برای اطلاع یافتن از پرفرمنس کارت، بهتره که بررسی های اون رو بخونید و به بنچمارک ها توجه کنید.
نمیشه این طوری گفت که چه قدر باعث قدرتمند شدن میشه...
برای اطلاع یافتن از پرفرمنس کارت، بهتره که بررسی های اون رو بخونید و به بنچمارک ها توجه کنید.
نمیشه این طوری گفت که چه قدر باعث قدرتمند شدن میشه...
اون تنظیم فلترینگ که تنظیم می کنن تا 16 اون تو کدوم بهتره 470GTX یا 560TI کدوم بهتره
اون تنظیم فلترینگ که تنظیم می کنن تا 16 اون تو کدوم بهتره 470GTX یا 560TI کدوم بهتره
میتونید از این بررسی ها کمک بگیرید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
درکل کارت بدی 470
درضمن با دوستم صحبت می کردم گفت 4602WIN این چطوره
اقا من در کل چی بخرم ؟؟؟
کدوم کارت با صرف تره
کارت بدی نیست، ولی همون طور که گفتم با وجود GTX 560 Ti اصلا ارزش خرید نداره.درکل کارت بدی 470
این فکر میکنم مدل غیر رفرنس EVGA هست، زیاد مهم نیستدرضمن با دوستم صحبت می کردم گفت 4602WIN این چطوره
باز رسیدیم جای اول که! شما این رو مشخص کنید: با چه تنظیماتی، چه رزولیشنی بازی میکنید، آیا بازی های سنگین هم انجام میدین،آیا میتونید با تنظیمات کمی پایین تر کنار بیاین، و مهم ترین سوال، الآن کارت گرافیک خودتون(250) انتظارتون رو تا چه حد بر آورده میکنه.اقا من در کل چی بخرم ؟؟؟
کدوم کارت با صرف تره
این ها رو جواب بدید به یه جمع بندی میشه رسید.
موفق باشید.
900*1600 - بازی سنگین بازی می کنم - می خوام خوب باشه نه زیاد حرفه ای![]()
درضمن پرفرمنس (bit) به چه دردی میخوره؟؟
GTX 460 1GB براتون مناسبه، GTX 560 گزینه ی بهتریه، و GTX 560 Ti ایده آله900*1600 - بازی سنگین بازی می کنم - می خوام خوب باشه نه زیاد حرفه ای(شاید این آخری خرج الکی باشه، چون میگید حرفه ای بازی نمیکنید)
منظورتون چیه؟درضمن پرفرمنس (bit) به چه دردی میخوره؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)