تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 54

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی شاهین بوشهر | شاهین

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

طالبلو چطور کار کرد؟واکنش خوبی داشت؟دروازرو نجات داد؟
    مثل همیشه!
    طالبلو کارش درست بود، نمی دونم چرا به تیم ملی دعوت نشد!
    فکر کنم کسی از تیم ملی تا حالا بازی شاهین رو ندیده باشه!
    توی این فصل اولین بازی بود که همه ی بازیکنان خوب بازی کردن!

کسانی مثل محسن حمیدی و محسن ایران نژاد ظرفیت دعوت شدن و تست دادن رو دارن به نظر من!
    جزو بهترین پیستون های لیگ ما هستن!

پ.ن: هم اکنون توجه ی شما را به پست بعدی جلب می نمایم

یادداشت روز : یزله در بوشهر/ شاباش شجاعان شاهین

سایت گل - شادی عجیب بوشهریها که یزله می نامندش هرگز امتداد نداشته است.پر از فراز و نشیب و پر از تلاطم مثل دریا.این شاهین همیشه قلب تماشاگرانش را مثل دریای بوشهر نگاه داشته است.دیشب اما شب شب بوشهر بود.شاید این جمله در نگاه اول اغراق امیز باشد و شاید هم بردن صبا که تیمی جوان و کم خرج بود زیاد رویایی به نظر نرسد اما بدون شک دیشب شب بوشهر بود.شب شهری که تا دیشب تماشاگر داشت شور داشت اما بازی خانگی نه!
    بازی خانگی برای تیم هایی که حتی تماشاگر هم ندارند امتیاز است.عادت به چمن و عادت به محیط و اعتماد به نفس زیاد همه وهمه تیم میزبان را در شرایطی بالا قرار میدهد اما شاهین که مردم بوشهر گفتند برایش خون دل خورده اند هرگز جواب خون دلهای انان را نداده بود.با تمام شور این مردم و با تمام هوادری بیوقفه شاهین فقط با تک ماده میتوانست در لیگ برتر ماندگار شود.هرچند شرایط همین ماندگاری را برای هواداران شاهین رویایی میکرد اما هرگز حق مردمی که در ان گرمای وحشتناک هم تیم شان را رها نکرده بودند ادا نشد.بزرگترین مشکل هم در بوشهر اتفاق می افتاد بازی های خانگی شاهین با بازیهای بیرون خانه در این دو سال یا تفاوتی نداشت یا اگر هم داشت بسیار مقطعی و کوتاه مدت بود.همین از دست دادن امتیازات خانگی شاهین را شرایطی برابر با تیم های بدون هوادار قرار میداد در حالی که تراکتور هر سال به یمن هوادارانش پیشرفت میکرد شاهین فقط نامش را به هواداران هدیه میداد.عجیب است که لحظه ای هم از این شور بی امان کاسته نشد.

تا قبل از بازی پرسپولیس تماشاگران شاهین هنوز هم در تردید های گذشته بودند.اینکه ایا میتوان ثبات در خانه را دید یا باز هم شاهین بیتفاوتی را شاهدیم که بیرون و داخل خانه یک تفکر دارد. درخشان اما با انگیزه های زیادی که در مقابل پرسپولیس داشت مردم بوشهر را امیدوار نگه داشت.انقدر امیدوار که تا صبح جشن بگیرند وبعد از ان هم باخت برابر تراکتور نا امیدشان نکند.اما درخشان هنوز درباره پرسپولیس فکر میکرد و در همان مورد مصاحبه.بازی ملوان باز هم همان داستان دو فصل قبل در خانه را داشت.بازی معمولی و سرد. انگار نه انگار که در خانه و با حمایت این هواداران میشود فشار اورد.نا امیدی از تیم شهر داشت رخنه میکرد.شاهین هنوز لایق این شور نبود.

بازی دیشب پیش بازی خوبی داشت.انگیزه بردن پپ وطنی از یک طرف و مصاحبه درخشان که گفته بود دیگر درباره پرسپولیس مصاحبه نمیکند از طرف دیگر همه را منتظر دیدن یک بازی خوب نگه میداشت.در همان شروع بازی برد تقدیم هواداران شاهین شد تا نشان دهد درخشان میتواند اگر تمرکز کندد.مثلث پترویچ پورخسروانی و تنهایی دو گل تقریبا همشکل را به ثمر رساندند تا مشخص شود که کادر فنی خوب تیم پپ را انالیز کرده است.نیمه دوم هم دو گل دیگر تا شادی این برد خانگی تکمیل شود.شاهین انقدر خوب بود که ویسی بگوید نتوانستیم مقاومت کنیم.

شاهین دیشب خوب بود.نه بخاطر اینکه برد و نه بخاطر اینکه 4گل زد.به این دلیل که با برنامه بود.4گل همشکل و یک فرم که نشان از هماهنگی میداد و نشان داد که موفقیت را نباید به دست اتفاقات سپرد.بردن تیم جوان دونده و با انگیزه صبا کار سختی بود.خود درخشان هم به نکته خوبی اشاره داشت که بخاطر شرایط اب و هوایی نمیتوان نود دقیقه حمله کرد.اینجا باید ضربه اول را محکم زد..

کیروش گفته بود فوتبال ایران لیاقت این تماشاگران را ندارد.در کل بیراه هم نگفته بود.تماشاگری که زندگیش فوتبال شده لذتش بی امان نیست اینجا.دیشب شاهین اما لایق بود.تیم درخشان لایق یزله های ناتمام مردمی بود که شاید شرجی امانشان را بریده اما برای این برد تا اخرین لحظه ایستادند و منتظر تداوم بیوقفه این یزله ها هستند.

2. 3 کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

جشن تولد مجيد ابوالفتحي با حضور علي پروين

پست گالری بزودی تکمیل میشه...

4. 3 کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

برگزاري كلاس آموزش تشريح الزامات و مستند سازي ايزو

به گزارش سايت رسمي باشگاه فرهنگي ورزشي شاهين بوشهر ، بعدازظهر جمعه کلیه پرسنل باشگاه شاهین اعم از مدیریت - مسوولین - پرسنل اداری و اعضای هیئت مدیره کانون هواداران باشگاه شاهین در کلاس آموزش تشريح الزامات و مستند سازي ايزو شرکت نمودند .این کلاس که با تلاش و پیگیری های بهمن دهقان در سالن آموزش اداره کل تربیت بدنی استان بوشهر و در راستای استاندارد سازی تشکیلات باشگاه برگزاز شده در هفته های آینده نیز ادامه خواهد داشت

6. این کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

مجید ابوالفتحی:من یا آقای افراشته به عنوان مدیرعامل معرفی خواهیم شد

به گزارش سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی شاهین بوشهر،مجید ابوالفتحی سخنگوی هیئت مدیره باشگاه شاهین است و بعد از نتایج نسبتا خوب بوشهری ها با مدیدیت جدید ، علاقه بیشتری به فوتبال در او پدیدار شده است.
    برد پر گل مقابل صبا به دست آوردید که همه فوتبال دوستان را متعجب کرد؟
    قبلا گفته بودم که ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر برای هر تیمی جهنم می شود.
    فکر می کنید شاهین بوشهر بتواند در لیگ همین روند را داشته باشد؟
    من بر عکس منتقدانی که از یار گیری ما انتقاد می کردند فکر می کنم توانسته ایم فصل خوبی را در نقل و انتقالات پشت سر بگذاریم و بر این باورم که با تلفیقی بازیکنان با تجربه و جدید مان از شاهین تیمی خطر ناک و مدعی ساخته است.
    حضور پروین در کنار شما آن هم در بوشهر عجیب بود چه شد که ایشان به بوشهر آمد؟
    علی پروین دوست قدیمی من و اسطوره بزرگ فوتبال است که حمید درخشان هم یکی از شاگردان قدیمی اوست. من . قول داده بودم برای سرمربی شاهین هر کاری از دستم بر بیاید انجام دهم این احساس می کنم این بار هم حضور علی پروین در ورزشگاه باعث بالا رفتن کادر فنی،بازیکنان باشگاه و حتی تماشا چیان شد.
    بهمن دهقان در مصاحبه ایی اعلام کرده که من مدیر موقت هستم آیا این مطلب صحت دارد و شما گزینه دیگری در پست مدیریت شاهین در نظر دارید؟
    در ابتدا باید از بهمن دهقان تشکر کنم انصافا ایشان از روز اول به دلیل مشغله کاری که در تهران داشتند به من اعلام کردند که نمی توانند در بوشهر حضور کافی داشته باشند .اما ایشان پذیرفت که در آن مقطع زمانی با توجه به اشکالاتی که در شاکله اجرایی باشگاه وجود داشت تا رفع کامل معایب سخت افزاری و نرم افزاری و ایجاد نظام مهندسی مالی و اداری در بوشهر بماند.
    چه کسی جایگزین دهقان می شود؟
    اعتقاد دارم مدیر عاملی بای برای شاهین انتخاب شود که دارای مشخص های علمی ورزشی باشد و زحمات چندین ماهه هیئت مدیره را با کمک کادر فنی و بازیکنان به ثمر بنشاند. با توجه به لزوم AFCبه معرفی مدیر عامل، احتمالا بنده یا آقای افراشته به عنوان مدیر عامل به کنفدراسیون فوتبال آسیا معرفی خواهیم شد وسپس به دور از جنجال و حاشیه مدیری توانمند را برای شاهین بوشهر انتخاب می کنیم .
    شما در مصاحبه قبلی اعلام کرده بودید که از اختیارات خود استفاده می کنید تا و نمی گذارید بازیکنی به نا حق روی نیمکت بنشیند، در مورد میثم منیعی چنین اتفاقی افتاد؟
    حمید درخشان مربی با شعور و فنی شاهین است که قدر امثال منیعی را خوب می داند ، به نظرم نحوه بازی دادن میثم در هفته های گذشته منطقی بوده و او با تمرینات خوب مربیان و کادر فنی را مجاب به استفاده از خود کرد و گل زیبای او به صبا حاصل تلاش او و توانایی ها بالایش است .
    تحلیل شما از عملکرد بازیکنان تیم تا هفته پنجم چیست؟
    وحید طا لب لو کاپیتان و نقطه قوت تیم ماست حضور او در دروازه خیال بازیکنان را راحت می کند .شکوری،لک،انصاریان و حمیدی خط دفاع را غیر قابل نفوذ ساخته اند... پترویچ هم که موتور تیم شاهین است و از اینکه نگذاشتم او ما را ترک کند خوشحالم .منصور تنهایی و مهدی نوری از بازیکنان خوب ما هستند و عباس پور خسروانی هم به حق شایسته لقب مهندس شاهین بوشهر است .
    بعد از اینکه لیست تیم ملی اعلام شد نامی از نفرات تیم شاهین در لیست تیم ملی نبود آیا شما نظری دارید؟
    با تمام احترامی که برای آقای کی روش قائل هستم فکر می کنم ایشان از دیدن بازی تیمهایی نظیر شاهین بوشهر و فولاد خوزستان غافل بوده و حداقل جا داشت نگاهی به امار گلهایی که دروازبانان دریافت کرده اند می انداخت و بعد آنها را به اردوی تیم ملی دعوت می کرد.
    بانک صادرات برای بدهی های معوقه باشگاه که گفته می شود بیش از 3 میلیارد تومان است چاره ایی اندیشیده؟
    بانک صادرات ایران با شاهین یک قرار داد اسپانسری دارد که تا به امروز نیز به خوبی از پس تعهداتش بر آمده. پرداخت بدهی به عهده بانک صادرات نیست و هیئت مدیره محترم شاهین بوشهر باید پاسخگوی این بدهی های شاهین بوشهر باشد. دوستان هیئت مدیره از ابتدا اعلام کرده اند که کلیه بدهی بازیکنان را پرداخت خواهند کرد و راجع به پرداخت قرار دادهای امسال شاهین هم مشکلی نخواهد بود و باید بگویم تا به حال بانک صادرات حدود 2.5 میلیارد تومان بابت هزینه ها که اکثرا برای بازیکنان بوده پرداخت کرده. باید بپذیرم که پرداخت این بدهی ها و جذب بازیکنان شاخص کار بزرگی بود که توسط هیئت مدیره انجام شد با توجه به صحبتی که با بازیکنان و کادر فنی کرده ایم از اواسط آبان ماه الباقی چک ها به صورت متناوب پرداخت خواهد شد.
    از بازیکنان مصدومتان چه خبر؟
    متاسفانه این اخلاق بدی است که رایج شده که بازیکنان برای تیم زحمت می کشند و بعد از مصدو میت فراموش می شوند اما شعار شاهین اخلاق محوری است. ما از دو بازیکن مصدوممان یعنی غلامی و انصاریان عیادت کرده ایم و مخارج بهبودیشان را پرداختیم.
    شنیده شده که سند ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر به نام آقای گزی است آیا این خبر صحت دارد؟
    متاسفانه من هم در چند روز گذشته این خبر را شنیده ام و به دنبال صحت و سقم آن می گردم و اگر چنین چیزی واقعیت داشته باشد قطعا مدارک آن را به استحضار سازمان بازرسی کل کشور خواهم رساند و چنانچه دخل و تصرفی صورت گرفته باشد با پیگیری های سازمان بازرسی و حمایت های امام جمعه و استاندار محترم بوشهر این مشکل را رفع خواهیم کرد چرا که باشگاه شاهین و متعلقات آن برای هواداران اش است و نه شخص خاصی.
    گزی رئیس هیئت موسس است این کار شما باعث دلخوری درون باشگاهی نمی شود ؟
    من گزی را مرد بزرگ و با شخصیتی دیدم و باور نمی کنم چنین کاری کرده باشد. بهتر است به ما زمان بدهید تا همه چیز به خوبی روشن شود .شخصا از حاشیه های فوتبال ایران بیزارم و دوست دارم به جای حرف زدن به پیشرفت کار فکر کنم.

پ.ن: یه زمزمه هایی می شد ولی خیلی عجیــب!

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

گزارش روز-اصلاح پردردسر اساسنامه شاهین/عابربانک کوچک هنگ کرد!

سایت گل- پس از ایراداتی که ناظران کنفدراسیون فوتبال آسیا از اساسنامه باشگاه شاهین گرفته بودند کار اصلاح این اساسنامه آغاز شد . آنچه مشکل اصلی به حساب می آمد بی اهمیتی هیئت مدیره در چارت باشگاه و همه کاره بودن هیئت موسس بود که با قانون تجارت همخوانی نداشت . گزی رییس هیئت موسس نمی پذیرفت که اختیارات در دست هیئت مدیره باشگاه باشد وهمین مانعی بر سر راه اصلاح اساسنامه بود.
    ابوالفتحی نایب رییس هیئت مدیره ونماینده بانک صادرات در باشگاه روی سایت رسمی شاهین تهدید کرد که در صورت عدم همکاری هیئت موسس در این باره، بانک صادرات از همراهی با شاهین کنار می کشد .<script type="text/javascript" src="http://ad.doubleclick.net/adj/gna.fa/level2;tile=3;sz=160x600;ord=125493?area=2l&po s=2&ord=125493"></script>
    این تهدید در حالی بود که در بوشهر کسی نمی داند نحوه قرارداد باشگاه با بانک مذکور چگونه وچه مدت است وچه اختیارات و وظایفی را برای طرفین در برمی گیرد. عاقبت اما اساسنامه اصلاح وهیئت موسس ، اختیاراتش محدودتر از هر زمانی شد. بانکی ها زیر بار بدهی های پیشین باشگاه نمی روند وهمین عامل اصلی اختلافات است.
    از سوی دیگر بهمن دهقان هم به دلایل نامعلومی قرار نیست مدیر عامل باشگاه باشد ودوران کوتاه حضورش در باشگاه به سرآمده است. شایعات زیادی در این مورد مطرح شده که از آن جمله می توان به نقش علی پروین در ماجرا اشاره کرد.
    گفته می شود سلطان برای جلب رضایت دایی جهت حضور در کمیته پیشکسوتان پرسپولیس، ابوالفتحی را راضی کرده تا دهقان را در شاهین به کار بگمارد ودر ازای آن هدایتی هم کمکی مالی به بوشهری ها نماید اما گویا عدم پرداخت کمک از سوی هدایتی ، شاهینی ها را نسبت به حضور دهقان مردد ساخته است.
    این خبر تایید نشده در شرایطی منتشر گردید که عده ای دیگر بر این باورند چون بانک صادرات بدهی ها را نپذیرفته ، هیئت موسس هم مدیریت دهقان را برنمی تابد! بخشی از بدهی های باشگاه مربوط به مطالبات شخصی علی نعمتی مشاور مالی سابق باشگاه است که رقمی حدود 800میلیون را در برمی گیرد.
    او حتی برای سفر اخیر تیم به ترکیه هم 52میلیون و700هزار تومان به حساب افراشته واریز کرده بود ودر قبال آن چکی به تاریخ 30مرداد 90دریافت کرد که در آن تاریخ موجودی آن حساب فقط 5هزاروهفتصدوشصت وهشت تومان بود! وچک مذکور برگشت خورد. وی در مراجعه به ابوالفتحی پاسخ شنید که «برو از کنگانی وگزی شکایت کن. مطالبات تو مربوط به دوره آنهاست.
    این 52میلیون را ما می پردازیم!» این درحالی است که نعمتی که در بوشهر به او لقب عابر بانک کوچک داده اند مبالغ کمک شده را از محل وام بانکی به شاهین داده وحالا منزل مسکونی اش که وثیقه وام هاست در آستانه مصادره قرار دارد. این اختلافات در حالی است که ابوالفتحی در برنامه نشان سیمای بوشهر آنها را تکذیب وگزی تلویحا تایید کرده است.
    باید منتظر ماند ودید کار به کجا خواهد کشید. به خصوص آن که قرار است افراشته یا ابوالفتحی مدیرعامل باشگاه شوند وبرخلاف آنچه در زمان انتخاب دهقان اعلام شده بود باشگاه به صورت پروازی واز تهران اداره می شود.

پ.ن: دیدین گفتم پشت پرده ی انتخاب دهقان یه خبرایی هست!
    گریه ـــم میگیره وقتی می بینم بعضی ها مردم رو خام فرض می کنن و دنبال سیاست های خودشونن!

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام دوستان.

يه سوال داشتم :

پارسال شاهين بوشهر يه مدافع وسط داشت كه اگه اشتباه نكنم شماره ي 10 هم ميپوشيد و من بازيش جلوي پرسپوليس رو هم ديدم پارسال تو بوشهر خيلي خوب بازي كرد و اون موقع كمي موهاش هم بلند بودش.

اسم ايشون چي هست؟

الان هم تو شاهينه يا رفته جاي ديگه؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام
    فکر کنم منظورتون عبدالله کرمی باشه
    شمارش یادم نیست اما مو بلند دفاع...
    نه امسال با مسئولان شکر آب شد الان فولاد خوزستان رفته
    اولای نقل و انتقالات بود
    خیلی بازیکن محبوبی بود تو شاهین

11. این کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

افتخاری دیگر برای بوشهری ها.

محمود ابراهیم‌زاده بازیکن سابق تیم‌ ملی فوتبال ایران و تیم‌های شاهین بوشهر ، ابومسلم خراسان ، ذوب‌آهن اصفهان و ولفسبورگ آلمان به نمایندگی از کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی وظیفه آنالیز دیدار تیم‌های بحرین و قطر را از مرحله گروهی رقابت‌های انتخابی جام جهانی برزیل برعهده داشت.به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، این مسابقه شب گذشته در منامه بحرین انجام شد. تیم ایران که دیشب با سه گل از سد تیم اندونزی گذشت سه‌شنبه این هفته در دوحه به دیدار قطر خواهد رفت. گفتنی است محمود ابراهیم زاده مدیر فنی حال حاضر باشگاه شاهین بوشهر سابقه همکاری چندین ساله با کارلوس کی روش را دارد که از جمله آن می توان به حضور در مدرسه والنسیا اسپانیا اشاره کرد./پایگاه تخصصی فوتبال بوشهر

در آغاز فعالیت vahid_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    پشت زیتون نرسیده به دبیرستان الیاس

12

بنیانگذاری: ۱۳۲۹/۹/۲۹

ورزشگاه: شهید بهشتی

مدیر عامل: هنوز مشخص نیست!

سرمربی: حمید درخشان

لینک در ویکیپدیا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سایت رسمی باشگاه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تاریخچه باشگاه

:: تیم شاهین بوشهر نیز همانند اسلاف خود سابقه دیرینی در شهرهای مختلف ایران دارد. این تیم در سال 1324 به نام خلیج بوشهر تأسیس شد و از سال 1329 با تأکید و حمایت دکتر اکرامی موسس باشگاه شاهین تهران و با پیگیری عبدالمحمد پوربهی و علی توکلی با مجوز رسمی به نام شاهین بوشهر تغییر نام یافت .

در دهه 1340 بدلیل مسائل سیاسی وقت و دستور انحلال شاهین ، چند سالی با نام شهباز و پس از آن با نام تابان بوشهر ادامه فعالیت داد و سرانجام پس از انقلاب مجدداً با نام شاهین بوشهر حضور خود را در فوتبال ایران دنبال کرد. این تیم بارها و بارها در مسابقات مختلف لیگ های فوتبال ایران به دسته های پایین سقوط کرده و به دسته های بالاتر صعود نموده .

شاهین بوشهر همواره بازیکنان بزرگی در اختیار داشته و استعدادهای فراوانی را به فوتبال کشور معرفی کرده است . بازیکنانی همچون پوربهی ، زنگویی ، گرانبها ، برزگر ، سالار ، تورانی ، رزمی ، ماهینی ، احمدی ، وفایی ، ابارهیم زاده ، ملاح زاده و ... که همگی از بزرگان و تاریخ سازان این باشگاه بوده اند .

بالاترین جایگاه شاهین بوشهر در سالهای پیش از انقلاب مربوط به حضور در لیگ دسته دوم جام تخت جمشید است .

این تیم در سال 1373 در سطح اول فوتبال ایران که آن سالها لیگ دسته اول جام آزادگان نام داشت و در دو گروه 12 تیمی دنبال می شد حضور پیدا کرد و پس از یکسال مجددا به دسته پایینتر سقوط نمود .

شاهین چند سال بعد و در سال 1379 به لیگ استان بوشهر سقوط کرد اما فصل بعد و در روز پایانی در حالی که حمید کللی فرد را بعنوان سرمربی روی نیمکت داشت با دوگل قائدپوری ودشتی پرسپولیس برازجان را برد وبه لیگ منطقه ای رسید..

سال 1381 نیز در روز آخر لیگ منطقه ای باشگاههای کشور با تک گل قائدپوری و مجددا با رهبری کللی فر وحدت آبادان را پشت سر گذاشت وراهی لیگ دسته دوم شد.

سال 1382درلیگ دسته 2 باشگاههای کشور با مربیگری محمد عباسی در روز آخربا تک گل ایمان دشتی ازسدکاوه گذشت وبه دسته اول صعودکرد و ازسال 83تا 86 نیز در دسته اول بود تا اینکه در سال 1388 در دیدار پلی آف با رهبری سرمربی بومی اش حمید کللی فرد تیم به لیگ برتر صعود کرد.

این تیم از سال ۱۳۸۶ تحت پوشش سازمان انرژی اقتصادی پارس قرار گرفت و به نام شاهین پارس جنوبی بوشهر تغییر نام داد.

مربیانی که در گذشته در شاهین سرمربیگری کرده به این شرح می باشد:
    اکبر میثاقیان
    حمید استیلی
    محمود ابراهیم زاده
    نعیم سعداوی
    نصرت ایراندوست
    حمید کللی‌فرد
    محمود یاوری

هم اکنون تیم شاهین بوشهر در لیگ برتر بازی می کند و اسپانسر آن بانک صادرات ایران می باشد. امید می رود با همیاری مسئولین این تیم اصیل به جایگاه اصلی خود در فوتبال ایران برسد...

مسولان باشگاه شاهین خیلی نامردن..مجتبی روشنگردروازه بان خوب هرمزگانی و همشهری مارو پس ازشکستن پاش دیگه هیچکی سراغشو نگرفت.سری رفتن طالب لو رو گرفتن..الان اومده لیگ یک بازی میکنه..این انصاف نیس که تو اوج پیشرفت راحت کنارش میزارن

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مسولان باشگاه شاهین خیلی نامردن..مجتبی روشنگردروازه بان خوب هرمزگانی و همشهری مارو پس ازشکستن پاش دیگه هیچکی سراغشو نگرفت.سری رفتن طالب لو رو گرفتن..الان اومده لیگ یک بازی میکنه..این انصاف نیس که تو اوج پیشرفت راحت کنارش میزارن
    روشنگر کجا . طالبلو کجا. یه مقایسه بکن.
    پرسپولیسی هستی نه. ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •