درست شد، من این طوری تست می کردمش:
و یه سری کد دیگه، که باید میشد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و یه سری کد دیگه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درست شد، من این طوری تست می کردمش:
و یه سری کد دیگه، که باید میشد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و یه سری کد دیگه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نتیجه این شرطها در php هیچ تفاوتی نداره!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی من این طوریش که می کنم درست میشه!
مطمئن باشید مشکل از جای دیگه بوده!
اگر اون کدی رو که نوشتم تست کنید متوجه میشید که در php مقدار 0 وقتی با عملگر == با مقدار '0' مورد مقایسه قرار بگیره همیشه نتیجه true هست!
نه. چند بار دیگه هم داشتم باهاش کار می کردم حواسم نبود ' ' ها رو نذاشتم کارم لنگ شد. ارور میداد. یعنی تست میشد false
دوباره مشکل: با گوگل کروم و اینترنت اکسپلورر کوکی ها ست نمیشن! :((( ولی با اوپرا و فایرفاکس میشه!
+
تو گوگل کروم اون طوری که من دیدم فقط زده بود Localhost یدونه کوکی ست شده! :(((
شانسه داریم؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید!×!
Last edited by m.m.m5651; 08-09-2011 at 16:59.
ممکنه با این پستم یه اخطار بگیرم ولی خدایی ببینید، آخرین پست تاپیک مال 9 روز قبله، یعنی من 9 روزه مشکل دارم! و تاپیک داره میاد آخرای برگ! خواستم با این پست یاد آوری کنم که هنوز هم همون مشکل قبل رو دارم! و ممنون میشم راهنماییم کنید.
من که نباید بردارم لینک تاپیک رو برای تک تک اعضای قسمت php بفرستم، هم این گونه همه خسته میشن اینقدر براشون پیام میاد هم خودم باید حدود 30 دقیقه از وقتم رو براش بذارم!
بازم میگم:
ممنون میشم راهنمایی ام کنید!
سلام
اخطار برای چی؟ بالا آوردن تاپیکی که هنوز جواب داده نشده بعد از چند روز اشکالی نداره. ارسال پستهای پشت سر هم و در مدت کوتاه ممکنه اخطار داشته باشه
شما یه بار کد کامل اون صفحه رو قرار بدید تا تست کنیم.
سپاس.
ست کوکی:
تست کوکی هم تغییری نکرده. تو پست های بالایی هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این برای من بدون مشکل کار میکنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به جای اینکه مشکل هدرها رو با بافر حل کنید بهتره که انکودینگ فایلها رو درست کنید و توابع ob رو از کدتون حذف کنید. این توابع هر کدوم کاربرد خودشون رو دارند و استفاده از اونها برای رفع مشکلاتی که ربطی به کاربردشون نداره غیر خرفه ای هست و ممکنه باعث بروز مشکلاتی بشه که بعداً دیباگ کردنش هم مشکله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)