه چند تا نفس عمیق بکشی و یکی رو انتخاب کنی!!

من میرم سراغ ایسوس....اگه سوخت یا مشکلی پیش اومد شخصاً میام میگم.

14. این کاربر از Topher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من فکر میکنم فقط و فقط به یه دلیل قانع میشم که Asus بگیرم . . . گارانتی ( همین )
    توی کیفیت کلی قطعات - عمر بالاتر - کیفیت تصویر و مهمتر از همه سابقه بسیار طولانی تر ساخت لپ تاپ
    HP چند تا سرو گردن بالاتره ( ایسوز دو سه سالی بیشتر نیست که تو این بازار به صورت جدی وارد شده و
    هر برندی تو یکی دو سال اول ورود به یک بازار جدید ( محصول یا کشور جدید ) از این شلوغ بازیها و آمار سازی
    های الکی انجام میدن ( مثل اون جدول ساختگی صفحه 4 بروشور ایسوز که آمار خرابی ایسوز رو 15.6% و آمار
    خرابی اچ پی رو 25.6% اعلام کرده !!!!
    آمار فروش Hp تو امریکا که حداقل 10 برابر ایسوزه و تو کل دنیا هم حداقل 5 برابر بیشتره . اینم یه دلیل دیگه .
    .
    نتیجه : اگر و فقط اگر آدم بدشانسی هستید و همیشه موش تو کاسه تون میوفته و گارانتی براتون مهمه و
    کلا اهل ریسک پذیری نیستید Asus بخرید . ( جدیدا تو استفاده از تکنولوژی های خیلی جدید هم انصافا بهتر
    عمل کرده )
    ولی اگر خوره کامپیوترید و عشق هیجان و ریسک پذیری بالاتری دارید . . . من HP رو پیشنهاد میکنم .
    با احترام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •