نه مشکلی نداره مادربرد خوبی هست به کار شما میخوره باس رم هم کافیه خیالتون راحت
نه مشکلی نداره مادربرد خوبی هست به کار شما میخوره باس رم هم کافیه خیالتون راحت
بله درسته8 تا رایتر جا میشه ولی من که نمیتونم 8 تا رایتر بذارم چون باید حداقل 4 تا هارد اینترنال همین معمولیا داخل کیس بذارم
نمیشه که 8 تا رایتر گذاشت هاردها رو چکار کرد؟ پس با این اوصاف من بخوام 4 تا هارد اینترنال معمولیهایی که تو بازار هست بذارم 4 تا رایتر جا میشه درسته؟ یا من اشتباه میکنم؟
4 تا هارد و 4 تا رایتر...
پس با این حساب رم چی بگیرم ؟ 1600 یا 1333 ؟
1333 اگر هم هزینش رو داری 1600 رو بگیر البته برای شما زیاد کارایی ندارهپس با این حساب رم چی بگیرم ؟ 1600 یا 1333 ؟
موفق باشی
معلومه دوست عزیز مادریرد انتخابی شما ASUS P8H67-M PRO هست و این مادریرد بیشتر از 1333 سابورت نمیکنه و نمیتونی 1600 روش بزاررید
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------
توجه کنید به تایبک و حرف های دوستمون مادربرد ASUS P8H67-M PRO رو انتخاب کردن
دوستان من میخوام مانیتور LED ASUS ML239H بگیرم . از اونجا که گرافیک نمیخوام بردارم و میخوام از گرافیک مجتمع سی پی یو استفاده کنم میخواستم بدونم اینجا کابل HDMI به کار میاد یا نه؟ یعنی برای استفاده از از HDMI حتما باید گرافیک جدا داشته باشم؟
Last edited by dokhtarak_e_darya; 08-08-2011 at 12:25.
خیر مشکلی نیست و این مادربرد خروجی HDMI هم داره:دوستان من میخوام مانیتور LED ASUS ML239H بگیرم . از اونجا که گرافیک نمیخوام بردارم و میخوام از گرافیک مجتمع سی پی یو استفاده کنم میخواستم بدونم اینجا کابل HDMI به کار میاد یا نه؟ یعنی برای استفاده از از HDMI حتما باید گرافیک جدا داشته باشم؟
ممنون از Ultra_Black و jonerex و بقیه دوستان بابت جوابهاشون
دوستان نظرتون چیه MB Asrock H61 iCafe = 120 رو جایگزین ASUS P8H67-M PRO =185 کنم؟
دلیلش چیه؟دوستان نظرتون چیه MB Asrock H61 iCafe = 120 رو جایگزین ASUS P8H67-M PRO =185 کنم؟
کلا زیاد با چیپست H61 موافق نیستم!
usb3 هست 6 تا ساتا - hdmi داره و مهم اینکه 60 تومن ارزونتره
فرقی بین این دوتا من نمیبینم حداقل برای کار من
شما چرا این مادربورد رو پیشنهاد نمیکنی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)