تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 30 از 30

نام تاپيک: ارتقای ورژن firmware گوشیهای نوکیا

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bedahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    من همه ي كارهايي كه گفته شد رو انجام دادم اما الان كه فونيكس رو اجرا ميكنم خطاي دانگل ميده و برنامه باز نميشه ! !
    لطفا راهنمايي كنيد .

آخر فروم باز * SadeGh *'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ایران زمین

پيش فرض

سلام و عرض ادب
    خوب گل پسر از كجا بايد بفهميم كه اخرين نسخه موجود چيه؟
    اين چيزي كه شما براي N70 گذاشتی همونیه که الان رو خوش هست.
    متشکرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام ممنون از برنامه ها . ولي آخه اولا حجمش خيلي زياده ، بعدش هم بعضي لينك هاش خرابه ...
    جايي نيست سي دي شو گير بياريم ؟ يا اگه سي دي فروشيه بگو قيمتش چنده تا بگيريم . اينطوري فايده نداره بخوايم دانلود كنيم

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان یه چند روزی صبر کنین تا یه راه توپ بهتون پیشنهاد کنم

داره خودمونی میشه saeednajafi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

براي نصب phoenix ميتوانيد از اين لينك كمك بگيريد از راهي كه دوستمون گفتند بهتره با 100 مگ دانلود هم مشكل حل ميشه نحوه نصب هم به صورت يك فايل فيلم نشون داده و قبل از نصب phoenix 2006 نياز به نصب ورژن ديگه اي از برنامه نيست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فايل مريوط به گوشيتون رو هم بين 50 تا 100 مگ ميتونيد دانلود كنيد تو انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه سرچ بكنيد همشون پيدا ميشه

6. این کاربر از saeednajafi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط flasher_for_nokia
    سلام دوستان.
    اگه در گوشیها کد #000#* رو بزنین ورژن فرم ور گوشی نشون داده میشه که با ارتقای اون از مزایای بسیاری بهرهمند می شیم. اما ارتقا در نمایندگی ها و با هزینه و وقت انجام میشه می خواییم این کار رو خودمون انجام بدین تنها با کابل usb همراه گوشی.
    قبل از هر اقدامی باطری بایست فول باشد.

از اطلاعات phone memory یک بک‌آپ روی memory card یا pc بگیرید. به نظرم بهتر است حافظهﯼ نگهداری اطلاعات پیام‌ها را هم از phone به card تغییر دهید و یک کپی از Contacts ها روی مموری کارد بگیرید. زیرا بعد از آپگرید هر دو را خالی خواهید دید !!!
    بهتر است SIM card و Memory card را در آورده و سپس موبایل را در حالت Offline قرار دهید. هر کدام از برنامه‌های Diego و یا Phoenix به همراه فولدر نصبشان بایست حذف شوند. (در صورت وجود.)
    هر گونه برنامهﯼ نوکیا از جمله pc suite و درایور کابل اتصال را از روی کامپیوترتان حذف (uninstall) کنید. حتی فولدر C:\Program Files\Nokia و سپس ریستارت کنید.

برنامهﯼ Diego را نصب کنید. اگر در طول نصب با خطایی مواجه شدید، به این دلیل است که درایورهای نوکیا را حذف نکرده‌اید. باید از ابتدا شروع کنید.

کامپیوتر را ریستارت کنید.

حالا برنامهﯼ phoenix services 2004 را باید نصب کنید. که شامل کرک و خود برنامه است. ابتدا کرک را باز می‌کنید (ولی اجرا نکنید)، سپس برنامهﯼ

Phoenix 2004 را نصب کنید. در هنگام نصب پیغام No dongle … می‌آید که بایست Retry و بلافاصله و خیلی سریع فایل برنامهﯼ کرک را اجرا کنید. آنقدر تکرار کنید تا شروع به نصب کند. 2 بار خطای "dskey not found" می‌دهد OK کنید. (البته فایل کرک به دنبال فولدر C:\windows\system32 می‌گردد که اگر ویندوز در محل مورد نظر نباشد باید به آن معرفی کرد)

پس از اتمام نصب، اگر پیغام ریستارت داد جواب مثبت دهید وگرنه ادامه دهید. (در صورت ریستارت دو پیغام خطا می‌دهد آنها را OK کنید).

اکنون باید درایور کابل اتصال نوکیا را نصب کنید.
    سپس Phoenix را اجرا می‌کنیم. مواظب باشید که در این مرحله برنامه را نبندید و فقط می‌توانید Minimize کنید.

ورژن 2006 را بایست نصب کنید. به پیغام ریستارت هم جواب " start my PC later" را بزنید و ریستارت نکنید.

اکنون آنرا ببندید و مجدد باز کنید. (از منوی help/about چک کنید که ورژن آن درست باشد، بالا می‌زنه 2004، ولی پایین‌تر 2006 را نوشته)

حال کابل DKU2 را به پورت USB کامپیوتر و سر دیگرش را به موبایل وصل کنید، درایورها شروع به نصب می‌شوند، به موبایلتان تا آخر نصب درایورها دست نزنید تا به طور کامل نصب شوند.

از منوFile -> Manage Connections را انتخاب کنید:

حالا Add را بزنید:

حال
    Manual را انتخاب سپس Next کنید:

از منوی
    Media->USB را انتخاب و سپس Next را بفشارید.

finish

کنید:

پیغام نصب موفقیت آمیز می‌دهد:

حالا اگر کابل

DKU2 را به PC و موبایل وصل کنید، درایورها نصب می‌شوند:

سپس از

Manage Connection->USB را انتخاب و Apply کنید:

اگر اتصال برقرار شود، در قسمت پایین و سمت راست برنامه بایست اتصال

USB را ببینید وگرنه در منوی File->Scan product کنید:

عد از اتصال موفقیت آمیز، از منوی Flashing->SW Update را انتخاب نمایید:

اگر فایل کامپرس

firmware را باز کنید، با دو گونه فایل مواجه می‌شوید، یکی Image File که به .COR ختم می‌شود و دیگری PPM فایل که معمولا به .V02 یا .V03 یا ... ختم می‌شود. در خط اول Image و در دومی PPM را معرفی می‌کنیم. سپس Start را می‌زنیم،

در خلال اولین ارتقای موبایل، ممکن است

Phoenix برنامهﯼ ADL Loader را نصب می‌کند، ممکن است طول بکشد، روی 6% برای مدتی می‌ایستد، اینها طبیعی است و در حین نصب نبایست موبایل را جدا کرد.

و پایان. همین بود. ساده نبود !!!!!!

موفق باشید.

نرم افزارها و برنامه ها حجم بالایی دارن در صورت نیاز با pm تماس بگیرید به امید اینکه همه بتونن گوشی خود رو ارتقا بدن و از ورژن های جدید که کلیه عملکردهای گوشی رو بهبود میده استفاده کنن.
    written by darab

آقا اين برنامه diego رو از كجا بگيريم ميشه لينكش رو بزاريد و با اين برنامه گوشي هم اپديت ميشه هم فلش؟؟؟ چون 3250 خيلي كند شده بايد فلش بشه ممنون ميشم كمكم كنيد

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه تعداد کمی از گوشیها از طریغ خود سایت نوکیا میتونن گوشی رو آپگرید کنن. از جمله N70 یا 6630 یا...
    این روش خیلی خیلی سادهتر از کار با phoenix است
    این لینک رو نگاه کنین
    لینکشو قبل از این نزاشتم چون میخواستم خودم تست کنم. اما فعلا فرصت نمیکنم. خودتون یه امتحانی بکنین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یه تعداد کمی از گوشیها از طریغ خود سایت نوکیا میتونن گوشی رو آپگرید کنن. از جمله N70 یا 6630 یا...
    این روش خیلی خیلی سادهتر از کار با phoenix است
    این لینک رو نگاه کنین
    لینکشو قبل از این نزاشتم چون میخواستم خودم تست کنم. اما فعلا فرصت نمیکنم. خودتون یه امتحانی بکنین
    دوست عزيز اين روش ريسكه و توصيه ميكنم انجام نديد . اولا كه دو طول آپگريد گوشي بايد به اينترنت وصل باشيد و اگر خداي نكرده در حين اين مدت ديسكانكت بشيد يا بقيه اتفاقات گوشي ميسوزه . روش كار رو هم كه بگم ديگه اصلا فكرش رو هم نميكنيد. اولا بايد يه فايل 15 Mb رو دانلود کنید . بعد وارد برنامه شوید و گوشی رو هم به کابل نصب کنید. حالا آپدیت گوشی رو میزنید و تا 70 مگابایت (شایدهم بیشتر) روی گوشی فلش نشه نباید دیسکانکت بشید . موفق باشید

داره خودمونی میشه peyman.dashti's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با درود فراوان بر شما
    واقعا از مطالبي که در پست نوشته بوديد استفاده کردم
    الآن به آن سي دي احتياج دارم
    اگر مي شود مرا راهنمايي کنيد که چگونه مي توانم آن را تهيه و يا اينگه چگونه از شما خريداري کنم؟
    در صورت امکان با اس ام اس به من اطلاع دهيد
    شماره تماس :
    mobile: 0917 374 5640
    ID Yahoo : peyman_konkoor
    آدرس وبلاگ من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by peyman.dashti; 13-10-2006 at 00:55.

در آغاز فعالیت darab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام به دوستان گرامی،

برای راحتی کار شما دوستان پیشنهاد می‌کنم به آدرس اصلی‌ای که این مطلب در آن توسط بنده نوشته شده است مراجعه کنید، و تمامی لینک‌های برنامه‌ها را در صورت نیاز بدست آورید.

flasher_for_nokia گرامی،
    من نمی‌دانم ما ایرانیها تا به کی نمی‌خواهیم رفرنس مطالبی را که در نت برای راهنمایی دیگران می‌گذاریم، قرار بدهیم.. جالب است، از مطالب گفته شده کپی کرده‌اید، بدون اینکه لینک‌های برنامه‌ها را بدهید !!! واقعا کار شما اطلاع رسانی است یا باید شک کرد ؟؟!!!

بوده‌اند دوستانی که از همان مطالب در فروم‌های دیگر هم استفاده کرده‌اند، ولی در همان ابتدا رفرنس اطلاعات را داده‌اند.... و متاسفانه بایست که فرهنگ خودمحوری و کسب درآمد از دسترنج‌های دیگرانی که خود به دنبال چنین اهدافی نبوده‌اند، را به به فرهنگ نوعدوستی و اشاعه اطلاعات به همراه رفرنس تبدیل کنیم، تا در این وادی گرفتار عکس‌العمل‌های ناشی از کردار غلط و نابسامانمان نشویم..

دوستان عزیز،
    می‌توانید تحقیق کنید و مطالب بنده را مقایسه فرمایید، ایشان عین همان مطالب را با دستکاری‌هایی چند و بدون لینک‌های مورد نیاز شما آورده‌اند ... به تاریخ تاپیک و پست‌ها توجه فرمایید.. بنده آنلاین در خدمت مشکلات دوستان بودم چه برسد به pm و email، ..
    بله هستند دوستانی که مشکل دانلود دارند و بعضی دوستان هم اقدام به تهیه cd برای دیگران کردند .. و فرستاده‌اند.. ولی این مورد اصلی هم در اختیارشان بود که با دسترسی به اینترنت‌های پر سرعت منزل یا کافی‌نت‌ها با دانلود هر چه که می‌خواستند اقدام به عمل فلش و آپگرید فریمورشان کنند...

بهترست به لینک فوق قبلا سری بزنید..

-/
    Last edited by darab; 14-10-2006 at 15:29.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •