تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 35

نام تاپيک: انسان هم شرطی می شود(یک بحث روانشناختی)

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نمیدونم واقعاً چرا به هر تاپیکی توی انجمن علمی این روزا میریم یه عده از دوستان که معمولاً اخیراً عضو شدن! شروع کردن به راه انداخان بحثهای فلسفی! اونم با گرایش فکری خودشون! . حالا موضوع میخواد سایز پا باشه یا علت نچسبیدن غذا به ظرف تفلون. همون تاپیک بحثهای فلسفی براشون کم بوده انگار. آقاجان بحث شرطی شدن مربوطه به مطالعات پاولوف و کاملاً یه موضوع بیولوژیکه و قدری هم روانشناسیه نه فلسفی!

شما یک مقدار در مورد هوسرل فیلسوف بزرگ و مبحث پدیدار شناسی مطالعه کن متوجه ارتباط تایپیک با فلسفه
    می شین

2. این کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شما یک مقدار در مورد هوسرل فیلسوف بزرگ و مبحث پدیدار شناسی مطالعه کن متوجه ارتباط تایپیک با فلسفه
    می شین
    مزاح میکنی عزیز. نظریات هایدگر و ادموند هوسرل رو مگه اینکه شما بزور بخوای به شرطی شدن پاولوف که یه تحقیق مطلقاً بیوسایکولوژیکه مربوط کنی. اینم شده مثل بردن نسبیت از فیزیک به فسلفه ی اخلاق!
    =================
    برگردیم به بحث اصلی!

4. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اینکه واقعا انسان اختیار داره یا جبر گراست خیلی بحث پیرامونش وجوداره
    افریقایی تحت تاثیر تبلیغات مبلغین مسیحی به مسیحیت روی اورده اگه در معرض تبلیغات اسلام یا بودیسمو غیره بود یه دین و ایین دیگه داشت
    لازم نیست وارد بحث روانشناسی و فلسفه بشیم امار تنها چیزیه که هیچ وقت دروغ نمی گه
    تحقیق کنید چه ربطه ای بین موقعیت جغرافیایی که فرد درش زندگی میکنه با عقایدش وجود داره
    شما جهان رو از طریق مناطق جغرفیایی در نظر بگیر متوجه می شی تو هر منطقه جغرافیایی مردم یک ایین مشترک دارند اکثرا
    بحث رو کلی در نظر بگیرین نه اینکه چند نفر عقایدشون رو عوض کردن
    اون افریقایی بد بختی که نه کتابی تو عمرش خونده نه اینترنت داشته به خاطر غذایی که به نام مسیحیت بش دادند
    مسیحی شده رو نمیشه تو این معادله در نظر گرفت
    اینا همه نظرات شخصی شماست عزیزم. محترم اما غیر علمی و نامعتبره. ضمناً هر جا استدلالی میشه که نظر شخصیتون رو نقض میکنه دائم نگین: بحث پیرامونش خیلی زیاده! یا بحث رو کلی در نظر بگیرین! یا نمیشه توی معادله شرکتش داد!!
    روش شخصی شما اینطوره با فیـلتر کردن دلایل مخالف سعی میکنین حرف خودتون رو به کرسی بنشونین. تا جاییکه دیدم همه جا این روش رو داری شما.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

در افریقای سیاه روزانه عده ی زیادی به مسیحیت روی اوردن و میاورن در حالیکه قبل از اون زندگی بدوی داشتن.
    lol

نقل قول افریقایی:
    وقتی سفیدپوستا اومدن اینجا ما زمین داشتیم اونا دین مقدس
    الان اونا زمین دارن ما دین مقدس
    Last edited by Big-Boss; 10-08-2011 at 15:03.

7. 4 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اینا همه نظرات شخصی شماست عزیزم. محترم اما غیر علمی و نامعتبره. ضمناً هر جا استدلالی میشه که نظر شخصیتون رو نقض میکنه دائم نگین: بحث پیرامونش خیلی زیاده! یا بحث رو کلی در نظر بگیرین! یا نمیشه توی معادله شرکتش داد!!
    روش شخصی شما اینطوره با فیـلتر کردن دلایل مخالف سعی میکنین حرف خودتون رو به کرسی بنشونین. تا جاییکه دیدم همه جا این روش رو داری شما.
    ok
    من حاضرم با شما سر این مساله بحث کنم به یک سری دلایل نمی خواستم این موضوع دربارش بحث کنم ولی شما
    چون شما فکر کردی من از استدلال کردن کم میارم تو بحث این بحث رو شروع میکنیم
    شما ثابت کن انسان اختیار داره

9. این کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

مشخص میشه الان کی غیر معتبر حرف میزنه
    فقط نگین فلانی گفته انسان اختیار داره و کتاب معرفی کنین خودتون با استدلال ثابت کنین
    متاسفانه دیدم تو اکثر تایپیک ها تفکر شما حرف اخر رو میزنه وموضوع یا بسته میشه یا حذف میشه
    Last edited by dashhosein38; 10-08-2011 at 15:26.

11. این کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ok
    من حاضرم با شما سر این مساله بحث کنم به یک سری دلایل نمی خواستم این موضوع دربارش بحث کنم ولی شما
    چون شما فکر کردی من از استدلال کردن کم میارم تو بحث این بحث رو شروع میکنیم
    شما ثابت کن انسان اختیار داره
    مشخص میشه الان کی غیر معتبر حرف میزنه
    فقط نگین فلانی گفته انسان اختیار داره و کتاب معرفی کنین خودتون با استدلال ثابت کنین
    متاسفانه دیدم تو اکثر تایپیک ها تفکر شما حرف اخر رو میزنه وموضوع یا بسته میشه یا حذف میشه
    بحث رو به بیراهه نبر عزیز(طبق معمول تاپیکهای دیگه) چون اقایون لابد اینم قفلش میکنن شما به جبر معتقدی؟؟ بسیار خوب. حالا که بقول خودت در استدلال کم نمیاری(البته شک دارم) یه تاپیک بزن و اثباتش کن چون به موضوع شرطی شدن پاولوف بطور مستقیم مربوط نیست و خاکی رفتن تاپیکه.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من اینجوری میبینم: چون شخص شما و یکی دو تا همفکرانتون غیر منطقی بحث میکنین و بقیمت انحراف تاپیک بزور میخواین نظر شخصی خودتون رو به کرسی بنشونین و بسته و قبل و...... میشه.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

9 مهم

شما جهان رو از طریق مناطق جغرفیایی در نظر بگیر متوجه می شی تو هر منطقه جغرافیایی مردم یک ایین مشترک دارند اکثرا،،

بحث رو کلی در نظر بگیرین نه اینکه چند نفر عقایدشون رو عوض کردن
    دقیقترین تبیین و توضیح در رابطه با موضوع این تاپیک ، گفتار بالا است؛ به معنای واقعی کلمه ختم کلام !

15. 5 کاربر از rhea بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بحث رو به بیراهه نبر عزیز(طبق معمول تاپیکهای دیگه) چون اقایون لابد اینم قفلش میکنن شما به جبر معتقدی؟؟ بسیار خوب. حالا که بقول خودت در استدلال کم نمیاری(البته شک دارم) یه تاپیک بزن و اثباتش کن چون به موضوع شرطی شدن پاولوف بطور مستقیم مربوط نیست و خاکی رفتن تاپیکه.
    من گفتم بحث پیرامونش زیاد شما گفتی
    ضمناً هر جا استدلالی میشه که نظر شخصیتون رو نقض میکنه دائم نگین: بحث پیرامونش خیلی زیاده!
    من گفتم اینجوری نیست
    خودتون هم میدونید کسی بخواد جبر رو موشکافی کنه تایپیک حذف میشه یا بسته میشه
    ارتباط شدیدی بین این دو موضوع هست چون پیش فرض حرف شما اختیار انسان
    ولی بیخیال

17. 3 کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •