سلام
راستش من که نفهمیدم باید چه کار کنم ؟
میشه توضیح بدین
تشکر![]()
سلام
راستش من که نفهمیدم باید چه کار کنم ؟
میشه توضیح بدین
تشکر![]()
سلام دوست خوبم .
برای اینکه بتونی یک برنامه روی گوشی آندرویدت نصب کنی باید از چند تا چیز مطمئن بشی.
1. اون فایلی که گرفتی آندروید باشه .( یه وقت جاوا نگرفته باشی مثلا) (1)
2. وقتی دانلود به پایان میرسه فایلی که شما در اختیار دارین :
الف: یا پسوندش apk هست که خوب همون فایل رو به گوشی انتقال میدی یا با نرم افزار معرفی شده اونو روی گوشی نصب میکنی.
| A) فایل فشردست ( پس Extrac کن تا به فایل apk برسی)
ب : یا پسوندش Zip هست . حالا خود این 2تا حالت داره . |
| B) فایل فشرده نیست ، فقط پسوندش رو برای راحتی کار Rename کردند . ( خوب معلومه که باید فقط پسوندش رو به apk تغییر بدی )
________ پاورقی __________
1. سایت پاندا خوب یه سایت مطمئنه . اما فکر میکنم همین آندروید حتی جاوا رو هم تا حدودی ساپورت میکنه . درست میگم؟
اقا تشکر از راهنمایی تون
حالا میرم امتحان میکنم ببینم چی میشه
مگه خود گوشی ها یی که میخریم توی پاکتشون سی دی مورد نیاز جهت انتقال فایل به گوشی رو ندارند؟
سلام.
من این برنامه رو قبلا خونه نصب و استفاده کردم و بدون مشکل روی چند تا گوشی جواب داده بود.
اما الان رو سیستم مغازه میخوام اینو داشته باشم. دو تا ورژن آخرشم امتحان کردم کردم. اما طبق عکس زیر وقتی رو هر کدوم ار گزینه های منوی سمت چپ کلیک میکنم همش تو لودینگ میمونه.
کسی میدونه چیکار باید بکنم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من این گوشی هارو که خریدم نداشت
X10mini
w595
e250
x160
w300
---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------
این نرم افزار روی ویندوز 7 خیلی بهتر اجرا میشه.![]()
Last edited by Ali_ip3; 25-08-2011 at 17:30.
گفتم که من این نرم افزار رو روی ویندوز ایکس پی تو خونه دارم و بدون مشکل دارم باهاش کار میکنم.
اما نمیدونم چرا رو سیستم مغازه اینطوریه...
روی سیستم مغازه
1-درایور گوشی مورد نظر رو نصب کردید؟
2-با گوشیهای دیگه امتحان کردید؟
خب مگه خود سایت سازتده گوشی ها درایور ها و pc suite های مخصوص همون گوشی رو نمیذاره؟
گوشی های قدیمی تر چرا داشت و گوشی های جدبد دیگه اکثرا نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)