با تشکر فراوان از شما دوست گرامی بابت راهنماییهاتون
اما مطالبی میگم که امیدوارم برداشت بد نکنید
این لپ تاپی که معرفی کردید در سایتهای مختلف که من چرخ زدم قیمتش بین 360 تا 500 تومن متغیره
حالا برای من چند تا سوال پیش اومده که از شما می پرسم
شما فکر می کنی سیستمی که دوستان با 2 گیگ رم و 500 گیگ هارد ومانیتور 19 و البته درایو DVD به قیمت 350 تومن پیشنهاد دادند بهتره یا این لپ تاپ با 1 گیگ رم و 250 هارد و مانیتور 10 و البته بدون درایو نوری که شدیدا برای فیلم و CD های آموزشی نورد نیازه و در خوشبینانه ترین حالت قیمتش 360 تومنه ؟
هدف من ارزون ترین و بهترین سیستمه که میشه تهیه کرد
راستش من شدیدا از شما دلخور هستم
شما دیروز یه دونه CPU AMD 555 به من معرفی کردی و 32 قیمت دادی. همچنین یه مادربرد گیگا با 35 تومن قیمت دادی.
من خیلی خوشحال شدم و امروز با اطمینان خاصی رفتم بازار برای خرید
هر جا گفتم این CPU را می خوام و گفتم حدود 40 تومن قیمت دارم بعد از کلی مسخره کردنم گفتند اگه با این قیمت گیر آوردی 100 تاشو بخر ما دونه ای 80 تومن ازت می خریم
بحث مادربرد هم که گفتن نداره
خلاصه اومدم خونه و گفتم اینا حالیشون نیست. میرم از میهن مارکت میخرم.فوقش 10 تومن کرایه میدهم اما ارزششو داره
وقتی وارد سایت لینک دهنده به میهن مارکت شدم واسه خرید متوجه شدم که اصلا چنین قطعاتی موجود ندارند
وقتی هم با دیجیتک تماس گرفتم واسه خرید گفتند ما اینها را نداریم. کی این قیمتها را داده؟برای ما هم میخری بیاری ؟
خلاصه اعصابم خیلی خورد شد. تا الان هم قصد مطرح کردنش را نداشتم ولی خیلی بهم فشار اومد چون غرورم را بردند زیر سوال
خودت قضاوت کن