نه به i7 مربوط میشه نه به کاسپر نه هارد و رم و..... در اون تاپیک دیگتون توضیح داده بودم برای ویژوال استودیو چکار باید بکنین تا از کندی درآد که خوشبختانه ظاهراً موفق به حلش شدین. بقول دوستمون این مشکل رو با ویژوال 2010 همه دارن در هر جای دنیا! و وابسته به سخت افزار نیستش. سخت افزار شما بسیار قویه و جای هیچ بحثی نداره.
منظورتون گجت توربوبوسته؟؟ خود توربوبوست که نیاز به نصب نداره! یه قابلیتی داخل CPU هست.
به هارد ربطی نداره عزیز. ضمناً WD Caviar Black که توی هاردهای 3.5" شاخ محسوب میشه و مخصوص دسکتاپهاست سرعت متوسط زیر 96MBps داره. سرعت متوسط هارد ایشونم حدود 63 هست. چجوری شما حساب کردی سرعتش شده یک سوم هارد دسکتاپ؟؟!
توربوبوست همیشه بطور پیش فرض فعاله مگه اینکه کسی بره داخل ستاپ بایوس و دستی غیر فعالش کنه و نیازی نداره ایشون با جایی تماس بگیره!
بیشتر صحبتهای شما تأیید میشه. ولی ESET یه ویروس کش مزخرفه و صرفاً برای سیستمهای بسیار قدیمی و ضعیف که آلوده شدنشون مهم نباشه توصیه میشه. خیلی ساله نسخه های مختلفش رو استفاده کردم و نمیدونم شما روی چند تا سیستم تست کردی ولی من روی همه ی سیستمهای خودم و تعداد زیادی سیستمهای اداری تا همین اواخر نسخه ی 4 را نصب کرده بودم با تنظیمات امنیتی بالا و آپدیت کامل و رجیستر شده با کلید نه کرک. ولی براحتی ویروسی میشدن و پدر من را بشدت درمیاوردن و چپ و راست شکایت میشد. بیشتر ESETها رو پاک کردم و خیلی وقته جاش کاسپر نصب کردم و پاهام را دیگه روی هم انداختم! ویروس کشهایی هم که با موتور کاسپر کار میکنن کارشون خوبه مثل آویرا و....
لپتاپ ایشون یه هارد جا داره و نمیشه که همون یه دونه هم SSD های کم ظرفیتی که در حال حاضر موجوده بذاره! اگه دو تا هارد میخورد میشد درباره ی یکی SSD هم صحبت کرد.
همونطوریکه گفتم توربوبوست بطور پیش فرض فعاله. البته بنظر من که تست کردم در بیشتر مواقع عایدی جز حرارت بیشتر و مصرف شدید برق نداره! شما میتونی داخل Power Options سه مود موجود یعنی Power saver - Balanced - High Performance را طوری تنظیم کنی تا مثلاً توربوبوست فقط روی پلان High Performance فعال باشه و ازش فقط در مواقع خاص مثلاً برنامه هایی که Multi Thread نیستن و فرکانس بالا میخوان از اون پلان استفاده کنی. من اینجوری خیلی راحتترم و جلوی گرمای اضافی و بیجهت سیستم رو گرفتم. برای نمونه اینجور که من تست کردم موقع بازی Modern Warcraft2 با غیر فعال بودن توربوبوست شما تأثیر خاصی حس نمیکنی ولی عوضش دما حداقل 10 درجه پایینتر میاد!! چون توان الکتریکی مصرفی پردازنده از 45 وات به 15 وات میرسه!
لپتاپ شما چون یه هارد میخوره از Raid نمیتونی استفاده کنی. قابلیت Raid 0,5,.... زمانی قابل استفاده ان که دو یا چند هارد داشته باشی. ضمناً در لپتاپهایی که دو هارد میخورن هم باید قابلیت Raid کردن در بایوس باشه. hp های 17 و 18 اینچی که دو هارد دارن فاقد این قابلیت در بایوسن. Raid در لپتاپهای مخصوص بازی مثلاً سری های بزرگ MSI و آلین ویر و.... وجود داره. هاردهای SSD موجود در بازار هم زیر 256 گیگ هستن با قیمت بالا. مثلاً ADATA های 256GB حدود 800 ت قیمت دارن.