سلام
من همه ي كارهايي كه گفته شد رو انجام دادم اما الان كه فونيكس رو اجرا ميكنم خطاي دانگل ميده و برنامه باز نميشه ! !
لطفا راهنمايي كنيد .
سلام
من همه ي كارهايي كه گفته شد رو انجام دادم اما الان كه فونيكس رو اجرا ميكنم خطاي دانگل ميده و برنامه باز نميشه ! !
لطفا راهنمايي كنيد .
سلام و عرض ادب
خوب گل پسر از كجا بايد بفهميم كه اخرين نسخه موجود چيه؟
اين چيزي كه شما براي N70 گذاشتی همونیه که الان رو خوش هست.
متشکرم
سلام ممنون از برنامه ها . ولي آخه اولا حجمش خيلي زياده ، بعدش هم بعضي لينك هاش خرابه ...
جايي نيست سي دي شو گير بياريم ؟ يا اگه سي دي فروشيه بگو قيمتش چنده تا بگيريم . اينطوري فايده نداره بخوايم دانلود كنيم
دوستان یه چند روزی صبر کنین تا یه راه توپ بهتون پیشنهاد کنم
![]()
براي نصب phoenix ميتوانيد از اين لينك كمك بگيريد از راهي كه دوستمون گفتند بهتره با 100 مگ دانلود هم مشكل حل ميشه نحوه نصب هم به صورت يك فايل فيلم نشون داده و قبل از نصب phoenix 2006 نياز به نصب ورژن ديگه اي از برنامه نيست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فايل مريوط به گوشيتون رو هم بين 50 تا 100 مگ ميتونيد دانلود كنيد تو انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه سرچ بكنيد همشون پيدا ميشه
نوشته شده توسط flasher_for_nokia
آقا اين برنامه diego رو از كجا بگيريم ميشه لينكش رو بزاريد و با اين برنامه گوشي هم اپديت ميشه هم فلش؟؟؟ چون 3250 خيلي كند شده بايد فلش بشه ممنون ميشم كمكم كنيد
یه تعداد کمی از گوشیها از طریغ خود سایت نوکیا میتونن گوشی رو آپگرید کنن. از جمله N70 یا 6630 یا...
این روش خیلی خیلی سادهتر از کار با phoenix است
این لینک رو نگاه کنین
لینکشو قبل از این نزاشتم چون میخواستم خودم تست کنم. اما فعلا فرصت نمیکنم. خودتون یه امتحانی بکنین
دوست عزيز اين روش ريسكه و توصيه ميكنم انجام نديد . اولا كه دو طول آپگريد گوشي بايد به اينترنت وصل باشيد و اگر خداي نكرده در حين اين مدت ديسكانكت بشيد يا بقيه اتفاقات گوشي ميسوزه . روش كار رو هم كه بگم ديگه اصلا فكرش رو هم نميكنيد. اولا بايد يه فايل 15 Mb رو دانلود کنید . بعد وارد برنامه شوید و گوشی رو هم به کابل نصب کنید. حالا آپدیت گوشی رو میزنید و تا 70 مگابایت (شایدهم بیشتر) روی گوشی فلش نشه نباید دیسکانکت بشید . موفق باشیدیه تعداد کمی از گوشیها از طریغ خود سایت نوکیا میتونن گوشی رو آپگرید کنن. از جمله N70 یا 6630 یا...
این روش خیلی خیلی سادهتر از کار با phoenix است
این لینک رو نگاه کنین
لینکشو قبل از این نزاشتم چون میخواستم خودم تست کنم. اما فعلا فرصت نمیکنم. خودتون یه امتحانی بکنین
با درود فراوان بر شما
واقعا از مطالبي که در پست نوشته بوديد استفاده کردم
الآن به آن سي دي احتياج دارم
اگر مي شود مرا راهنمايي کنيد که چگونه مي توانم آن را تهيه و يا اينگه چگونه از شما خريداري کنم؟
در صورت امکان با اس ام اس به من اطلاع دهيد
شماره تماس :
mobile: 0917 374 5640
ID Yahoo : peyman_konkoor
آدرس وبلاگ من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by peyman.dashti; 13-10-2006 at 00:55.
سلام به دوستان گرامی،
برای راحتی کار شما دوستان پیشنهاد میکنم به آدرس اصلیای که این مطلب در آن توسط بنده نوشته شده است مراجعه کنید، و تمامی لینکهای برنامهها را در صورت نیاز بدست آورید.
flasher_for_nokia گرامی،
من نمیدانم ما ایرانیها تا به کی نمیخواهیم رفرنس مطالبی را که در نت برای راهنمایی دیگران میگذاریم، قرار بدهیم.. جالب است، از مطالب گفته شده کپی کردهاید، بدون اینکه لینکهای برنامهها را بدهید !!! واقعا کار شما اطلاع رسانی است یا باید شک کرد ؟؟!!!
بودهاند دوستانی که از همان مطالب در فرومهای دیگر هم استفاده کردهاند، ولی در همان ابتدا رفرنس اطلاعات را دادهاند.... و متاسفانه بایست که فرهنگ خودمحوری و کسب درآمد از دسترنجهای دیگرانی که خود به دنبال چنین اهدافی نبودهاند، را به به فرهنگ نوعدوستی و اشاعه اطلاعات به همراه رفرنس تبدیل کنیم، تا در این وادی گرفتار عکسالعملهای ناشی از کردار غلط و نابسامانمان نشویم..
دوستان عزیز،
میتوانید تحقیق کنید و مطالب بنده را مقایسه فرمایید، ایشان عین همان مطالب را با دستکاریهایی چند و بدون لینکهای مورد نیاز شما آوردهاند ... به تاریخ تاپیک و پستها توجه فرمایید.. بنده آنلاین در خدمت مشکلات دوستان بودم چه برسد به pm و email، ..
بله هستند دوستانی که مشکل دانلود دارند و بعضی دوستان هم اقدام به تهیه cd برای دیگران کردند .. و فرستادهاند.. ولی این مورد اصلی هم در اختیارشان بود که با دسترسی به اینترنتهای پر سرعت منزل یا کافینتها با دانلود هر چه که میخواستند اقدام به عمل فلش و آپگرید فریمورشان کنند...
بهترست به لینک فوق قبلا سری بزنید..
-/
Last edited by darab; 14-10-2006 at 15:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)