شما یک مقدار در مورد هوسرل فیلسوف بزرگ و مبحث پدیدار شناسی مطالعه کن متوجه ارتباط تایپیک با فلسفه
می شین
شما یک مقدار در مورد هوسرل فیلسوف بزرگ و مبحث پدیدار شناسی مطالعه کن متوجه ارتباط تایپیک با فلسفه
می شین
مزاح میکنی عزیز. نظریات هایدگر و ادموند هوسرل رو مگه اینکه شما بزور بخوای به شرطی شدن پاولوف که یه تحقیق مطلقاً بیوسایکولوژیکه مربوط کنی. اینم شده مثل بردن نسبیت از فیزیک به فسلفه ی اخلاق!
=================
برگردیم به بحث اصلی!
اینا همه نظرات شخصی شماست عزیزم. محترم اما غیر علمی و نامعتبره. ضمناً هر جا استدلالی میشه که نظر شخصیتون رو نقض میکنه دائم نگین: بحث پیرامونش خیلی زیاده! یا بحث رو کلی در نظر بگیرین! یا نمیشه توی معادله شرکتش داد!!
روش شخصی شما اینطوره با فیـلتر کردن دلایل مخالف سعی میکنین حرف خودتون رو به کرسی بنشونین. تا جاییکه دیدم همه جا این روش رو داری شما.
lol
نقل قول افریقایی:
وقتی سفیدپوستا اومدن اینجا ما زمین داشتیم اونا دین مقدس
الان اونا زمین دارن ما دین مقدس
Last edited by Big-Boss; 10-08-2011 at 15:03.
ok
من حاضرم با شما سر این مساله بحث کنم به یک سری دلایل نمی خواستم این موضوع دربارش بحث کنم ولی شما
چون شما فکر کردی من از استدلال کردن کم میارم تو بحث این بحث رو شروع میکنیم
شما ثابت کن انسان اختیار داره
مشخص میشه الان کی غیر معتبر حرف میزنه
فقط نگین فلانی گفته انسان اختیار داره و کتاب معرفی کنین خودتون با استدلال ثابت کنین
متاسفانه دیدم تو اکثر تایپیک ها تفکر شما حرف اخر رو میزنه وموضوع یا بسته میشه یا حذف میشه
Last edited by dashhosein38; 10-08-2011 at 15:26.
بحث رو به بیراهه نبر عزیز(طبق معمول تاپیکهای دیگه) چون اقایون لابد اینم قفلش میکننشما به جبر معتقدی؟؟ بسیار خوب. حالا که بقول خودت در استدلال کم نمیاری(البته شک دارم) یه تاپیک بزن و اثباتش کن چون به موضوع شرطی شدن پاولوف بطور مستقیم مربوط نیست و خاکی رفتن تاپیکه.
![]()
من اینجوری میبینم: چون شخص شما و یکی دو تا همفکرانتون غیر منطقی بحث میکنین و بقیمت انحراف تاپیک بزور میخواین نظر شخصی خودتون رو به کرسی بنشونین و بسته و قبل و...... میشه.متاسفانه دیدم تو اکثر تایپیک ها تفکر شما حرف اخر رو میزنه وموضوع یا بسته میشه یا حذف میشه
دقیقترین تبیین و توضیح در رابطه با موضوع این تاپیک ، گفتار بالا است؛ به معنای واقعی کلمه ختم کلام !
من گفتم بحث پیرامونش زیاد شما گفتی
ضمناً هر جا استدلالی میشه که نظر شخصیتون رو نقض میکنه دائم نگین: بحث پیرامونش خیلی زیاده!
من گفتم اینجوری نیست
خودتون هم میدونید کسی بخواد جبر رو موشکافی کنه تایپیک حذف میشه یا بسته میشه
ارتباط شدیدی بین این دو موضوع هست چون پیش فرض حرف شما اختیار انسان
ولی بیخیال
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)