درسته ولي مادربرد ميمونه كه ازراك ميخوام و مدل دوم ازراك كه پيدا كردم كانكتر آي دي اي هم داره كه براي من لازمه
خيلي ممنون كه وقت گذاشتي .
درسته ولي مادربرد ميمونه كه ازراك ميخوام و مدل دوم ازراك كه پيدا كردم كانكتر آي دي اي هم داره كه براي من لازمه
خيلي ممنون كه وقت گذاشتي .
يه سوال داشتم از دوستان كه فرق برندهاي مختلف مثلا ايكس اف ايكس و پاور كالر و ايسوس و ... چيه ؟
كسي بنچماركي داره يا تو كارايي فرقي ندارن و فقط ارزونترينو بايد خريد ؟
دوست عزیز - من گرافیک Gainward میخوام نه Geforce ...
مادربرد هم Asus پیدا کردم اما قیمتش یکم بالاتره ...
نیازی به اور کلاک ندارم پس رم کرسیر فک کنم بهتر باشه اگه پیدا بشه ...
خیلی ممنون ولی این قطعاتی که شما گفتی رو نمیخوام ...![]()
دوست عزیز Geforce نام و برند تجاری کارت های گرافیک خانگی Nvidia هست. مثلا Gainward Geforce GTX 570 ...
مدل 570 فانتوم تو تهران هم کمیاب هست و قیمتش هم به طور کاذب بالاست ... (480 یه هفته پیش قیمت داشتم)
جدی ؟ یعنی گین وارد اسم یه زیر مجموعه از جی فورسه ؟
پس از دوستان عذر میخوام ...
ببخشید مدل 570 معمولی با فانتوم چه تفاوت هایی دارن با هم ؟
تو این سطح گرافیک هایه بهتری هم هست ؟![]()
برندها فرقی با هم ندارن و اختلاف در بنچمارک بسیار ناچیز هست XFX برند قدیمی و مطمنی هست و امتحانش رو بس داده گارانتی هم داره
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
گرافیکی بهتون گفتم از برند گیگا 570 هست گرافیک های گیگا همیشه برقدرت و از خنک کننده های بسیار خوبی بهره میبره و در بنچمارک ها همیشه بهتر از برندهای دیگه هستند ولی یک مقدار گرونتر هست که به گارانتی و کیفیتش میارزه به نظر من
به نظرتون این قطعات با هم مچ میشه ؟
Cpu : intel Core i5 2500
ram : king max ddr3 1600 - 2*2 Gb
vga : GV-N570D5-13I-B
MB : GA - Z68 XP - UD3
فقط موندم واسه پاور چیکار کنم ؟
قیمت هم خیلی رفت بالا تا 1 میلیون و 100 میخواستم ...
اگر مادربرد رو نخریدین به نظر من نخرید چون قیمتش بسیار گرون هست تقریبا اگر معمولی باشه 50 هزار تومان اگر PRO باشه 30 هزار تومان اختلاف داره مادربرد گیگا که گفتم با همون چیب Z68 و با همون امکانات و کارایی هیچ فرقی ندارن به جز گارانتی که به نظر من گیگا بهتره اگر من برای خودم بخوام بگیرم مادربرد زیر رو تهیه میکنم چون امکانات و کیفیت برای این قیمت عالی هست
GIGABYTE-GA-Z68XP-UD3R=288
رم هم نگفتم اورکلاک کنید منظور رم خوبی هست و در اورکلاک هم ضعیف نیست و کم نمیاره
Cpu=intel Core i5 2400=228
ram : king max ddr3 1600 - 2*2 Gb=60
vga : GV-N570D5-13I-B=500
MB : GA - Z68 XP - UD3=240
POWER=GIGABYTE GE-P610A-C2 Superb 720=110
ALL=1138
بله کاملا مچ هست مخصوصا گرافیک با مادربرد باور هم لینک گذاشتم گیگا هست با کیفیت و قدرت اندازه برای سیستمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما ميگي ١ ميليونو ١٣٠ من قرارم بر اين بوده كه كل كيس بشه ١ ميليونو ١٠٠ يعني با دي وي دي رام و خود كيس و اين حرفا العان خود كيس برام ١ ميليونو ٢٥٠ در مياد ٢٥٠ هم مانيتور شد ١و٥٠٠ بدون موس و كي بردو اسپيكر ؟!؟!
چه خبره ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)